Annonsørinnhold

CircleK

Endelig blir det enkelt å lade elbilen hjemme

Nå kommer det en løsning som gjør det enkelt å bestille og bruke elbillader hjemme.

HJEMMELADING: Med hjemmelader fra Circle K blir det lett, kjapt og oversiktlig å lade elbilen hjemme i egen garasje.
HJEMMELADING: Med hjemmelader fra Circle K blir det lett, kjapt og oversiktlig å lade elbilen hjemme i egen garasje. Vis mer

- Før kom folk til oss, nå kommer vi hjem til folk!

Marius Blaker Høgevold er leder for hjemmelading hos Circle K og er begeistret over at de nå – for første gang lanserer hjemmelading. For det er et område det ikke alltid er like lett å få overblikk over som elbilist.

Hvilken type lader kan du ha? Hva koster det å få den installert? Kan den utnytte strømmen best mulig?

LADE-EKSPERT: Marius Blaker Høgevold er leder for hjemmelading hos Circle K. Her er han med Easee-laderen han anbefaler norske elbilister.
LADE-EKSPERT: Marius Blaker Høgevold er leder for hjemmelading hos Circle K. Her er han med Easee-laderen han anbefaler norske elbilister. Vis mer

Med hjemmeladere fra norskproduserte Easee samt Mennekes Compact vil Circle K gjøre det enda enklere for norske elbilister å lade bilene sine – både på farta og hjemme.

- Vi har tatt en grundig gjennomgang av markedet for hjemmeladere, og er sikre på at disse laderne er de beste på markedet, uansett kundens behov, sier Høgevold.

- Dette med bestilling og installasjon av hjemmelader er noe som kanskje virker trøblete for folk?

- Ja, og vår ambisjon er at det skal være så enkelt som å bestille på nett, bli oppringt av en installatør som kort tid etterpå kommer og installerer – og så er du i gang.

- Det høres enkelt ut?

- Det er enkelt, spesielt med vår nye webshop. Circle K har også forhandlet frem gode avtaler med utvalgte installasjonspartnere. På den måten slipper du bryderiet, og sparer i tillegg penger. Våre priser er svært konkurransedyktige, og kombinert med at vi har det beste totalkonseptet, gjør at vi tror produktene vil slå godt an.

ENKELT: Et besøk i Circle Ks webshop er alt som skal til for å bestille hjemmelader til elbilen din. Og Circle K sørger for installering hjemme hos deg.
ENKELT: Et besøk i Circle Ks webshop er alt som skal til for å bestille hjemmelader til elbilen din. Og Circle K sørger for installering hjemme hos deg. Vis mer

Fremtidssikring på boks

Circle K tilbyr to løsninger for hjemmelading. Den første er Mennekes Compact fra den tyske kvalitetsprodusenten Mennekes. Den er myntet på dem som ønsker en billig og sikker løsning, og som ikke ønsker ekstra funksjonalitet

FREMTIDSSIKRET: Circle Ks norskproduserte Easee-hjemmelader har innebygd 4G-nett.
FREMTIDSSIKRET: Circle Ks norskproduserte Easee-hjemmelader har innebygd 4G-nett. Vis mer

- Over 50 % av norske elbileiere har ikke hjemmelader. Mange har ikke forstått poenget med å ha en ladeboks hjemme, og synes kanskje det virker for dyrt. Her tror vi at Mennekes sin hjemmelader vil fungere godt. Den er prisgunstig, raskere enn stikkontakten, sikker og av høy kvalitet, sier Circle Ks hjemmeladingsekspert.

Både Norsk elbilforening og NAF anbefaler at man investerer i en ladeboks om man vil lade elbilen hjemme. Det er rett og slett sikrere, tryggere – og gir raskere lading.

- Mennekes Compact er laderen for dem som ønsker en god og prisgunstig hjemmelader?

- Ja, den er en solid lader til en attraktiv pris. Ladekabel er for eksempel integrert i laderen. Det er ikke så mye mer å si om Mennekes Compact enn at den er en enkel og sikker løsning.

- Men Easee kan mer?

- Easee-boksen er markedets mest fremtidsrettede løsning, sier Høgevold.

- Jeg kunne ha snakket i to timer om fordelene med den! Du kommer rett og slett ikke til å angre dersom du kjøper en Easee-boks.

ENERGIBOKS: Circle Ks Easee-hjemmelader er fleksibel, kraftig og liten - og du kan matche farge på dekslet alt etter humøret. Eller bilen.
ENERGIBOKS: Circle Ks Easee-hjemmelader er fleksibel, kraftig og liten - og du kan matche farge på dekslet alt etter humøret. Eller bilen. Vis mer

- Hvorfor ikke?

- Den er liten, men likevel fullstappet med teknologi. For kunden betyr dette enkel, sikker og smart lading. Den er tilkoblet internett, og 4G er inkludert. Det gjør vi fordi tilkobling av hjemmeladere vanligvis gjøres via wifi. Ofte er det rett og slett ikke wifi-dekning der boksen skal stå, om det er på husveggen eller i garasjen. Med Easee slipper du det problemet, for den har innebygd internett. Men hvorfor må den være tilkoblet? er det kanskje mange som tenker. De skal jo bare lade bilen?

- Ja?

- Dette vil forandre seg i årene som kommer. Fordi Easee er på nett, kan vi oppdatere den etter hvert som det kommer ny teknologi. Vi kan oppdage om det er problemer med den, og gjøre proaktivt vedlikehold. Men det vil også bli mulig få lavere strømkostnad fordi bilen lades når strømmen er billigst.

- Det vil si at man slipper å lade når man kommer hjem fra jobb og alle husets maskiner trekker strøm?

LADEAPP: Med Circle Ks app har du oversikt over ladestatus, både hjemme og på farta. Og du kan starte og stanse ladingen direkte fra mobilen.
LADEAPP: Med Circle Ks app har du oversikt over ladestatus, både hjemme og på farta. Og du kan starte og stanse ladingen direkte fra mobilen. Vis mer

- Ja, nemlig. Strømbelastningen er størst mellom 17.00 og 22.00. Med Easee kan du starte ladingen fra Circle K Charge-appen, på tidspunkter der strømmen er billigst. Snart blir det også mulig å planlegge det, ved å sette opp en kalenderfunksjon. Da kan du – via app-en – bestemme at bilen skal være ferdigladet når du står opp klokka 07.00. Vår programvare optimaliserer dermed når bilen skal lade, billigst mulig så bilen er klar når du skal bruke den. Etter hvert som ny teknologi blir tilgjengelig, kan du fort spare en tusenlapp i året på smartlading.

Fordeler for hjemmeladekunder også langs veien

Benytter du EXTRA Club-tilbudet ved kjøp av Easee-lader, får du i tillegg rabatt på hurtiglading hos Circle K ut året.

- Det er selvfølgelig gratis å melde seg inn i vårt kundeprogram, EXTRA Club. Som medlem får du 1000 kroner i avslag på kjøp av lader, sier Marius Blaker Høgevold

BESTILL HJEMMELADER FRA CIRCLE K!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer