Annonsørinnhold

Hele 65 millioner i samlet premiepott*

På lørdag er det to vinnersjanser på to V75-omganger. Én i Sverige og én i Norge. Så enkelt er det å bli med.

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

På lørdag har du to vinnersjanser i to V75-omganger på én og samme dag. Da er det nemlig duket for nok en spennende Super Saturday. Svenskene starter med internasjonal V75 på Bergsåker i Sverige hvor du kan vinne ca. 24 millioner. Deretter følger Norge opp med sin V75 med Gulljackpot på Bjerke travbane, med ca. 14 millioner til en alenevinner.

Her kan du spille på lørdagens Super Saturday med Stalltips

*Det ligger hele 65 millioner i samlet premiepott, og det er mulig å vinne ca. 24 og 14 millioner med kun ett Stalltips-kjøp.

Stalltips er den enkle måten å være med i kampen om de store premiene, og du kan enkelt kan ta del i kampen om den ekstra store premiepotten i helgas Super Saturday uten å kunne noe om hest.

Når du kjøper ferdigutfylt Stalltips, spiller du som en hesteekspert! Husk spillefrist lørdag kl. 16.20.

Spill Stalltips her

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

- Håper på nye rekorder

Stalltips leverte hele 25 prosent av alle med syv riktige vinnere i V75-omgangen 21. januar i år, og hele 28 av vinnerspillene var Stalltips. Det betød nesten 50.000 kroner til alle.

En av disse, en mann fra Trondheim, noterte med dette sin største gevinst noensinne på hele 47.000 kroner.

- Ohoi, det ble en fin gevinst, min største så langt forteller mannen, som kjapt legger til:

- Jeg håper på nye rekorder!

SPILL STALLTIPS HER

Fikk ikke sove etter storgevinst

Noen ganger er det få spillere som vinner mye. Andre ganger er det mange som deler potten.

Den heldige nordmannen som leverte inn en Stalltips-kupong til det svenske V64-spillet lørdag 18. august i fjor, kunne smile hele veien til banken. Han klinket nemlig til med full pott og stakk av med 897.984 kroner som én av to som hadde prikket inn alle vinnerne.

- Jeg fikk ikke sove i natt. Nå har jeg fått summet meg, og sovet noen timer. Jeg vant rundt 80 000 for noen uker siden, og nå nesten 900 000. Så jeg har hatt flaks.

Han sverger oftest til Stalltips når han velger å spille på hest, og ble svært overrasket da storgevinsten var et faktum torsdag kveld.

- Mandag har jeg time hos en rådgiver i banken, slik at jeg får forvaltet pengene best mulig. Kanskje kjøper jeg en leilighet og investerer noe, forteller en glad og litt trøtt Stalltips-vinner på telefon til Norsk Rikstoto.

Spill Stalltips her

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

Slik fungerer Super Saturday

På noen utvalgte lørdager gjennom året, arrangerer Norsk Rikstoto Super Saturday. Det betyr at du kan spille på to V75-omganger på én og samme dag.

På kampanjesiden får du kjøpt en pakke bestående av to V75-spill, ett til hver V75-omgang. Prisen på Super Saturday-pakken bestemmer du helt selv, og den totale innsatsen deles likt på de to spillene.

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Hele 65 millioner i samlet premiepott*
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer