Annonsørinnhold

Mobilabonnementet for frihetselskere:

Abonnementet som gir deg frihet

For Praveen er det ikke så mye å lure på når det kommer til mobilabonnement. Fri Data fra Chilimobil passer ham perfekt.

ENDELØST: Med Fri Data fra Chilimobil trenger du ikke bekymre deg over hvor mye data du bruker i måneden. Du kan bruke så mye du vil!
ENDELØST: Med Fri Data fra Chilimobil trenger du ikke bekymre deg over hvor mye data du bruker i måneden. Du kan bruke så mye du vil! Vis mer

- Pris er kanskje ikke det aller viktigste. Friheten er viktigst.

Praveen bor i Bergen og jobber i forsikringsbransjen. Han har vært Chili-abonnent siden mai 2018 da han var student og fikk øynene opp for hvor kjekt det kunne være å alltid være på nett.

- Som student var jeg jo rundt omkring, og da var det fint at det kom en markedsutfordrer som Chilimobil og lot meg være online så mye jeg ville.

- Nå er du ikke student lenger, men du har holdt deg til Chilimobil?

- På jobben har jeg jo nett på datamaskinen, men ellers er det fortsatt fint å ha den friheten. Å betale en fast sum i måneden - og ha ubegrenset data passer meg godt. Det er langt fra alltid jeg bruker så mye, men det er deilig å slippe å sjekke hvordan jeg ligger an. Jeg kan bruke etter behov.

Praveen sier at før han ble Chilimobil-kunde i 2018 hadde han det som alle andre som hadde begrenset data: Han brukte tid på å be om wifi-passord der han beveget seg rundt.

- Det er veldig greit å alltid ha muligheten til å være på nett, uansett hvor jeg er. Det er en trygghet.

FRITT FREM: Med inkludert SMS og MMS, og fri tale i tillegg til ubegrenset data med et abonnement fra Chilimobil, kan du bruke mobilen akkurat som det passer deg.
FRITT FREM: Med inkludert SMS og MMS, og fri tale i tillegg til ubegrenset data med et abonnement fra Chilimobil, kan du bruke mobilen akkurat som det passer deg. Vis mer

Prisvinnende – nesten hver gang!

Uansett om det er Dinside.no, Tek.no eller Fornye.no som legger de heftigste mobilabonnementene under lupen, er det som regel Chilimobil som går av med seieren.

I oktober kåret Dinside.no Chilimobils Fri Data-abonnement som best i klassen når det kommer til superbrukere.

Faktisk gikk Chilimobil av med seieren som prisvinner med 7 av 8 mobilabonnement! Det er ikke første gang: Chilimobils Fri Data er blitt kåret til best i test en rekke ganger. Senest hos Fornye.no nå i mars.

Fri Data til nå 469,- gir deg full hastighet opp til 100 GB. Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 mbit/s, som fortsatt er nok til å gjøre det aller meste på mobiltelefonen. I tillegg til ubegrenset data, gir abonnementet deg fri SMS/MMS – og fri tale. Hver måned. Med BankID på mobil.

I Chilimobils andre abonnementer er det datarollover – sånn at GB-ene du ikke bruker opp, blir med inn i neste måned. Og skal abonnenten utenlands, følger Chilimobil med.

Du får med deg 24 GB når du reiser i EU/EØS-området. Hver måned. Akkurat dét har Praveen hatt glede av. Om enn ikke så mye akkurat nå i koronatiden, men tidligere. Og forhåpentligvis i fremtiden.

- Jeg har aldri vært i nærheten av å bruke opp datakvoten min når jeg har vært i utlandet. En annen ting jeg setter pris på er dekningen til Chilimobil. Noen ganger har jeg møtt folk som kommer drassende med teknologisk kritikk av dekningen, men det har jeg ikke merket noe til. Jeg pleier å stoppe dem med å si at: "Men jeg er jo fornøyd!"

Selv om Praveen holder seg oppdatert på ulike mobilselskaper, har han ennå ikke funnet noen grunn til å skifte.

NETTBANK: Chilimobil tilbyr Bank ID med sine abonnementer. Det kommer godt med når du skal holde deg oppdatert på forbruket. Av alt annet enn mobilbruk, for det har du styr på!
NETTBANK: Chilimobil tilbyr Bank ID med sine abonnementer. Det kommer godt med når du skal holde deg oppdatert på forbruket. Av alt annet enn mobilbruk, for det har du styr på! Vis mer

- Jeg synes Chilimobil er veldig rimelige på pris. Av og til har jeg for gøy sjekket prisene hos andre. Men jeg ser ingen grunn til å bytte. De har informerte nettsider, en god Min side-løsning. Og glemmer du å godkjenne en regning i nettbanken, sender de en vennlig påminnelse. Jeg synes brukeropplevelsen er veldig god.

- De høres ganske ålreite ut?

- Ja, absolutt. Og så er de veldig kjappe å komme i kontakt med, dersom det er noe jeg lurer på. Pris er viktig, men det er kanskje ikke det viktigste. Chilimobil har BankID, god dekning, bra kundeservice. Og så holder de til i Bergen, og det er jo litt kjekt!

- Hva kunne de gjort for å forbedre seg, da?

- Nei, altså, ikke noe jeg kan komme på i farten. Jeg er litt sånn at om jeg er fornøyd og betaler en god pris for det jeg får, så blir jeg. Ser ingen grunn til å bytte mobilselskap. Chilimobil kom frem som en av de nye markedsutfordrerne, og de følger med i timen.

Her kan du lese mer om Chilimobils forskjellige abonnementer – og finne det som passer til akkurat ditt behov.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer