Annonsørinnhold

Den sunneste måten å gjøre rent på

Vasker du med denne, blir det helt rent – uten bruk av kjemikalier.

Skulle du ønske at noen fant opp et verktøy som gjorde det lett å gjøre rent – som du kunne bruke på alt fra doringen til vinduet? Noe som var lett å bruke, og billig i drift? Noe som gjorde helt rent uten å bruke kjemikalier?

Løsningen finnes på markedet allerede nå: dampvaskere. Den gjør det flunkende rent i hele huset ditt, med bare naturlige virkemidler. Faktisk bruker den bare vann!

VIDUNDERMIDDEL: Vann, varmet opp og satt under trykk. Mer miljøvennlig er det vanskelig å bli.
VIDUNDERMIDDEL: Vann, varmet opp og satt under trykk. Mer miljøvennlig er det vanskelig å bli. Vis mer

Vann er nemlig et enkelt vidundermiddel. Og når vannet er varmt nok, tar det knekken på både bakterier og skitt. Visste du for eksempel at sterilisering av utstyr på sykehus normalt foregår med kun varmt vann under trykk? Med en dampvasker av høy kvalitet trenger du ingen kjemikalier for å få huset rent. Ikke bare sparer du miljøet, du slipper også at det bygges opp allergifremkallende rester på overflatene rundt om i huset. I stedet får du et trygt og godt inneklima.

Bruk dampvaskeren til å...

  • Av-ise fryseren
  • Rense komfyren
  • Rengjøre oppvaskmaskinen
  • Vaske vinduer
  • Friske opp gardinene
  • Fjerne kalk i dusjen
  • Vaske bilen
  • Rengjøre grillen
  • Drepe midd i dyner og puter

Svært allergivennlig

Dampvaskeren SC 4 fra Kärcher er en alt-i-ett-maskin av beste kvalitet, med overraskende mange bruksområder. Den kan brukes til å gjøre rent på kjøkkenet og badet, vaske gulvene og ovnen, og du kan bruke den til å friske opp klær og tekstiler med et eget munnstykke. Bruksområdene er nærmest uendelige – den kan nemlig også brukes til å drepe ugress helt uten kjemikalier, og med litt ekstrautstyr kan den fjerne tapet helt uten problemer.

Teknologien bak dampvaskeren er like enkel som den er smart. Vannet varmes opp, og ved hjelp av trykk trenger dampen inn i mikroskopiske hull og sprekker mellom skitten og overflaten. Det gjør at skitten løsner og blir borte, til og med når det er fett eller olje, sot eller aske.

KOMMER TIL I KRIKER OG KROKER: Dampvaskeren har utstyr som gjør at du lett får rengjort alle steder hvor også bakteriene kommer til.
KOMMER TIL I KRIKER OG KROKER: Dampvaskeren har utstyr som gjør at du lett får rengjort alle steder hvor også bakteriene kommer til. Vis mer

Der andre vaskemetoder tar bort skitt fra overflaten, gjør dampvaskeren rent i dybden. Samtidig binder den støv og andre allergifremkallende partikler mens den holder på, og gjør inneluften enda bedre.

Bakteriedreper

Dampvaskeren tar også knekken på bakteriene, langt mer effektivt enn det tradisjonell rengjøring gjør. Studier har vist at dampen tar knekken på 99,99 prosent av alle vanlige bakterier som finnes i et hjem, helt uten hjelp fra kjemikalier. Selv toalettet blir skinnende rent med damp!

Med en dampvasker fra Kärcher i huset trenger du dermed ikke vaskemidler som er tilsatt bakteriedrepende stoffer. Og godt er det, siden miljødirektoratet har funnet ut at de antibakterielle stoffene kan være farlige både for helse og miljø, i tillegg til at de kan gjøre bakterier motstandsdyktige mot antibiotika.

Tøff mot de tøffe

Dampvaskeren SC 4 fra Kärcher bygger på trygg og velkjent teknologi, brukt på en ny måte som gjør teknologien tilgjengelig for vanlige hjem og familier. Og utstyret er en god venn å ha når du skal gjøre rent i huset. For å kunne utnytte den maksimalt, leveres den med gulvrengjøringssett, håndmunnstykke, detaljdyse og rundbørsteforlengerrør, mikrofiberklut og frotteklut. Alt designet for at du skal kunne bruke den aller beste og tryggeste metoden til rengjøring i hele huset – selv i de vanskeligste kriker og kroker!

SE FORSKJELLEN: Fastbrent matfett? Null problem. Dampvaskeren får det bort – uten å bruke kjemikalier.
SE FORSKJELLEN: Fastbrent matfett? Null problem. Dampvaskeren får det bort – uten å bruke kjemikalier. Vis mer

Utstyret er svært enkel å bruke – du fyller på vann, setter i kontakten og etter cirka fire minutter er vannet varmt og lampen lyser grønt. Da er du klar! Intensiteten på dampen kan justeres etter hva du skal rengjøre, og hvor skittent det er.

Med dampvaskeren kan du gi deg i kast med vanskelige utfordringer som beslag, fliser, kokeplater og avtrekkshetter, og gjøre dem svært rene. Du slipper å bruke etsende stoffer og rengjøringsmidler. Dampvaskeren kan også brukes til å fjerne fastbrent sot i en vedovn – trykket gjør dampen tøffere enn de tøffeste utfordringene.

Skånsom mot det skjøre

Selv om dampen holder 100 grader når den kommer ut av dampvaskeren, kjøles den raskt ned når den treffer overflaten. Likevel skal du være forsiktig ved bruk av dampvaskeren på elektriske artikler, porøse materialer og ting som er laget av tynn plast.

Dampvaskeren kan brukes på alle typer harde gulv, så lenge de er forseglet. Sjekk for sikkerhets skyld med gulvleverandøren din at gulvet tåler damp! På tregulv bør du bruke halv dampmengde og dobbel klut for best mulig resultat.

Du kan også bruke dampvaskeren til å friske opp gardinene dine, og til å drepe midd i dyner og madrasser. Se flere tips her!

Stort utvalg

Kärcher har i en årrekke vært blant markedslederne innen avansert rengjøring, ikke uten grunn. Kvalitet, utvikling og riktige løsninger for kundene har alltid stått i fokus. Dampvaskerne leveres i forskjellige klasser, fra SC 1 som er en kompakt og håndholdt variant som likevel er effektiv mot bakterier og skitt, til avanserte SC 5 som legger varmt vann til dampen og har tilkobling til dampstrykejern.

Toppmodellen er SV 7, som er en dampvasker med sug. Den rengjør, støvsuger og tørker på en og samme tid. Bedre blir det ikke.

Uansett hvilken dampvasker du velger, kan du kjøpe ekstra tilbehør til den senere, når du finner ut at du vil prøve den til enda flere bruksområder.

Les også: Slik gjør du helgevasken til en lek

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer