Annonsørinnhold

SPINNVILT LADESTASJONS-SELSKAP PÅ PLASS I NORGE:

Dronerace i åpent kontorlandskap: - De er gærne, hele gjengen!

Som en del av sin tilbakevendende Juice Challenge holdt ladestasjonsselskapet Juice Technology rett og slett en profesjonell dronekonkurranse i sitt sveitsiske hovedkvarter. Inne på kontoret!

DRONEKONKURRANSE: Juice Technology utfordret tre profesjonelle dronepiloter til å bryne seg på en heidundrende konkurranse. Midt i kontorlandskapet til ladestasjonsselskapet i Sveits. Vis mer

Bachenbülach, Sveits. Klokka 08:00 en vanlig morgen: Mens de ansatte hos elbillader-selskapet Juice Technology forbereder seg på en helt vanlig dag på jobben, går startskuddet.

Startskuddet? Å jada! Dronene startes opp - og klarer 0 til 170 km/t på to sekunder, og tar seg gjennom kontorets hårnålssvinger i toppfart.

Vel, de flyr ikke like fort som de kunne ha fløyet, for den 623 meter lange løypa gjennom kontorlandskapet byr på forhindringer som ikke akkurat er lette å svinge utenom. Banen er ikke helt som du kunne forvente av en dronebane!

Drone etter drone raser mellom kontorpultene i halsbrekkende fart, mens Juice Technology-folkene nipper til macciatioen eller forsøker å konsentrere seg foran pc-ene sine. De nyter rett og slett de friske vindpustene som følger i kjølvannet på dronene.

KONTORKONKURRANSE: Droner med topphastighet på 170 km/t i åpent kontorlandskap? Ja! Juice Technology arrangerte vaskeekte dronekonkurranse inne i hovedkvarteret i Sveits.
KONTORKONKURRANSE: Droner med topphastighet på 170 km/t i åpent kontorlandskap? Ja! Juice Technology arrangerte vaskeekte dronekonkurranse inne i hovedkvarteret i Sveits. Vis mer

Forfriskende luft, men også fart, presisjon og en real dose galskap: Velkommen til Juice-opplevelsen! Selskapet som lager ladestasjoner for elbiler er ikke helt som andre selskaper.

Vinnerne av dronekonkurransen er heller ikke hvem som helst: Vinneren - Michael Issler - har tidligere konkurrert i Shenzhen Drone World Championship. Andreplassen ble sikret av den aspirerende racerbilføreren Markus Hauri, mens filmproduksjonseksperten Daniel Bachofen inntok tredjeplassen.

Se hele dronekonkurransen i videoen øverst!

PROFFE: For å klare Juice Technology-kontorets hårnålssvinger og brå forhindringer, måtte de tre profesjonelle dronepilotene legge seg i selen for å komme i mål.
PROFFE: For å klare Juice Technology-kontorets hårnålssvinger og brå forhindringer, måtte de tre profesjonelle dronepilotene legge seg i selen for å komme i mål. Vis mer

Gærningene fra Zurich

Men vent litt, hvem er Juice Technology AG? Siden 2014 har teknologiselskapet med hovedsete i Sveits produsert og solgt ladeløsninger for elbiler over hele verden - med stor suksess.

Gründer og daglig leder Christoph Erni viste seg å ha nese for det helt riktige tidspunktet å lansere et lade-selskap: Så å si over natten etablerte oppstartsselskapet seg som den globale markedslederen innen bærbare ladestasjoner.

Én ting er sikkert: Med en elbilindustri som vokser med lynets hastighet er det om å gjøre å holde tritt med utviklingen. Som et av få selskaper som tilbyr et komplett spekter av løsninger for elbilbransjen, entrer selskapet stadig nye markeder.

BÆRBAR: Ladeboksen Juice Booster 2 kan du ta med deg, så du kan lade hvor som helst og når som helst!
BÆRBAR: Ladeboksen Juice Booster 2 kan du ta med deg, så du kan lade hvor som helst og når som helst! Vis mer

Men selv om strøm stort sett er tilgjengelig overalt, er ikke rammebetingelsen eller behovene til menneskene som lever der like. Det betyr at Juice Technology skreddersyr sitt tilbud til det enkelte marked.

I tillegg til å ha etablert seg i en rekke europeiske land i fjor - som for eksempel Frankrike, Spania og Portugal - stiftet de datterselskaper i Amerika og Kina. Nå har Juice Technology også etablert seg her i Norden.

Fra Sveits til hele verden

Bekymringsløs lading hvor som helst og når som helst. Det er målsetningen til ladestajonsprodusenten Juice Technology. At det ikke bare er store ord er Juice Booster 2 det beste eksemplet på. Den er rett og slett en ladeboks du kan ta med deg!

Det eneste du trenger er den riktige adapteren, så er du klar til å lade elbilen i en vanlig stikkontakt. Uansett om du er hjemme, på jobb - eller på camping!

Denne brukerfokuserte tilnærmingen viser at Juice Technology har skjønt hva som er viktig for elbilister verden over: Frihet, sikkerthet - og ubegrenset fleksibilitet. Det er akkurat dét selskapet leverer.

Dronekonkurransen du har hørt om i denne artikkelen - og sett i videoen! - ser kanskje ut som kontorgalskap, men det demonstrerer at Juice Technology er et ungt selskap som tør å tenke utenfor de fleste bokser.

For å sprenge vante tankemønstre er du rett og slett nødt til å eksperimentere med litt galskap i ny og ne!

I dag har selskapet mer enn 200 ansatte i det nye hovedkvarteret i Bachenbülach tett på Zurich, samt i logisitikksentrene og ved filialene andre steder i verden. Det forteller historien om en forbløffende vekst på bare syv år. Men også historien om et selskap som klarer å tilpasse seg behovene til en industri i kontinuerlig utvikling - helt ut i fingerspissene!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer