Annonsørinnhold

10 trygge gavetips til kvinnen i ditt liv

Disse gavene er garantert suksess, ifølge kvinneekspertene vi har snakket med.

Å kjøpe julegave til sin kjære kan være et sjansespill for oss menn. Kremer og dufter er ukjent farvann for oss, og selv om et gavekort er praktisk så blir du avslørt som en uromantisk praktiker og risikerer å sove på sofaen i romjulen.

VI har alliert oss med våre kvinnelige kollegaer og plukket ut 10 trygge gavetips som du trygt kan bestille:

Supermyk julepysj:

Gled henne med den mykeste julepysjen hun noen gang kommer til å eie, og skal du være riktig romantisk så bestiller du matchende til barna og deg selv - så kan dere kose dere med julefrokost foran peisen hele julen. At den er på salg akkurat nå er bare et ekstra pluss.

Bestill her og få 15% rabatt nå

Kari Traa sokker

Disse må du for all del ikke gi som den eneste gaven, da havner du fort i trøbbel - men søte ullsokker i fra Kari Traa som en ekstra liten gave under treet er en sikker vinner. Det beste er å overraske henne med de som en liten gave på formiddageg og samtidig invitere henne ut på en deilig formidagstur på ski - da er du sikret mange kjærestepoeng til kvelden. Kun 100 kr for 2pk nå, før 199,-

Bestill de her

En deilig varm lue

Kvinner fryser lettere enn menn, og da er det fint å gi en varm lue i gave. Denne faller i smak hos de fleste, med fuskepels og ribbestrikk. Perfekt til både skitur og rusletur i parken.

Bestill her og få 30% rabatt nå

Lett og teknisk parkas med god varme

Denne herlige jakken er perfekt i kaldt vær! Jakken er både vindavvisende og vannavvisende med gode pusteegenskaper!

Bestill nå og få 30% rabatt

«Hekneveven » av Lars Mytting

Lars Mytting slo igjennom med boken Hel ved, og har senere gitt ut flere kritikerroste bøker. Nå ute med en nydelig bok - VG sier «Fortellerkunst fra øverste hylle!» VG (terning 5)

Bestill her

Hun er vakker som en million, la henne dufte som en også

Denne faller i smak! Nydelig parfyme fra Paco Rabanne - Lady Million. En sensuell hvit blomsterduft som er helt avhengighetsskapende. Duften er både frisk og sexy. Nå blir juleaction!

Bestill den her for kun 529 kr

Michael Kors smartklokke

Denne flotte klokken er designet av den verdensberømte designeren Michael Kors og er fra en av hans mest populære kolleksjoner, den flotte Michael Kors Runway kolleksjonen. Ikke bare ser den helt fantastisk ut, den har alle funksjoner du forventer av en smartklokke i dag: Pulsmåler, aktivitetstracker, GPS, Google assist, musikkspiller og mye mer.

Bestill klokken her

Gi et "Sove ute" -kit:

Gi henne en opplevelse dere gjør sammen; dra på tur og sov ute.

For å holde kjærligheten varm både under og etter turen har du selvsagt sørget for at utstyret er i orden:

Håndbok i å sove ute

En super bok med mange gode råd og inspirerende tips om det å sove ute, enten i telt eller under åpen himmel. Bruk denne som inspirasjon og til å unngå de vanligste tabbene.

Hengekøye

Vintersovepose som holder din kjære varm selv om det er kaldt ute.

Den store julekassen med alt!

Dette er en sikker vinner. Flott kasse med masse ulike produkter som passer perfekt både på hytta eller hjemme. Her har man en fin samling med koselige produkter alle blir glade for, og som alle har bruk for. Verdi 1388 kr, nå kun 990 kr. Det finnes også en mindre utgave til 649 kr.

Bestill julekassen her

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer