Wilfa Probaker er kjøkkenmaskinen «alle» har ventet på.
Det har tatt over fem år og 20 millioner kroner å få det som kanskje er tidenes bake- og kjøkkenmaskin ut på markedet.
Den er utviklet i samarbeid med det norske bakelandslaget, og er du en som baker ofte, og ønsker det beste utstyret du kan få tak i, er Probaker noe for deg.

Eget eltesystem
Vi søker nå fem testpiloter som vil få maskinen hjem til seg, prøve den og si sin ærlige mening. Etter endt test, står du helt fritt til å velge om du vil returnere den kostnadsfritt, eller beholde den for 5000 kroner. Full pris er 9499 kroner.
Alle som melder seg på, får et tilbud om å kjøpe maskinen med en rabatt på 1500 kroner om de ønsker det.
Probaker er både designet og utviklet i Norge. Blant finessene i bakemaskinen er et «Dual action» eltesystem, inspirert av de beste industrielle maskinene, hvor både eltekroken og bollen roterer samtidig.

Plass til 5 kilo deig
Maskinen har en stødig konstruksjon. Motoren, som er på 700 W, og giret er plassert for å gi maskinen et lavt tyngdepunkt.
Den er også utstyrt med et sofistikert beskyttelsessystem som merker om temperaturen blir for høy for deigen - og justerer automatisk deretter.
Bollen er på 7 liter, med plass til opptil 5 kilo deig, og er utformet slik at du lett kan tilsette ingredienser mens du elter.

Probaker er utstyrt med spiralkrok, flexi-visp og dobbelvisp. Om du er en av de heldige som blir utvalgt som testpilot, ønsker vi at du tester alle tre.
- Spiralkrok: til gjærdeig, kaker, paideig, pastadeig, knekkebrød.
- Flexi-visp: til smørkrem, glasur, kakemiks, syltetøy, potetmos.
- Dobbelvisp: til eggehvite, krem, sukkerbrød, vafler/pannekaker, røre.