Annonsørinnhold

Dobbel Jackpot med 43 millioner i potten

På onsdag kan man vinne ca. 27 millioner* kroner som alenevinner i V86. Svenskene klinker til med Dobbel Jackpot, og slik blir man med.

Dobbel Jackpot med 43 millioner i potten

På onsdag braker det løs på Solvalla/Åby i Sverige når söta bror bjuder på Dobbel Jackpot i V86. Det ligger hele 43 millioner i potten, og den som alene prikker in sju riktige, kan vinne cirka 27 millioner kroner*.

Husk spillefristen onsdag klokka 20.30.

Så enkelt er det å bli med på onsdagens V86-løp med Stalltips

Spilte for 75 kroner - vant 2,5 millioner

En heldig norsk spiller var én av tre med fullklaff i V86-spillet 9. februar tidligere i år. Han fylte selv ut spillet, og bongen kostet 75 kroner. Da alle løpene var unnagjort, kunne han juble for en gevinst på 2,5 millioner.

- Man må ha en miks av dyktighet og litt flaks, fortalte mannen på telefon til Rikstoto.

Spill stalltips her

Dersom du synes det er vanskelig å fylle ut spillet selv, kan du velge Stalltips. Velg beløpet for spillet, og du får en ferdigutfylt bong, med en blanding av favoritter og outsidere.

Dobbel Jackpot med 43 millioner i potten

Hvorfor bruke Stalltips?

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V86 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Dobbel Jackpot med 43 millioner i potten
Mer om