Annonsørinnhold

Black friday

6 kule gadgets til jul!

Fra noe som gir deg sprøstekt bacon i mikroovnen din til din personlige go-kart. Her er 6 gadgets du burde følge under black friday salget.

Kjenner du en som elsker bacon? Antakeligvis.
Kjenner du en som elsker bacon? Antakeligvis. Vis mer

Fra sprøstekt bacon i mikroovnen til den tyverisikre ryggsekken «Bobby». Her er 6 gadgets du burde følge med på under black friday salgene. Følg tilbudene LIVE HER!

Lag sprøstekt bacon i mikroovnen

Sprøstekt bacon er alltid godt om morgenen. Nå får du det i mikroovnen også.
Sprøstekt bacon er alltid godt om morgenen. Nå får du det i mikroovnen også. Vis mer

Den beste måten å steke bacon på. Det er uendelig mye raskere, renere og enklere å steke bacon i mikroen enn å frese det i pannen. Legg bare i ønsket antall skiver og sett på mikroen. Oftest blir det bra resultat ved å velge likt antall minutter som antall skiver. Det er bare å glemme fettsugende husholdpapir; baconet blir sprøtt helt uten hjelpemidler!

Sporer bagasjen din

Redd for at bagasjen skal forsvinne på fly? Her ser du hvor den blir av.
Redd for at bagasjen skal forsvinne på fly? Her ser du hvor den blir av. Vis mer

Med Trakdot Luggage Tracker har du alltid full kontroll på hvor din bagasje befinner seg. Perfekt om man flyr med dyrbart utstyr eller hele garderoben! Med hjelp av GSM-basert teknikk kan Trakdot peile sin posisjon og rapportere den til deg via SMS eller mail. En innebygd akselerometer som kjenner når flyet tar av og lander gjør at Trakdot går ned i hvilemodus under flyvningen. Vel nede på bakken igjen aktiveres den på nytt og melder ifra om hvor bagasjen befinner seg. Ett års abonnement av tjenesten inngår når du kjøper enheten, etter det tilkommer kostnaden for et nytt abonnement. Drives av to AA-batterier

Julesjeggkuler

Litt lite julestemning i typen? Kle han opp i sin fineste grønne genser og la ham gjøre litt nytte for seg som familiens juletre!
Litt lite julestemning i typen? Kle han opp i sin fineste grønne genser og la ham gjøre litt nytte for seg som familiens juletre! Vis mer

Naboen har stukket innom i sin fineste julegenser og står der så grønn og fin i stua! Har han i tillegg stort og flott skjegg, kan man pynte det med fargeglade juleskjeggkuler. Julestemningen melder seg umiddelbart, og naboen kan erstatte den dyre og dryssende julegranen.

Fordeler med å pynte skjegget i stedet for juletreet: Skjegg drysser ikke, og du trenger ikke kaste det ut i januar. Du slipper å vanne skjegget. Langt skjegg er koselig og stikker ikke i hendene. Skjeggbæreren står skjevt bare dersom man heller i julegløgg.

Bobby, tyverisikker ryggsekk

Føl deg tryggere på ferie eller bare T-banen. Her er ryggsekken som stopper lommetyvene.
Føl deg tryggere på ferie eller bare T-banen. Her er ryggsekken som stopper lommetyvene. Vis mer

Beskytt tingene dine mot klåfingrede lommetyver med den tyverisikre ryggsekken Bobby! Den smarte ryggsekken har skjulte rom som kun er lett tilgjengelig for deg, og er laget i et materiale som ikke kan skjæres i stykker. Bobby har dessuten innebygget USB-kabel, så du kan lade mobilen når du er i farta.

Fireliters minikjøleskap

Minikjøleskap som også er varmeskap gjennom vinteren!
Minikjøleskap som også er varmeskap gjennom vinteren! Vis mer

Imponer kameratene med et minikjøleskap i bilen eller ved sofaen når dere ser Tippekampen! Med et volum på 4 l er det plass til 6 stk. 33 cl-bokser. Med et enkelt tastetrykk kan du forvandle kjøleskapet til et varmeskap. Kjøler 20°C under omgivelsestemperatur. Varmer opptil +65 ° C med innebygd termostat. LED-indikator for kulde/varme. Kun for innendørsbruk. Utvendige mål 186x277x265 mm. Innvendige mål 142x204x136 mm. Vekt 2,3 kg. Drives med 12V sigarettuttak eller 230V strøm. Effekt 48W.

Balance scooter 1.3 + Go-kart

Få deg din egen Go-kart!
Få deg din egen Go-kart! Vis mer

Her er den optimale pakkeløsningen for lekne personer. En ståhjuling i pakke med vår populære Go-kart som forvandler din ståhjuling til en morsom Go-kart. Dette gjør at alle og enhver kanskje våger ha det litt morsomt uten å risikerere blåmerker på rumpa. Ståljulingen har fart opp til 10km i timen, og aldersgrensen i Norge for å bruke ståhjuling er 16 år. Den går opp til 12km per lading, stabeliserende sete og egen sportsmodus. Prisen for produktet er den samme som ved kjøp av bare stålhjuling!


KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du bestille klær på nettet? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Zalando, Cubus, Nelly og Bubbleroom aktuelle rabattkoder. Se alle våre rabattkoder her

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer