Annonsørinnhold

Samsung

Testpilot

Er dette verdens beste smartklokke?

Vi søker 10 testpiloter som får prøve Galaxy Watch6 fra Samsung. Alle får beholde klokken!

Er dette verdens beste smartklokke?

Galaxy Watch6 er den beste smartklokken for Android som finnes på markedet. Tror vi da. Men vi vil høre hva du synes: Nå søker vi 10 testpiloter som skal prøve klokken og si sin ærlige mening. Og ja, du får beholde den etter endt testperiode!

Vi søker testpiloter i alle aldre, og ønsker både deg som er lett mosjonist og ihuget treningsentusiast. Du må ha en Samsung/Android telefon, så du enklest mulig kan benytte deg av alle klokkens funksjonaliteter.

Er dette verdens beste smartklokke?

Ditt eget personlige design

Du får velge mellom to ulike modeller. Den sporty Galaxy Watch6 har større skjerm enn noen gang før, og det uten at klokken har blitt større. Den er også den letteste klokken til dags dato. Galaxy Watch6 Classic har et tidløst design, er laget av rustfritt stål, og har en tynnere roterende ramme som lar deg enkelt navigere mellom funksjoner. Like stilig på jobben som på treningsstudioet!

Uansett hvilken av de to modellene du går for, er de i toppklasse på funksjonalitet, skjerm og design. Du kan gjøre klokken unik og helt personlig, ikke bare gjennom valg av remmer i ulike stiler og materialer. Urskiven kan også tilpasses med ditt eget bilde eller design.

Er dette verdens beste smartklokke?

Bedre søvnoversikt

Den nye prosessoren er blitt 18 prosent raskere, batterikapasiteten er på opptil 40 timer, og ladingen er rekordrask: opptil 45 prosent på bare 30 minutter!

Er du opptatt av søvnkvalitet? Da er Galaxy Watch6 klokken for deg! Den gir deg en detaljert oversikt over hver søvnsyklus og forslag til hvordan du kan sove bedre. Og ikke minst gi tips til hvordan du kan bedre søvnvanene dine.

Er dette verdens beste smartklokke?

Ikke bare får du sporet treningen og aktiviteten din. Du kan også la klokken styre tempoet, med personlige HR-soner for best mulig effekt.

Nå ønsker vi at du skal teste denne klokken, og sier hva du synes. Vi søker 10 testpiloter som får si sin ærlige mening om både funksjonalitet og design, og så klart: beholde klokken etterpå!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer