Annonsørinnhold

Gulljackpot med ca. 15 millioner til alenevinner*

På lørdag kan man vinne ca. 15 millioner* i V75, uten å kunne noe som helst om hest. Sjekk hvor enkelt det er å bli med på moroa.

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

På lørdag har man sjansen til å spille om Gulljackpot under helgas V75 på Jarlsberg travbane, noe som innebærer at man kan vinne cirka 15 millioner kroner*.

Med Stalltips kan man være med i kampen om de store premiene - uten å kunne noe som helst om trav eller hest.

Spillefristen er lørdag kl. 15:00.

Spill Stalltips her

- Endelig var det min tur!

En «smell» i V75 var alt som skulle til for å sende V75-verdien på Bjerke fra 2368 til nærmere 130.000 kroner tirsdag 24. oktober. Det endte med at kun 13 kuponger stod igjen med full pott, og åtte av disse var med Stalltips.

- Her ble det feiring, fortalte én av de glade vinnerne til Norsk Rikstoto. Kvinnen fra Bergen hadde levert en Stalltips-kupong på kun 74 kroner, og kunne slippe jubelen løs da vinneren krysset målstreken. Da ble gevinsten på 131.382 kroner et faktum.

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

- Dette er helt fantastisk! Vi så løpene på Rikstoto Direkte, og det var veldig spennende. Mannen min fyller ut kupongen selv, mens jeg satser på Stalltips. Denne gangen var det jeg som kunne juble, forteller en opprømt vinner fra byen mellom de syv fjell, avslutter bergenskvinnen.

Kjedet seg på do - vant

En mann fra Nøtterøy endte også opp som en av de heldige vinnerne denne lørdagen. Han kjedet seg på toalettet, fant fram mobilen og leverte et V75 Stalltips på 485 kroner. Noen timer senere kunne han fornøyd slå fast at han var over 130 000 kroner rikere. Planen for gevinsten er klar:

- Jeg har ikke bil akkurat nå, så jeg har begynt å sjekke Finn.no. Den gevinsten passet veldig bra, forteller mannen fornøyd.

Spill Stalltips her

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

Hvorfor bruke Stalltips?

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Gulljackpot med ca. 15 millioner til alenevinner*
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer