Annonsørinnhold

Får lavere rente med ny tjeneste

Svært mange forbrukere kaster bort tusenlapper ved å tviholde på dårlige låneavtaler. Men en ny tjeneste gjør jobben med å få lavere rente og bytte bank enkelt.

Får lavere rente med ny tjeneste

Tall fra Finansportalen viser at hele 63% av oss ikke bytter banktjenester. Dette ønsker den nye tjenesten fra Scoopr å gjøre noe med.

– Det er mange kunder som ikke vet at man kan refinansiere kredittkort og forbrukslån, og at usikrede lån og kreditter ofte har veldig høy rente. En gjennomsnittlig kunde sparer rundt 50 000 kr på å refinansiere gjennom tjenesten vår. Jeg tror enda flere hadde testet tjenesten vår hvis de var klar over det, sier Dag Roe, i Scoopr.

Får lavere rente med ny tjeneste

Scoopr har laget en automatisk tjeneste som sjekker om du har god eller dårlig rente på dine kredittkort og forbrukslån. Ved bruk av BankID hentes automatisk data om usikret gjeld du måtte ha. I løpet av et minutt får du svar på om du har god eller dårlig rente.

SÅ LETT ER DET Å SPARE MED SCOOPR

Fornøyde kunder

Løsningen har fått stor oppslutning i markedet og 130 000 kunder har allerede prøvd tjenesten. Tilbakemeldingene fra forbrukerne er gode, Scoopr har i gjennomsnitt 4,6 stjerner på Google.

– Prosessen var superrask. Jeg tror faktisk jeg søkte kvelden før jeg skulle på nattevakt og fikk svar på e-post om innvilget refinansiering neste morgen. Deretter var det en veldig hyggelig dame som ringte meg for å følge opp, sier Mona, 58 fra Hadeland.

Etter 10 år med diverse smålån, var lettelsen stor når hennes månedlige utgifter ble senket med 4 700 kr.

– Det var helt julekveld for meg når de ringte og sa at jeg fikk innvilget lånet. Det er stor forskjell for meg som enslig, avslutter Mona.

Får lavere rente med ny tjeneste

Selskapet har som mål å gjøre prosessen med å refinansiere usikret gjeld så enkel som mulig. Derfor er mye av datainnhentingen automatisert, i tillegg til at de samarbeider med 15 banker som gjør at forbrukeren kun med bare et par minutters egeninnsats, får svar på om det er noe å spare på å bytte avtale.

– Det er utrolig moro å få så mye positive tilbakemeldinger fra kundene. Ikke minst at tjenesten vi har utviklet kan utgjøre en stor forskjell i hverdagsøkonomien til folk er gledelig. Våre data viser at 75% av de som får innvilget lån, får tilbud om lavere rente enn de har i dag, avslutter en engasjert Roe.

LES MER OM SCOOPR HER

Mer om