Annonsørinnhold

SUPER SATURDAY NÅ PÅ LØRDAG:

Hele 70 millioner kroner i samlet premiepott*

På lørdag er det to vinnersjanser på to V75-omganger. Én i Norge og én i Sverige. Sjekk hvor enkelt det er å bli med på moroa.

STALLTIPS: Du kan spille V75 Stalltips på mobilen nå på lørdag - og være med på moroa på to omganger. Foto: NTB/Scanpix
STALLTIPS: Du kan spille V75 Stalltips på mobilen nå på lørdag - og være med på moroa på to omganger. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Det er dags for nok en Super Saturday nå på lørdag. Det betyr igjen to vinnersjanser på to V75-omganger. Den første går av stabelen på Sveriges nasjonalarena, Solvalla i Stockholm. Andre omgang skjer på Bergen Travpark.

Det ligger hele 70 millioner* i samlet premiepott på lørdagens to Super Saturday-omganger, med ca. 30 og 14 millioner til alenevinner. Går man for ett Stalltips-kjøp er det med andre ord mulig å vinne to ganger, fordi du får to kuponger. Én til hver omgang.

Når du kjøper ferdigutfylt Stalltips, spiller du som en hesteekspert! Husk at det er spillefrist innen lørdag klokka 16:20.

Her kan du spille til begge V75 på lørdagens Super Saturday

SVENSKENE FØRST: Den første omgangen i lørdagens V75 Super Saturday går av stabelen på den svenske Solvalla-travbanen. Foto: NTB/Scanpix.
SVENSKENE FØRST: Den første omgangen i lørdagens V75 Super Saturday går av stabelen på den svenske Solvalla-travbanen. Foto: NTB/Scanpix. Vis mer

På jakt etter 2,8 millioner i Sverige

Dagen starter med det internasjonale storløpet UET Elite Circuit Finale, med hele 2,8 millioner kroner i førstepremie, i Sverige klokka 16:20. Der kan du vinne ca. 30 millioner* kroner. Løpet har tiltrukket seg topphester fra hele Europa, og blant disse finner vi to norsktrente Stoletheshow og Feydeau Seven. Begge trenes av Sandefjordbaserte Frode Hamre.

Senere på dagen er det norsk V75 med Gulljackpot i Bergen. Her dobles syverpotten dobles ved spillerstopp - og du kan vinne ca. 14 millioner* kroner.

HEr kan du spille til begge v75 på lørdagens super saturday

PRØV MED MOBILEN: Du kan spille V75 Stalltips på lørdagens Super Saturday. Ett spill betyr to kuponger - en til hver omgang. På mobil er det enkelt å sjekke om man vinner. Foto: Aller Concept Store
PRØV MED MOBILEN: Du kan spille V75 Stalltips på lørdagens Super Saturday. Ett spill betyr to kuponger - en til hver omgang. På mobil er det enkelt å sjekke om man vinner. Foto: Aller Concept Store Vis mer

- Ren flaks!

Da Arnt-Sverre og hesten Vetle Petter vant V75-omgangen på Bjerke travbane tirsdag 15. august, var det en sogning i 40-årene som kunne slippe jubelen løs.

- Det var tilfeldig at jeg leverte et spill til denne tirsdagen, og jeg må si det ga god uttelling, sier den glade vinneren.

Innsatsen hans var på beskjedne 196 kroner, og Stalltips-kupongen han leverte inn endte opp med å bety en gevinst på 148.000 kroner.

- Jeg kan ingenting om hest, så derfor ble det Stalltips. Jeg vant også 34.000 kroner i april, så jeg har vært heldig. Litt flaks må man ha!

SPILL STALLTIPS HER

HVEM VINNER? Blir det Stalltips-jubel på lørdag? Foto: Aller Concept Store
HVEM VINNER? Blir det Stalltips-jubel på lørdag? Foto: Aller Concept Store Vis mer

Slik fungerer Super Saturday

På noen utvalgte lørdager gjennom året, arrangerer Norsk Rikstoto Super Saturday. Det betyr at du kan spille på to V75-omganger på én og samme dag.

På kampanjesiden får du kjøpt en pakke bestående av to V75-spill, ett til hver V75-omgang. Prisen på Super Saturday-pakken bestemmer du helt selv, og den totale innsatsen deles likt på de to spillene.

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

* Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Hele 70 millioner kroner i samlet premiepott*
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer