Annonsørinnhold

En pålitelig varmekilde

Med tidløse vedovner med toppmoderne fyringsteknologi som halverer vedforbruket, får du ikke bare et smykke i interiøret - du får en lojal følgesvenn, som gir deg ekte varme du kan stole på i mange år fremover.

En pålitelig varmekilde

Jøtul F 602 ECO – en liten vedovn med stor personlighet

Med riktig fyring og tørr ved kan denne rentbrennende vedovnen oppnå hele 81% i virkningsgrad! Som vil si at du får mye mer varme per vedkubbe. Til sammenligning har mange gamle vedovner en virkningsgrad ned mot 50%.

LES MER OM JØTUL F 602 ECO HER

En pålitelig varmekilde

– Det finnes mange varianter av Jøtul F 602. Da vi utviklet den nyeste versjonen – Jøtul F 602 ECO – var høy virkningsgrad viktig, samtidig som at vi holdt på det kjente og gode designet fra 1940, sier prosjektingeniør hos Jøtul, Terje Agard.

PROSJEKTINGENIØR: Terje Agard
PROSJEKTINGENIØR: Terje Agard Vis mer

ØNSKER DU EN VEDOVN FRA JØTUL? KONTAKT DIN FORHANDLER

Alt du trenger å vite om ved

Ønsker du å vite mer om ved og vedfyring? Ved er en av de eldste energikildene som brukes av mennesker. Ved er kultur, vitenskap og et godt bidrag i hjemmet for ekte varme og hygge. I tillegg er det den sikreste oppvarmingskilden du kan ha i boligen. Vi gir deg svarene på det du lurer på om ved og vedfyring!

LES MER HER

En pålitelig varmekilde

Se hvordan andre bruker sin Jøtul F 602 til matlaging

Jøtul F 602 er virkelig en favoritt på Instagram, og vi elsker å se hvordan følgerne våre deler bilder av mat de har laget på sin egen Jøtul F 602.

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Hva er rimeligst av strøm og vedfyring?

Vedkalkulatoren vår hjelper deg å sammenligne prisen på strøm og vedfyring. Prisene varierer veldig, vi oppfordrer deg derfor til å bruke priser som gjelder for din husstand.

PRØV VÅR VEDKALKULATOR

En pålitelig varmekilde

Ønsker du vedovn fra Jøtul?

KONTAKT DIN NÆRMESTE FORHANDLER

Mer om