Annonsørinnhold

Hele 90 millioner i samlet premiepott*

På lørdag er det to vinnersjanser på to V75-omganger. Én i Sverige og én i Norge. Så enkelt er det å bli med.

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

På lørdag er det duket for nok en spennende Super Saturday. Det betyr at du får to vinnersjanser i to V75-omganger på én og samme dag. Svenskene starter med Jackpot på Halmstad i Sverige hvor du kan vinne ca. 45 millioner. Deretter følger Norge opp med sin V75 med Gulljackpot på Forus travbane, med ca. 14 millioner til en alenevinner.

Her kan du spille på lørdagens Super Saturday med Stalltips

Det ligger hele 90 millioner i samlet premiepott, og det er mulig å vinne ca. 45 og 14 millioner med kun ett Stalltips-kjøp*.

Du kan enkelt kan ta del i kampen om den ekstra store premiepotten i Super Saturday uten å kunne noe om hest. Når du kjøper ferdigutfylt Stalltips, spiller du som en hesteekspert! Husk spillefrist lørdag kl. 16.20.

Spill Stalltips her

- Ohoi, det ble en fin gevinst!

Stalltips leverte hele 25 prosent av alle med syv riktige vinnere i lørdagens V75-omgang, og hele 28 av vinnerspillene var Stalltips. Det betød nesten 50.000 kroner til alle.

En av disse, en mann fra Trondheim, noterte med dette sin største gevinst noensinne på hele 47.000 kroner.

- Ohoi, det ble en fin gevinst, min største så langt forteller mannen, som kjapt legger til:

- Jeg håper på nye rekorder.

Spill Stalltips her

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

Var på fjellet da gladmeldingen kom

I slutten av november ble det full uttelling for hele 40 spill i V75. Ti av disse var Stalltips, og alle vinnerne kunne kvittere ut mellom 137.121 og 150.627 kroner i i gevinst. Én av dem som kunne juble var en kvinne fra Østlandet, som gjorde litt av et comeback som V75-spiller etter fire års pause:

- Vi var på tur til fjellet og skulle handle. Jeg så reklamen for Stalltips og et stort tall, og ble enig med mannen om å prøve et spill. Jeg måtte registrere meg på nytt, og fikk kjøpt, sier vinneren. På lørdags kveld satt jeg og sjekket resultatet, men fikk det ikke helt til å stemme. Da beløpet 137.121 kom frem, tenkte jeg at dette tror jeg ikke på. Men det stemte, og vi fikk litt sjokk her, forteller en fornøyd Stalltips-spiller til Norsk Rikstoto.

Spillet kostet 96 kroner å levere.

Spill Stalltips her

Slik fungerer Super Saturday

På noen utvalgte lørdager gjennom året, arrangerer Norsk Rikstoto Super Saturday. Det betyr at du kan spille på to V75-omganger på én og samme dag.

På kampanjesiden får du kjøpt en pakke bestående av to V75-spill, ett til hver V75-omgang. Prisen på Super Saturday-pakken bestemmer du helt selv, og den totale innsatsen deles likt på de to spillene.

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Hele 90 millioner i samlet premiepott*
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer