Annonsørinnhold

Hele 65 millioner i samlet premiepott*

På lørdag er det to vinnersjanser på to V75-omganger. Én i Sverige og én i Norge. Så enkelt er det å bli med på moroa.

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

På lørdag har du igjen mulighet til å spille om 65 millioner. Da er det nemlig to vinnersjanser i to V75-omganger på én og samme dag, og det er duket for nok en spennende Super Saturday.

Svenskene starter med internasjonal V75 på Ørebro der du kan vinne ca. 24 millioner. På kvelden følger Norge opp med sin V75 med Gulljackpot på Forus travbane, med ca. 14 millioner til en alenevinner.

Her kan du spille på lørdagens Super Saturday

*Det ligger hele 65 millioner i samlet premiepott, og det er mulig å vinne ca. 24 og 14 millioner med kun ett Stalltips-kjøp.

Når du kjøper ferdigutfylt Stalltips, spiller du som en hesteekspert! Husk spillefrist lørdag kl. 16.20.

Spill Stalltips her

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

Stalltips i hundre

Forrige lørdag kunne over 100 glade Stalltips-spillere slippe jubelen løs da alle vant mellom 14.000 og 17.000 kroner på V75. 16 av disse hadde spilt for under 100-lappen.

Og ikke nok med det. På mandag denne uka kunne en Stalltips System-spiller glede seg over en gevinst på 154 514 kroner for en innsats på kun 192 kroner.

Stalltips er den enkle måten å være med i kampen om de store premiene, og du kan enkelt kan ta del i kampen om den ekstra store premiepotten i helgas Super Saturday uten å kunne noe om hest.

SPILL STALLTIPS HER

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

Klinket til med 4,2 millioner

En dame fra Vestlandet var den eneste som klarte syv rette i V75 på Bjerke en tirsdag i mars, og kunne juble over en gevinst på over 4,2 millioner kroner i Jackpot-omgangen.

Kvinnen, som ønsker å være anonym, hadde levert en egenutfylt kupong på 270 kroner. Overraskelsen var stor da hun sjekket V75-resultatene tirsdag kveld.

- At det går an, nå er jeg glad, sier vinneren når Norsk Rikstoto tar kontakt onsdag formiddag.

- Jeg synes trav er spennende, og har spilt i mange år, forteller damen fra vest i landet.

Spill Stalltips her

Slik fungerer Super Saturday

På noen utvalgte lørdager gjennom året, arrangerer Norsk Rikstoto Super Saturday. Det betyr at du kan spille på to V75-omganger på én og samme dag.

På kampanjesiden får du kjøpt en pakke bestående av to V75-spill, ett til hver V75-omgang. Prisen på Super Saturday-pakken bestemmer du helt selv, og den totale innsatsen deles likt på de to spillene.

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Hele 65 millioner i samlet premiepott*
Mer om