Annonsørinnhold

Beise terrassen? Her er årets farger

Beise terrassen? Her er årets farger

Våren står for døra, og det er kanskje på tide å freshe opp terrassen? Nå har Butinox gjort det enklere for deg å velge farger til hele uteområdet, ikke bare terrassen.

FARGESJEF: Jenny Bull-Gustavsen.
FARGESJEF: Jenny Bull-Gustavsen. Vis mer

Lekre fargekombinasjoner til terrassen

Når man skal velge farge på terrassen er det lurt å velge en farge som står i stil med boligens fasade, og som skaper harmoni mellom veggfarge, terrassegulv, utemøbler og detaljer.

For å gjøre det enklere for deg å velge farger som passer sammen, har Butinox` fargesjef Jenny Bull-Gustavsen lagd 5 spennende kombinasjoner med farger som harmonerer.

Beise terrassen? Her er årets farger

Nytt fargekart

I årets nye Butinox Terrassebeis Fargekart ser du hvilke terrassebeisfarger som passer til ulike utendørs veggfarger, samt hvilke farger du kan bruke på detaljer som blomsterpotter, utemøbler og pyntegjenstander for å løfte helhetsinntrykket.

NATUREN: Det naturlige og ekte er i tiden. Fargen Butinox Terrassebeis 1003 Gylden (til venstre på bildet) fremhever det naturlige treverket. Mot en fasade i grått med lyse grå og sorte detaljer får man en perfekt balanse i uterommet.
NATUREN: Det naturlige og ekte er i tiden. Fargen Butinox Terrassebeis 1003 Gylden (til venstre på bildet) fremhever det naturlige treverket. Mot en fasade i grått med lyse grå og sorte detaljer får man en perfekt balanse i uterommet. Vis mer

Med fargekombinasjonene fra Butinox er det lettere å skape et utemiljø med farger som matcher.

NY FARGE i ÅR: Den kjølige bruntonen Butinox Terrassebeis 1021 Eleganse er en perfekt beisfarge om du ønsker en lun atmosfære på terrassen. Ved å leke deg med ton-i-ton jordfarger på interiøret blir helheten harmonisk og innbydende.
NY FARGE i ÅR: Den kjølige bruntonen Butinox Terrassebeis 1021 Eleganse er en perfekt beisfarge om du ønsker en lun atmosfære på terrassen. Ved å leke deg med ton-i-ton jordfarger på interiøret blir helheten harmonisk og innbydende. Vis mer
NY FARGE I ÅR: Grått er en perfekt farge dersom du ønsker å tilføre andre farger, men likevel holde et stramt uttrykk på terrassen. Kombiner med jordfarger for å få et varmere uttrykk, eller bruk duse, kalde farger på detaljer for en kjøligere, røffere stil. På bildet er terrassegulvet beiset med Butinox Terrassebeis i årets nye farge 1020 Tåkeslør og veggene er malt med Butinox Futura Selvrensende Dekkbeis i 954 Aske.
NY FARGE I ÅR: Grått er en perfekt farge dersom du ønsker å tilføre andre farger, men likevel holde et stramt uttrykk på terrassen. Kombiner med jordfarger for å få et varmere uttrykk, eller bruk duse, kalde farger på detaljer for en kjøligere, røffere stil. På bildet er terrassegulvet beiset med Butinox Terrassebeis i årets nye farge 1020 Tåkeslør og veggene er malt med Butinox Futura Selvrensende Dekkbeis i 954 Aske. Vis mer
FRISK NYANSE: Bryt opp med en lys frisk nyanse for å sette den siste prikken over i`en på «interiøret» i uterommet. Beisen her er den nye fargen Butinox Terrassebeis 1021 Eleganse og veggen er malt med 5956 Funkisbrun fra Butinox Futura. Quick Bengalack Universal kommer i en rekke moderne, flotte farger både som spray og maling. Ta vare på det du har, selv om det er slitt, rustent eller bortglemt. 5926 Frappe og 5921 Panter matcher gulv og vegg perfekt, og skaper en spenning og dybde i uterommet. Den lyse gyllengrønne fargen 5952 Naturlig på en vannkanne gir en flott kontrast til jordtonene.
FRISK NYANSE: Bryt opp med en lys frisk nyanse for å sette den siste prikken over i`en på «interiøret» i uterommet. Beisen her er den nye fargen Butinox Terrassebeis 1021 Eleganse og veggen er malt med 5956 Funkisbrun fra Butinox Futura. Quick Bengalack Universal kommer i en rekke moderne, flotte farger både som spray og maling. Ta vare på det du har, selv om det er slitt, rustent eller bortglemt. 5926 Frappe og 5921 Panter matcher gulv og vegg perfekt, og skaper en spenning og dybde i uterommet. Den lyse gyllengrønne fargen 5952 Naturlig på en vannkanne gir en flott kontrast til jordtonene. Vis mer

16 mest populære

Beise terrassen? Her er årets farger

Butinox Terrassebeis kan blandes i mange ulike farger.

