Annonsørinnhold

Godtlevert

Testpilot

Bli testpilot og prøv påskekassen med lammelår fra Godtlevert

Vi søker 10 testpiloter som vil prøve Lammelårkassen i påsken – kostnadsfritt. Få alt du trenger til en fantastisk middag for hele familien, levert rett hjem.

FESTMÅLTID: Godtlevert gjør det enkelt å lage påskemiddagen. Kanskje blir du en av de heldige ti testpilotene som får nyte denne maten?
FESTMÅLTID: Godtlevert gjør det enkelt å lage påskemiddagen. Kanskje blir du en av de heldige ti testpilotene som får nyte denne maten? Vis mer

Snart kommer påsken, og Godtleverts kokketeam har satt sammen en fantastisk lammelårkasse med alt du trenger for den ultimate påskemiddagen.

Nå søker vi 10 testpiloter som vil teste festmåltidet.

Du vil motta matkassen rett før påske, og kan enkelt lage påskemidag enten du er hjemme eller på hytta.

I matkassen får du lammelår, som langtidsstekes på lav temperatur i ovnen, og blir ekstra mørt og saftig. Det passer perfekt sammen med kremete og smaksrike fløtepoteter og honningglaserte rotgrønnsaker. Server det hele med fyldig rødvinssaus og rørte tyttebær.

Sett lammelåret i ovnen og la det godgjøre seg, i mellomtiden kan du bruke tiden til noe annet.

Ta det saftige lammelåret ut av ovnen, og nyt en fantastisk påskemiddag med hele familien. Enkelt og veldig godt. God påske!

Lammelårkassen inneholder:

  • Langtidsstekt lammelår
  • Fløtegratinerte poteter
  • Glaserte rotgrønnsaker
  • Rødvinssaus
  • Rørte tyttebær
  • Sennep
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer