Annonsørinnhold

Ble millionær i 50-årslag

Anita Holt Ludvigsen (53) var i 50-årslag. Så ringer Kjetil Jansrud og forteller at hun er blitt én million kroner rikere. På lørdag er det ny kvalifisering til «Millionsjansen».

GRUNN TIL Å FEIRE: Anita var i bursdagsfest da hennes Millionsjansen-hest, Pingis, tok V75-seieren på Bjerke Travbane. Rikstoto-ambassadør og Millionsjansen-vert, Kjetil Jansrud, ringte og feiret henne fra travbanen. Se videoen lengre ned i saken.
GRUNN TIL Å FEIRE: Anita var i bursdagsfest da hennes Millionsjansen-hest, Pingis, tok V75-seieren på Bjerke Travbane. Rikstoto-ambassadør og Millionsjansen-vert, Kjetil Jansrud, ringte og feiret henne fra travbanen. Se videoen lengre ned i saken. Vis mer

Anita Holt Ludvigsen (53) fra Kvelde var i sjokk da Kjetil Jansrud ringte henne 4. november for å fortelle at hun nå var en million kroner rikere. Hun var én av tolv heldige finalister i V75 Millionsjansen, men fordi hun var i 50-årslag hadde hun ikke ikke anledning til å dra på Bjerke Travbane denne lørdagskvelden. Nå fikk hun derimot mer å feire!

– Det er helt utrolig, utbrøt hun i en blanding av latt og gråt da Kjetil ringte fra travbanen. Se videoen når han ringer den ferske vinneren lengre ned i saken.

– Jeg er helt i sjokk! Men nå skal det endelig bli sydentur på mannen og ungene. Jeg knakk ankelen i sommer, så det ble ikke noe særlig ferie på oss. Heldigvis begynner jeg å bli bedre nå, fortalte en lykkelig vinner.

Førstkommende lørdag har også du mulighet til å kvalifisere deg til å bli trukket ut til å bli 1 av 12 deltakere i «Millionsjansen» lørdagen etter.

- Det eneste man trenger å gjøre for å delta er å spille V75 nå førstkommende lørdag, og så gjelder det å få 5, 6 eller 7 rette for å kvalifisere seg. Det er faktisk mye enklere enn du tror, sier Kjetil Jansrud.

Husk: Spillefristen er innen lørdag klokka 15.00

SPILL V75 HER OG KVALIFISER DEG TIL MILLIONSJANSEN

MILLIONSJANSEN-VERT: Rikstoto-ambassadør Kjetil Jansrud gleder seg veldig til å feire med en ny Millionsjansen-vinner. Her feiret han for Anita, som ikke hadde anledning til å være til stede på Bjerke Travbane.
MILLIONSJANSEN-VERT: Rikstoto-ambassadør Kjetil Jansrud gleder seg veldig til å feire med en ny Millionsjansen-vinner. Her feiret han for Anita, som ikke hadde anledning til å være til stede på Bjerke Travbane. Vis mer

Ikke peiling på hest? - Spill Stalltips

Man trenger altså ingen forkunnskaper for å vinne på hest. Det eneste du må å gjøre er å spille med ferdigutfylt Stalltips, der Rikstoto har fylt ut kuponger for deg.

De ferdigutfylte kupongene er med både favoritter og outsidere, slik at både sjansen for å få mange rette og mulighetene for å vinne de store premiene øker.

Dermed spiller du som en hesteekspert, uten å ha peiling på hest. Du trykker kun på det beløpet du ønsker å spille for.

For å delta må man spille V75 før lørdag kl. 15

SPILL V75 HER OG KVALIFISER DEG TIL MILLIONSJANSEN

GOD STEMNING: Fem minutter før Millionsjansen-løpet får alle deltakerne utdelt et skilt med nummeret på sin hest. - Du merker hvordan spenningen i gruppa forandrer seg, sier Jansrud.
GOD STEMNING: Fem minutter før Millionsjansen-løpet får alle deltakerne utdelt et skilt med nummeret på sin hest. - Du merker hvordan spenningen i gruppa forandrer seg, sier Jansrud. Vis mer

20 prosent vinnersjanse i V75

I V75, som i utgangspunktet er et kunnskapsspill, er sjansen for å få 5, 6 eller 7 rette, og dermed pengepremie, veldig stor. I fjor viste statistikken at sjansen for å vinne var på drøye 20 prosent.

Med andre ord er det mulig å vinne på hver 5. kupong du leverer*.

- Men selv om du ikke har kunnskap om hest, har du allikevel like stor sjanse som ekspertene til å bli trukket ut som 1 av 12 deltakere i V75 Millionsjansen. For når du spiller Stalltips, har Rikstoto gjort jobben for deg, tipser Kjetil.

Sjekk stemningen i den siste V75 Millionsjansen, som var på Bjerke Travpark, samt Kjetils møte med vinneren, i videoen under.

SPILL V75 HER OG KVALIFISER DEG TIL MILLIONSJANSEN

Dette er V75 Millionsjansen

  • «Millionsjansen» er et tilleggsprodukt til V75 som en gang i måneden gir spillerne muligheten til å vinne en ekstra million kroner i V75.
  • Alle som spiller V75 de utvalgte omgangene og får 5, 6 eller 7 rette, er med i trekningen om å delta i «Millionsjansen».
  • Rett etter V75-løpene trekkes 12 tilfeldige deltakere. De inviteres til å oppleve V75 live på travbanen lørdagen etter.
  • I ett utvalgt løp vil 12 hester avgjøre hvem som vinner millionen. Rett før start trekkes hvilken hest den enkelte deltaker får.
  • Resultatet i løpet avgjør premiefordelingen. Den som har vinnerhesten, blir millionær. Alle deltakerne er sikret en minstepremie på 10 000 kroner.
  • De 12 heldige «Millionsjansen»-vinnerne blir invitert med partner til en fantastisk opplevelse på gjeldende travbane lørdagen etter.
  • Sammen med alpintlegenden Kjetil Jansrud får de se hestene og «Millionsjansen»-løpet på nært hold, og ikke minst føle på den store spenningen.

V75 NÅ PÅ LØRDAG: SPILLEFRIST KL 15

STALLTIPS: Ikke peiling på hest? Du trenger ikke kunne noe om hest for å bli med på Millionsjansen. Med Stalltips er hestene valgt for deg.
STALLTIPS: Ikke peiling på hest? Du trenger ikke kunne noe om hest for å bli med på Millionsjansen. Med Stalltips er hestene valgt for deg. Vis mer
Ble millionær i 50-årslag

*Se Vinnersjanser I hjelpelinjen.no I Aldersgrense 18 år

Mer om