De 16 mest populære fargene finner du i årets nye fargekart.

Male blomsterpotter i farger som matcher terrassen?

Det er lett å få gamle potter og hagemøbler til å matche den nye terrassebeisfargen. Til maling av disse anbefales Quick Bengalack Universal. Malingen gir en flott og slitesterk overflate i nærmest alle farger, og kan brukes på både metall, tre og hardplast.

NYTT LIV: Bruk fargekombinasjonene foreslått i Butinox Terrassebeis Fargekart når du gir nytt liv til gamle interiørskatter og skap et uterom med matchene farger. Pottene på bildet er malt med Quick Bengalack Universal i fargen 5924 Ingefær boost.
NYTT LIV: Bruk fargekombinasjonene foreslått i Butinox Terrassebeis Fargekart når du gir nytt liv til gamle interiørskatter og skap et uterom med matchene farger. Pottene på bildet er malt med Quick Bengalack Universal i fargen 5924 Ingefær boost. Vis mer

Fare for regn?

Med skiftende vær kan det være utfordrende å få beiset terrassen. Men med Butinox Terrassebeis, som er kåret til best i test, trenger du ikke vente på sommerens beste dag for å beise. Butinox har nemlig utviklet en terrassebeis som ikke regner bort selv om det skulle komme en regnskur kort tid etter påføring.

Med Butinox trenger du heller ikke å beise hvert år. Terrassebeisen er robust og fargebestandig, og beskytter treverket i opptil tre år.

Beis aldri mer enn to panelbord om gangen

Det er viktig at du behandler terrassen på riktig måte for å få et best mulig resultat. Ved tidligere beiset terrasse fjerner du først gammel beis eller olje med Butinox Terrassebeisfjerner.

For å nøytralisere terrassebeisfjerneren og oppnå en lys overflate med en jevn farge, bruker du deretter Butinox Terrasselysner.

Når treverket er rent og tørt, påfører du terrassebeisen.

Påfør beisen i hele bordets lengderetning. Beis ikke mer enn ett eller to terrassebord om gangen i hel lengde. Beisen skal ikke danne film, men trekke inn i treverket.

PENT RESULTAT: Nytt påføringsverktøy fra Jordan egner seg spesielt godt sammen med Butinox Terrassebeis og gir et jevnt og pent resultat.
PENT RESULTAT: Nytt påføringsverktøy fra Jordan egner seg spesielt godt sammen med Butinox Terrassebeis og gir et jevnt og pent resultat. Vis mer

Ny terrasse?

En ny terrasse må du gi rett behandling – på rett tidspunkt, så den får det beste utgangspunkt for et langt liv. Nye, impregnerte materialer må få tørke opp før behandling, og her anbefales det å vente én til to måneder avhengig av været. Umiddelbart etter opptørking skal du ta fram beisen, men ikke glem å lysne treverket med Butinox Terrasselysner først. Med denne lysnes og renses impregnert treverk for grønne skjemmende overskuddssalter, og du får riktig farge på terrassebeisen.

Forbered deg til terrassesesongen nå med en terrassebeis som er laget for det norske været! Finn din nærmeste forhandler av Butinox Terrassebeis her.

LYS LØSNING: Lysegrå fasader og hvitmalte hagemøbler kan utmerket kombineres med mørke og fargesterke toner i terrassegulvet for å få et spennende uttrykk. På bildet er brukt Butinox Terrassebeis i fargen 1012 Kveldsdis.
LYS LØSNING: Lysegrå fasader og hvitmalte hagemøbler kan utmerket kombineres med mørke og fargesterke toner i terrassegulvet for å få et spennende uttrykk. På bildet er brukt Butinox Terrassebeis i fargen 1012 Kveldsdis. Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer