Annonsørinnhold

Effektiv rengjøring med denne roboten

Q7 Max fra Roborock gjør husvasken til en lek. Nå kan du gjøre et kupp på det teknologiske vidunderet under Black Week!

Effektiv rengjøring med denne roboten

Sliter du med at tiden ikke strekker til for husarbeid hjemme? Flere har den siste tiden fått øynene opp for robotstøvsugere, og med Roborock Q7 Max får du et kompromissløst rengjøringsresultat – den mopper nemlig gulvet samtidig som den støvsuger!

Rengjøring har aldri vært enklere og under Black Week kan du virkelig gjøre et røverkjøp!

For å gjøre roboten så brukervennlig som mulig, er både støv- og vannbeholder kombinert i Q7 Max. Den memorerer hver eneste krik og krok i hjemmet ditt, og regner deretter ut den mest effektive ruten for best mulig resultat.

Black Week: Kjøp Q7 Max hos Komplett

Effektiv rengjøring med denne roboten

Sensasjonell sugekraft

Med en sugekraft på hele 4200 Pa sveiper Q7 Max elegant over gulvet ditt, mens den fanger opp støv og partikler fra både små og dype sprekker. På grunn av den revolusjonerende teknologien vet roboten nøyaktig hvilke områder som trenger grovere rengjøring, samtidig som den husker hvor stedene som trenger ekstra tid ligger.

Black Week: Kjøp Q7 Max hos Komplett

Q7 Max renser også teppene dine grundig, og er utrustet med en støtsikker børste i slitesterk gummi. På grunn av den vibrerende børsten klarer støvsugeren å løsne smuss og annen skitt som sitter langt inni i fibrene. Selve støvbeholderen rommer 350 ml, som er et perfekt volum for selv de mest omfattende rengjøringsrutinene!

Effektiv rengjøring med denne roboten

Dobbel rengjøringskraft

Q7 Max både støvsuger og mopper på samme tid, og sørger for et renere resultat enn ved kun støvsuging. Den elektriske pumpen som roboten er utstyrt med tilbyr 30 ulike nivåer med vanntilførsel, slik at du kan finjustere rengjøringen etter dine preferanser og gulvtyper.

Black Week: Kjøp Q7 Max hos Komplett

Med et jevnt moppetrykk på 300g og en maksimal mopperekkevidde på 240 kvm, får du dobbelt så bra rengjøringsresultat i én og samme maskin - og dét uten å løfte en eneste finger!

Effektiv rengjøring med denne roboten

Selvtømmende ladestasjon

Om du vil gjøre hverdagen enda enklere kan du gå for Q7 Max+ som inkluderer Auto-Empty Dock Pure. Etter avsluttet rengjøring vil robotstøvsugeren automatisk vende tilbake til ladestasjonen sin, der den selv tømmer seg for støv. Smuss vil samles kontinuerlig i den store støvbeholderen, og trenger kun å tømmes hver sjuende uke manuelt av deg.

Dette alternativet er perfekt for alle allergikere, da ladestasjonen har HEPA-filter som samler opp til 99,7% av partikler helt ned til 0,3 mikrometer. Dette garanterer at det meste av midd og pollen forblir i støvbeholderen, samtidig som det minsker behovet for støvposer. Tommel opp for en mer økonomisk og miljøvennlig hverdag!

Black Week: Kjøp Q7 Max+ hos Komplett

Mer om