Annonsørinnhold

Spesialversjon av MSI Creator Z16

Bærbar + street fashion = digg

Hva har luksusbilmerket Maserati, Louis Vuitton og sportslegenden Nike til felles med pc-produsenten MSI? De har alle latt Street Fashion-gudfaren Hiroshi Fujiwara kaste stjernestøv på produktene sine.

SPESIALUTGAVE: Nye Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition er frukten av samarbeidet mellom MSI og "Gudfaren av street fashion".
SPESIALUTGAVE: Nye Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition er frukten av samarbeidet mellom MSI og "Gudfaren av street fashion". Vis mer

Hiroshi Fujiwara. Bare navnet kan få det til å krible langs ryggsøylen til designere verden over.

Siden japaneren først entret street fashion-scenen i Tokyo på 80-tallet, har han arbeidet seg inn på stort sett alle samtidsarenaer. Han er så innflytelsesrik at det nesten er lettere å ramse opp det han ikke har vært med på, enn det han har hatt fingrene i.

Fujiwara er en sann multi-kunstner. I 1979 utga han punk-musikk i London. På 80-tallet var han med i HipHop-punkbandet Tinnie Panx. I 1990 lanserte han sitt første klesmerke - "Good Enough". Siden har det gått slag i slag med mannen som later til å kunne ane trender lenge før noen andre skjønner hva som er på vei.

Så langt har han samarbeidet med NIKE om å lage deres legendariske Air Jordan-sko. Han har lagd et pop-up rockeband sammen med luksusmerket Louis Vuitton i både Tokyo og London. Ikke minst har han fått slippe til på en av det italienske luksusbilmerket Maseratis modeller - og satt sitt preg på den.

Som musiker, designer, kurator og konsulent går det an å hevde at Hiroshi Fujiwara er et erkeeksempel på våre dagers multi-talenter, som har en finger med i spillet på vidt forskjellige arenaer.

Skaperkraft

Fujiwara er en creator med stor C. Så hva gir vel mer mening enn å la han gyve løs på MSIs splitter nye Creator Z16 som er skapt nettopp til ... skapere?

Den splitter nye spesialversjonen av MSIs bærbare kraftmaskin til skapere og kreatører, Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition, lar Fujiwaras umiskjennelige stilsikkerhet smelte sammen med en av verdens mest anerkjente PC-produsenter.

SAMMENSMELTNING: Resultatet av å kombinere MSIs pc-snekring og japanske Hiroshi Fujiwaras designspråk er en rå maskin. Både utvendig og under panseret.
SAMMENSMELTNING: Resultatet av å kombinere MSIs pc-snekring og japanske Hiroshi Fujiwaras designspråk er en rå maskin. Både utvendig og under panseret. Vis mer

Resulatet er en maskin du kan ha med deg hvor som helst - og samtidig en maskin du kan bruke til å skape med selv. Signaturen til Hiroshi Fujiwara - uansett om vi snakker om luksubiler, basketsko eller et celebert samarbeid med Louis Vuitton - kan oppsummeres med tre ting: Det er monokromt, altså sort-hvitt. Det hyller enkelheten. Og det fremhever logoene.

På den nye Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition kan du derfor dra kjensel på MSIs eget logo, men det opptrer sammen med Fujiwaras bumerke - som han setter på alle samarbeidsprosjekter.

Les mer om Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition her!

STØRRE: Skjermen på MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition er lagd i 16:10-formatet. Det gir deg hele 11 prosent mer skjermplass å bryne deg på i skaperprosessen!
STØRRE: Skjermen på MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition er lagd i 16:10-formatet. Det gir deg hele 11 prosent mer skjermplass å bryne deg på i skaperprosessen! Vis mer

Skjerm for feinschmeckere

Skjermen på en bærbar lagd til å skape på, er nødt til å levere. I Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition sitter det en 16:10-skjerm, som gjør arbeidsområdet ditt hele 11 prosent større enn et tradisjonelt 16:9-format. Det har stor betydning, uansett om du lager bilder, skriver og leser tekst - eller spiller og ser film.

TYDELIG: Samarbeidet mellom MSI og Hiroshi Fujiwara bærer tydelig preg av et av designerens kjennemerker: Logoen.
TYDELIG: Samarbeidet mellom MSI og Hiroshi Fujiwara bærer tydelig preg av et av designerens kjennemerker: Logoen. Vis mer

At skjermen også gir fra seg bransjeledende 1000 nits lysstyrke, gjør at du kan bruke den uansett belysning. Den kan også legges helt flatt ned mot underlaget, så den forvandles til et stort lerret.

KJEMPELERRET: Touch-skjermen på MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition kan legges helt flatt ned, så det er enda enklere å bruke maskinen i den kreative prosessen din.
KJEMPELERRET: Touch-skjermen på MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition kan legges helt flatt ned, så det er enda enklere å bruke maskinen i den kreative prosessen din. Vis mer

Ut av boksen er skjermen dessuten fabrikkalibrert med Delta-E <2, den har QHD+-oppløsning - og sørger på den måten for livaktige bilder med helt opp til 100 prosent av DCI-P3-fargespekteret.

Sjekk ut flere av specs-ene på Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition

Kraftig innmat som lever opp til designet

Én ting er hvor pent noe er. Hvor raff designet på en bærbar maskin er. Men det nytter ikke noe med et pent ytre dersom maskinkraften på innsiden ikke lever opp til utseendet. Hemmeligheten er å få teknologien og skjønnheten til å gå opp i en høyere enhet.

MiniLED: Creator Z16 er utstyrt med verdens første MiniLED Per-Key-tastatur. Det betyr at d kan spare energi, få sterkere lysstyrke - og gjøre belysningen personlig.
MiniLED: Creator Z16 er utstyrt med verdens første MiniLED Per-Key-tastatur. Det betyr at d kan spare energi, få sterkere lysstyrke - og gjøre belysningen personlig. Vis mer

Du kan ane det når du ser chassiset på Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition. Den oser rett og slett skaperkraft. Maskinen er lagd av ett stykke CNC-frest aluminium. Det gjør den syltynn (15,9 mm), mer robust - og det tillater at sidene på maskinen har elegante, kurvede sider.

ESTETIKK, TAKK: MSI har satt seg som mål å få estetikk og teknologi til å gå opp i en høyere enhet. Det gjelder ikke minst også for den nye Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition.
ESTETIKK, TAKK: MSI har satt seg som mål å få estetikk og teknologi til å gå opp i en høyere enhet. Det gjelder ikke minst også for den nye Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition. Vis mer

Å levere teknologisk estetikk av ypperste sort er målsetningen til MSI. Å få design og ytelse til å smelte sammen til barbære maskiner som kan konkurrere mot hvem som helst.

MSIs lange tradisjon som en av verdens ledende gaming-pc-snekkere kommer godt med, når målsetningen er såpass høy. Det er blant annet derfor alle MSIs nye modeller kommer utstyrt med NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series-grafikkort. Det betyr at de er modne til å takle de kjappeste spillene uten å gå på kompromiss med bildekvaliteten.

Nysgjerrig? Les mer om spesialutgaven av Creator Z16 her!

KOMPROMISSLØS: Sømøst ytre design og en indre kraftpakke gjør MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara til en sjeldent gjennomført bæbar.
KOMPROMISSLØS: Sømøst ytre design og en indre kraftpakke gjør MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara til en sjeldent gjennomført bæbar. Vis mer

Legg til at Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition er utstyrt med Intel® sin nye 11-generasjons H-Series-prosessor og kommer med MSIs egenutviklede Cooler Boost-kjølesystem, så kan du være sikker på at innmaten lever opp til den stilsikre innpakningen.

Her får du tak i MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Edition!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer