Annonsørinnhold

Hele 65 millioner i samlet premiepott*

På lørdag er det to vinnersjanser på to V75-omganger. Én i Norge og én i Sverige. Så enkelt er det å bli med på moroa.

V75 STALLTIPS: Du kan spille V75 Stalltips til lørdag på din mobil.
V75 STALLTIPS: Du kan spille V75 Stalltips til lørdag på din mobil. Vis mer

På lørdag har du igjen mulighet til å spille om 65 millioner. Da er det nemlig to vinnersjanser i to V75-omganger på én og samme dag, og det er duket for nok en spennende Super Saturday.

Sverige starter med internasjonal V75 på Bergsåker der du kan vinne ca. 24 millioner. Deretter er det norsk V75 med Gulljackpot på Momarken, med ca. 14 millioner til en alenevinner.

Her kan du spille på lørdagens Super Saturday

*Det ligger hele 65 millioner i samlet premiepott, og det er mulig å vinne ca. 14 og 24 millioner med kun ett Stalltips-kjøp.

Når du kjøper ferdigutfylt Stalltips, spiller du som en hesteekspert! Husk spillefrist lørdag kl. 16.20.

Spill Stalltips her

BRUK MOBILEN: Spiller du V75 Stalltips til lørdag, kan du se om du vant på din mobil. Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
BRUK MOBILEN: Spiller du V75 Stalltips til lørdag, kan du se om du vant på din mobil. Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

Vant nesten tre millioner med Stalltips

Lørdagens V75 ga rett over 900.000 i gevinst for syv riktige, og det var til slutt fem spill med alle hestene riktig markert. Tre av disse var Stalltips-spill, med en samlet gevinst på 2,9 millioner.

Bjerke var vert for lørdagens V75-omgang, og lørdagsspillet betalte ut nesten én million kroner til tre Stalltips-spill. Et av disse var et spill til 192 kroner, som ga hele 943.000 i gevinst.

De to andre var Stalltips andelsspill til henholdsvis 96 og 960 kroner andelen. Spillene betalte ut til sammen 955.430 og 987.798 kroner, og bestod begge av ti andeler. Så 20 spillere kunne juble for nesten 100 000 kroner hver i gevinst.

- Helt utrolig å vinne, kommenterte spilleren fra Vestland, som for en innsats på knappe 200-lappen nesten ble millionær.

SPILL STALLTIPS HER

HVEM VINNER? Blir det Stalltips-jubel på lørdag? Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
HVEM VINNER? Blir det Stalltips-jubel på lørdag? Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

Slik fungerer Super Saturday

På noen utvalgte lørdager gjennom året, arrangerer Norsk Rikstoto Super Saturday. Det betyr at du kan spille på to V75-omganger på én og samme dag.

På kampanjesiden får du kjøpt en pakke bestående av to V75-spill, ett til hver V75-omgang. Prisen på Super Saturday-pakken bestemmer du helt selv, og den totale innsatsen deles likt på de to spillene.

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Hele 65 millioner i samlet premiepott*
Mer om