Annonsørinnhold

Hele 65 millioner i samlet premiepott*

På lørdag er det to vinnersjanser på to V75-omganger. Én i Sverige og én i Norge. Så enkelt er det å bli med.

Hele 65 millioner i samlet premiepott*

På lørdag er det duket for nok en spennende Super Saturday. Det betyr at man får to vinnersjanser i to V75-omganger på én og samme dag. Svenskene starter med Internasjonal V75 på Solvalla, og Norge følger opp med sin V75 med Gulljackpot på Biri travbane.

Her kan man spille på lørdagens Super Saturday med Stalltips

Det ligger hele 65 millioner i samlet premiepott, og det er mulig å vinne ca. 24 og 14 millioner med kun ett Stalltips-kjøp*.

Man kan enkelt kan ta del i kampen om den ekstra store premiepotten i Super Saturday uten å kunne noe om hest. Når du kjøper ferdigutfylt Stalltips, spiller du som en hesteekspert! Husk spillefrist lørdag kl. 16.20.

Spill Stalltips her

- Vi fikk litt sjokk her

For et par lørdager siden ble det full uttelling for hele 40 spill i V75. Ti av disse var Stalltips, og alle vinnerne kunne kvittere ut mellom 137.121 og 150.627 kroner i i gevinst. En av de som kunne juble var en kvinne fra Østlandet, som gjorde litt av et comeback som V75-spiller etter fire års pause:

- Vi var på tur til fjellet og skulle handle. Jeg så reklamen for Stalltips og et stort tall, og ble enig med mannen om å prøve et spill. Jeg måtte registrere meg på nytt, og fikk kjøpt, sier vinneren. På lørdags kveld satt jeg og sjekket resultatet, men fikk det ikke helt til å stemme. Da beløpet 137.121 kom frem, tenkte jeg at dette tror jeg ikke på. Men det stemte, og vi fikk litt sjokk her, forteller en fornøyd Stalltips-spiller til Norsk Rikstoto.

Spillet kostet 96 kroner å levere.

Spill Stalltips her

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

Slik fungerer Super Saturday

På noen utvalgte lørdager gjennom året, arrangerer Norsk Rikstoto Super Saturday. Det betyr at man kan spille på to V75-omganger på én og samme dag.

På kampanjesiden får man kjøpt en pakke bestående av to V75-spill, ett til hver V75-omgang. Prisen på Super Saturday-pakken bestemmer man helt selv, og den totale innsatsen deles likt på de to spillene.

Spill Stalltips her

Hvorfor bruke Stalltips?

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Hele 65 millioner i samlet premiepott*
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer