Annonsørinnhold

Flaggskip-specs til uslåelig pris!

Fjorårets anmelderfavoritt i budsjettklassen har fått kraftigere innmat, heftigere kamerabrikke - og lynlading en flaggskipsmodell verdig. Det betyr fulladet One Plus Nord 2T 5G på smått utrolige 27 minutter!

OPPGRADERING: Årets utgave av OnePlus Nord 2T 5G lader 120 prosent raskere enn den originale Nord-telefonen.
OPPGRADERING: Årets utgave av OnePlus Nord 2T 5G lader 120 prosent raskere enn den originale Nord-telefonen. Vis mer

Da OnePlus Nord 2 5G kom i fjor ble den raskt en anmelderfavoritt. Ikke så rart, for den viste en hel klasse av mobiltelefoner akkurat hvor skapet skal stå. Med årets oppgradering gjør OnePlus det igjen.

- Med nye OnePlus Nord 2T 5G beviser vi at vi vil gjøre OnePlus-opplevelsen tilgjengelig for enda flere, sier Pete Lau som er OnePlus' grunnlegger.

- Nord 2T kombinerer knallbra hardware og software som flytter oppfatningen av hva den perfekte hverdagssmartelefonen skal være i stand til.

Resultatet? En telefon som tåler alt du kaster etter den av gaming, YouTube-videoer og TikTok-snutter, og som beveger seg sømløst mellom appene dine. Takket være det gode batteriet tåler den også mye bruk!

Telefonen har også stereohøyttaler. Det er ikke akkurat hverdagskost i denne prisklassen. Det løfter strømmingen til nye høyder, og gjør gaming-opplevelsen hakket mer livaktig.

SUPERSKJERM: På den 6.43" store FHD+ AMOLED-skjermen med HDR10+-støtte kan du både se fotoene du selv knipser - og nyte innhold fra de store strømmetjenestene i ekstra klare farger.
SUPERSKJERM: På den 6.43" store FHD+ AMOLED-skjermen med HDR10+-støtte kan du både se fotoene du selv knipser - og nyte innhold fra de store strømmetjenestene i ekstra klare farger. Vis mer

Den oppgraderte OnePlus Nord 2T 5G byr på det raskere, heftigere chipssetet MediaTek Dimensity 1300, Sony-frontkamera på flaggskipsnivå med hele 50 MP og optisk bildestabilisering. Men den beste nyheten er kanskje ladetiden. Den er blitt eventyrlig!

Fra 1 til 100 prosent strøm på under en halvtime

Takket være 80W SUPERCVOOC-lynladingen som første gang ble brukt i flaggskipsmodellen OnePlus 10 Pro, går ladingen av Nord 2Ts store 4500 mAh-batteri unna på under en halvtime.

Det er helt sant: Fra 1 til 100 prosent batterikraft på 27 minutter! Det er med andre ord ikke lenger så farlig om du glemmer å lade mobilen før du stikker ut døra, eller om du er mye på farten.

Telefonen har ni innebygde batterisensorer som overvåker ladetemperaturen i sanntid. Det gjør at du kan være helt trygg på at telefonen holder seg kjølig mens den lades opp. Telefonen er også TÜV-sertifisert for lynlading.

LYNRASK: Har du bare en halvtime til overs? Vel, det er mer enn du trenger for å lade OnePlus Nord 2T 5G fra 1 til 100!
LYNRASK: Har du bare en halvtime til overs? Vel, det er mer enn du trenger for å lade OnePlus Nord 2T 5G fra 1 til 100! Vis mer

Om du sverget til den originale OnePlus Nord-telefonen da den kom, kan du glede deg over at nykomlingen lader hele 120 prosent raskere.

Kamera som passer til halv-lyse sommernetter

Noe av det viktigste for en mobil anno 2022, er at den leverer på bildefronten. Av samme grunn er nye OnePlus Nord 2T utstyrt med et 50 MP-frontkamera med Sony IMX766-sensor - i tillegg til et eget 8 MP ultravidvinkelkamera med 120 graders synsfelt og et 2 MP monokamera.

Den gode skjermen lar deg nyte resultatet av fotograferingen uansett om du er ute i sommersolen - eller vil bla gjennom dagens bilder sent på natta.

LYSSTERKT: 50 MP-kameraet med Sony-sensor gjør nye OnePlus Nord 2T 5G til telefonen i Nord-serien med de absolutt beste egenskapene i situasjoner med lite lys.
LYSSTERKT: 50 MP-kameraet med Sony-sensor gjør nye OnePlus Nord 2T 5G til telefonen i Nord-serien med de absolutt beste egenskapene i situasjoner med lite lys. Vis mer

Kameraet er håndplukket til mobilen på grunn av sin 1/1,56" sensor, pixelstørrelsen på 1.0 μm og ikke minst optisk bildestabiliseringsstøtte (OIS). Resultatet av knipsingen nyter du på den 6,43" store FHD+ AMOLED-skjermen med en 90 hz-frekvens.

Plutselig blir favorittserien eller yndlingsspillet hakket kulere!

Bildesensoren i kameraet yter også svært godt selv når det er knapt med lys. Faktisk har nye Nord 2T de beste fotoegenskapene i lavt lys som noensinne har funnet veien til Nord-serien. Det er godt nytt for alle som ikke har planer om å sove bort sumarnatta!

Du har også muligheten til å forevige venner og familie i slow motion med opptil 950 fps. Da kan du få med deg selv den minste detalj i selv de raskeste bevegelser!

SLOW-MO: Eller YOLO? Med OnePlus Nord 2T 5G kan du forevige kjappe bevegelser i slow motion, for å ta vare på hver minste, knivskarpe detalj.
SLOW-MO: Eller YOLO? Med OnePlus Nord 2T 5G kan du forevige kjappe bevegelser i slow motion, for å ta vare på hver minste, knivskarpe detalj. Vis mer

Vil du også se innhold andre har laget? Da kommer HDR10+-støtten godt med. Det gjør at du kan se strømmetjenester fra for eksempel Prime Video med rikere og mer livaktige farger.

Selfie-kameraet på skjermsiden er det samme 32 MP-kameraet som sitter i flaggskipet OnePlus 10 Pro. Det har en egen klarhetsalgoritme som styres av kunstig intelligens og elektronisk bildestabilisering (EIS). Det betyr skarpere og klarere bilder og video!

Elegant og skinnende- eller nedtonet og mørkt?

OnePlus Nord 2T 5G kommer i to ulike farger. Enten kan du gå for "Grey Shadow" med dens mørke, delikate sandsteins-finish. Den er behandlet med en antigjenskinns-overfalte og tekstur som gjør det vanskelig for fingermerkene å feste seg.

JADE FOG: OnePlus Nord 2T 5G fås i to farger, der den ene er mørke "Grey Shadow" og den andre "Jade Fog" som er den du ser her.
JADE FOG: OnePlus Nord 2T 5G fås i to farger, der den ene er mørke "Grey Shadow" og den andre "Jade Fog" som er den du ser her. Vis mer

Skal det være litt mer flashy og elegant, fås mobilen i "Jade Fog"-utgave. Her får du tåkete undertoner opp mot en blank overflate.

Uansett hvilken av fargene som passer best, passer Nord 2T 5G inn i de aller fleste hender, lommer og vesker. Den veier bare 190 gram og er ikke tykkere enn 8,2 millimeter.

Smidig og rask, perfekt til gaming

På innsiden drives OnePlus Nord 2T 5G av åttekjerners-CPUen på MediaTeks Dimensity 1300 chip som preserer opptil 3 GHz.

Det betyr knallgod gaming-ytelse, mer effektiv batteriutnyttelse og bedre temperaturkontroll med HyperEngine 5.0. For å sikre den kjente OnePlus-smidigheten er mobilen utstyrt med 12 GB LPDDR4X RAM - og opptil 256 GB UFS 3.1-lagring.

GAMING-KLAR: Den rå ytelsen på prosessor og det rause arbeidsminnet gjør OnePlus Nord 2T 5G til en gamer-telefon du kan regne med.
GAMING-KLAR: Den rå ytelsen på prosessor og det rause arbeidsminnet gjør OnePlus Nord 2T 5G til en gamer-telefon du kan regne med. Vis mer

Mobilen kommer med forhåndsinstallert OxygenOS 12.1 basert på siste utgave av Android™ 12. For å gjøre fremtidssikringen enda tryggere, kommer telefonen til å motta to store Android-oppdateringer i årene fremover. Samtidig er den garantert sikkerhetsoppdateringer tre år frem.

Svært konkurransedyktig pris for kraftig innmat

Og det beste av alt? OnePlus Nord 2T 5G utfordrer klassen med innstegspris på 4 490 kroner her til lands for utgaven med 8GB RAM og 128 GB lagring. For den heftigste utgaven er prisen 5 290 kroner. Da får du til gjengjeld saftige 12 GB RAM og 265 GB lagringsplass.

Telefonen slippes i Norge 24. mai.

Mer om