Annonsørinnhold

En pålitelig varmekilde

Med tidløse vedovner med toppmoderne fyringsteknologi som halverer vedforbruket, får du ikke bare et smykke i interiøret - du får en lojal følgesvenn, som gir deg ekte varme du kan stole på i mange år fremover.

En pålitelig varmekilde

Jøtul F 602 ECO – en liten vedovn med stor personlighet

Med riktig fyring og tørr ved kan denne rentbrennende vedovnen oppnå hele 81% i virkningsgrad! Som vil si at du får mye mer varme per vedkubbe. Til sammenligning har mange gamle vedovner en virkningsgrad ned mot 50%.

LES MER OM JØTUL F 602 ECO HER

En pålitelig varmekilde

– Det finnes mange varianter av Jøtul F 602. Da vi utviklet den nyeste versjonen – Jøtul F 602 ECO – var høy virkningsgrad viktig, samtidig som at vi holdt på det kjente og gode designet fra 1940, sier prosjektingeniør hos Jøtul, Terje Agard.

PROSJEKTINGENIØR: Terje Agard
PROSJEKTINGENIØR: Terje Agard Vis mer

ØNSKER DU EN VEDOVN FRA JØTUL? KONTAKT DIN FORHANDLER

Alt du trenger å vite om ved

Ønsker du å vite mer om ved og vedfyring? Ved er en av de eldste energikildene som brukes av mennesker. Ved er kultur, vitenskap og et godt bidrag i hjemmet for ekte varme og hygge. I tillegg er det den sikreste oppvarmingskilden du kan ha i boligen. Vi gir deg svarene på det du lurer på om ved og vedfyring!

LES MER HER

En pålitelig varmekilde

Se hvordan andre bruker sin Jøtul F 602 til matlaging

Jøtul F 602 er virkelig en favoritt på Instagram, og vi elsker å se hvordan følgerne våre deler bilder av mat de har laget på sin egen Jøtul F 602.

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Hva er rimeligst av strøm og vedfyring?

Vedkalkulatoren vår hjelper deg å sammenligne prisen på strøm og vedfyring. Prisene varierer veldig, vi oppfordrer deg derfor til å bruke priser som gjelder for din husstand.

PRØV VÅR VEDKALKULATOR

En pålitelig varmekilde

Ønsker du vedovn fra Jøtul?

KONTAKT DIN NÆRMESTE FORHANDLER

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer