Annonsørinnhold

Det beste fra to verdener:

Din neste bærbare behøver ikke være kjedelig

MSIs Creator Z16 forener kraften du kjenner fra gaming-laptoper med klassisk skjønnhet.

GYLLENT SNITT: Med Creator Z16 tok MSIs designere utgangspunkt i den gylne spiral og det gylne snitt for å skape den optimale maskinen til skapere.
GYLLENT SNITT: Med Creator Z16 tok MSIs designere utgangspunkt i den gylne spiral og det gylne snitt for å skape den optimale maskinen til skapere. Vis mer

Leonardo da Vinci var en av de første som skjønte det. At skal du skape noe, må du ha skjønnheten i bakhodet. Det gylne snitt. Fibonacci-tallrekken. Perfekte proporsjoner. Balanse. Harmoni. Det er sånn du skaper noe som varer.

MSIs nye toppmodell er laget spesielt for skapere. Med Creator Z16 har produsenten hatt skjønnheten i bakhodet i hvert eneste utviklingstrinn. Skjønnhet og teknologi henger uløselig sammen.

Du ser det allerede på det strømlinjeformede ytre på maskinen. Den er lagd av ett stykke CNC-frest aluminium, som både gjør den syltynn (15,9 mm), mer robust - og gir den en elegant kurve på sidene. Creator Z16 kommer i fargen Lunar Gray, som bidrar til det vakre ytre ved at den endrer fargen sømløst. Akkurat som månen.

Her kan du lese mer om Creator Z16

Et stort, knivskarpt lerret

Selve skjermen på Creator Z16 er laget i formatet 16:10. Det gir deg et 11 % større arbeidsområde enn det tradisjonelle 16:9-formatet som har vært vanlig på bærbare. Touch-skjermen med 1000 nits lysstyrke kan også legges flatt ned, så du kan utnytte hele det store lerretet i den kreative prosessen.

SKAPERGLEDE: Med Creator Z16 har MSI tatt det begge fra begge verdener: Et vakkert, avstemt ytre går hånd i hånd med kraftig innmat.
SKAPERGLEDE: Med Creator Z16 har MSI tatt det begge fra begge verdener: Et vakkert, avstemt ytre går hånd i hånd med kraftig innmat. Vis mer

At 16:10-formatet også legger seg tett på Det gylne snittet - kjent som skjønnhetens lov, gjør skjermen på Creator Z16 lekker å bruke, og fantastisk å se på.

Med det knivskarpe True Pixel-displayet som gir deg QHD+-oppløsning, 100 % fargespekter, fabrikkalibertert Delta-E <2 ut av boksen - sørger Creator Z16 for fullstendig nøytaktige farger på det du skaper på skjermen.

Uansett om du lager film, musikk eller rendrer avanserte 2D- og 3D-modeller kan du stole på at gjengivelsen er presis.

Finn din Creator Z16 her

Skjønnhet ligger i DNA-et vårt

For én ting er at du skal kunne bruke maskinen til det du trenger. Om det er å rendre 3D-grafikk, eller modellere 2D, behandle fotografier i Photoshop eller lage vakre vektorillustrasjoner. Noe ganske annet er at vi gjerne skape det på maskiner som behager.

STILREN: MSI Creator Z16 er stilren. På innsiden matcher maskinkraften utseendet.
STILREN: MSI Creator Z16 er stilren. På innsiden matcher maskinkraften utseendet. Vis mer

Det er et prinsipp som MSI har innført for hele sin portefølje av bærbare maskiner i 2021. Og det er altså langt fra tilfeldig.

- Behovet for vakre ting ligger i DNA-et vårt, sier Derek Chen hos MSI.

For et selskap som MSI er det lettere å omsette et slikt prinsipp til handling enn det er for mange av konkurrentene. MSI har nemlig sitt eget forsknings- og utviklingsteam med mer enn 2000 ingeniører.

FORSKNING: MSI har sin egen forskningsenhet, som har gått inn i hver eneste detalj for å skape en så vakker og brukbar bærbar som mulig.
FORSKNING: MSI har sin egen forskningsenhet, som har gått inn i hver eneste detalj for å skape en så vakker og brukbar bærbar som mulig. Vis mer

Det betyr at det er kort vei fra tegnebordet til ferdige produkter. Og at det er plass til eksperimentering og nytenkning.

- Det du bærer rundt på og bruker hver dag sier noe om din personlige stil og smak. Derfor mener vi at en premium-bærbar ikke bare skal prestere det du forventer. Den skal også være tiltrekkende.

Skap mer, vent mindre

Det begynner å bli noen år siden kraftfulle bærbare var ensbetydende med store, klumpete maskiner som egentlig ikke var spesielt bærbare når det kom til stykket.

DETALJRIKDOM: Både på den knivskarpe skjermen og i uttrykket lar Creator Z16 deg utfolde skapergleden, takket være den delikate innpakningen.
DETALJRIKDOM: Både på den knivskarpe skjermen og i uttrykket lar Creator Z16 deg utfolde skapergleden, takket være den delikate innpakningen. Vis mer

De fleste forbrukere anno 2021 forventer at den bærbare maskinen de velger ikke bare leverer når den skal, men at den også er pakket inn i et elegant, møysommelig designet ytre. Den skal passe inn på hjemmekontoret, i stua, i møter - og ikke minst når du er på farten.

LAGD TIL Å SKAPE: For kreative handler det både om å omgi seg med skjønnhet - og lage den. Det passer Creator Z16 perfekt til. Både på utsiden og innsiden.
LAGD TIL Å SKAPE: For kreative handler det både om å omgi seg med skjønnhet - og lage den. Det passer Creator Z16 perfekt til. Både på utsiden og innsiden. Vis mer

Det viktigste er likevel at innmaten matcher utseendet. Det gjør det på Creator Z16. MSI har årelang erfaring fra å produsere kraftige spillbærbare maskiner, og de har tatt de beste elementene fra gaming-verdenen med seg i produksjonen av Creator Z16.

- En ordentlig bærbar skal ha en så kraftfull prosessor og grafikkortløsninger at den setter fart på den skapende prosessen, sier Chen hos MSI.

- På den måten kan de bruke mindre tid på å vente på at maskinen skal rendre ferdig, og mer tid på å skape.

Les mer om MSI Creator Z16 her

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer