Annonsørinnhold

Hele 65 millioner i samlet premiepott*

På lørdag er det to vinnersjanser på to V75-omganger. Én i Sverige og én i Norge. Så enkelt er det å bli med på moroa.

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

På lørdag har du igjen mulighet til å spille om 65 millioner. Da er det nemlig to vinnersjanser i to V75-omganger på én og samme dag, og det er duket for nok en spennende Super Saturday.

Svenskene starter med internasjonal V75 på Solvalla der du kan vinne ca. 24 millioner. På kvelden følger Norge opp med sin V75 med Gulljackpot på Jarlsberg travbane, med ca. 14 millioner til en alenevinner.

Her kan du spille på lørdagens Super Saturday med Stalltips

*Det ligger hele 65 millioner i samlet premiepott, og det er mulig å vinne ca. 24 og 14 millioner med kun ett Stalltips-kjøp.

Når du kjøper ferdigutfylt Stalltips, spiller du som en hesteekspert! Husk spillefrist lørdag kl. 16.20.

Spill Stalltips her

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

Klinket til med 4,2 millioner

En dame fra Vestlandet var den eneste som klarte syv rette i V75 på Bjerke tirsdag kveld, og kunne juble over en gevinst på over 4,2 millioner kroner i Jackpot-omgangen.

Kvinnen, som ønsker å være anonym, hadde levert en egenutfylt kupong på 270 kroner. Overraskelsen var stor da hun sjekket V75-resultatene tirsdag kveld.

- At det går an, nå er jeg glad, sier vinneren når Norsk Rikstoto tar kontakt onsdag formiddag.

- Jeg synes trav er spennende, og har spilt i mange år, forteller damen fra vest i landet.

Stalltips er den enkle måten å være med i kampen om de store premiene, og du kan enkelt kan ta del i kampen om den ekstra store premiepotten i helgas Super Saturday uten å kunne noe om hest.

SPILL STALLTIPS HER

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

- Fint for oss som ikke kan noe om hest

Hele 128 Stalltips-spillere kunne slippe jubelen løs under en Super Saturday tidligere i år. Alle fikk nemlig sju rette i V75-omgangen - noe som førte til en gevinst på mellom 17 og 26.000 kroner.

Én av vinnerne, en dame i 50-årene fra Bærum, syntes dette var veldig gøy:

- Det var deilig, svarer hun kjapt da Norsk Rikstoto ringer for å gratulere.

- Jeg ble kjempeglad! Jeg satt og så på Melodifestivalen på svensk TV, og smugtittet samtidig på mobilen for å sjekke V75-resultatene. Da resultatet var klart, så jeg at jeg hadde vunnet nesten 18 000 kroner. Det var veldig gøy, forteller den glade vinneren til Norsk Rikstoto.

- Stalltips er et fint spill for oss som ikke kan noe om hest, og jeg vant 5.000 kroner for en måned siden. Kanskje er alle gode ting tre, avslutter den fornøyde Stalltipsvinneren.

Spill Stalltips her

Slik fungerer Super Saturday

På noen utvalgte lørdager gjennom året, arrangerer Norsk Rikstoto Super Saturday. Det betyr at du kan spille på to V75-omganger på én og samme dag.

På kampanjesiden får du kjøpt en pakke bestående av to V75-spill, ett til hver V75-omgang. Prisen på Super Saturday-pakken bestemmer du helt selv, og den totale innsatsen deles likt på de to spillene.

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Hele 65 millioner i samlet premiepott*
Mer om