Annonsørinnhold

SUPER SATURDAY NÅ PÅ LØRDAG:

Hele 90 millioner kroner i samlet premiepott*

Denne helgen er det igjen Super Saturday. På lørdag kan du spille V75 to ganger – først til Sverige, så til Norge. Slik blir man med på moroa.

STALLTIPS: Du kan spille V75 Stalltips på mobilen nå på lørdag - og være med på moroa på to omganger. Foto: NTB/Scanpix
STALLTIPS: Du kan spille V75 Stalltips på mobilen nå på lørdag - og være med på moroa på to omganger. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

På lørdag er det igjen duket for Super Saturday. Det betyr to vinnersjanser på like mange V75-omganger. Første runde går av stabelen på Axevalla i Sverige, mens andre V75 er Gulljackpot-løpet på Varig Orkla Arena i Trøndelag. Dette er også kvalifisering til neste ukes Millionsjansen.

Det ligger hele 90 millioner* i samlet premiepott på lørdagens to Super Saturday-omganger, med ca. 44 og 14 millioner til alenevinner. Går man for ett Stalltips-kjøp er det med andre ord mulig å vinne to ganger, fordi du får to kuponger. Én til hver omgang.

Når du kjøper ferdigutfylt Stalltips, spiller du som en hesteekspert! Husk at det er spillefrist innen lørdag klokka 16:20.

Her kan du spille til begge V75 på lørdagens Super Saturday

SVENSKENE FØRST: Den første omgangen i lørdagens V75 Super Saturday går av stabelen på den svenske Axevalla-travbanen. Andre omgang skjer på Varig Orkla Arena i Trøndelag. Foto: NTB/Scanpix.
SVENSKENE FØRST: Den første omgangen i lørdagens V75 Super Saturday går av stabelen på den svenske Axevalla-travbanen. Andre omgang skjer på Varig Orkla Arena i Trøndelag. Foto: NTB/Scanpix. Vis mer

- Kan ikke få hjerteinfarkt av det her

Reidar Jensen fra Skien kunne slippe jubelen løs da han forrige lørdag trakk favoritthesten i Millionsjansen og vant én million kroner. Spillet hadde han levert gjennom Stalltips og premien ble som vanlig overlevert av Kjetil Jansrud.

Den nybakte millionæren satt reltativt rolig og fattet i restauranten på Bjerke da det hele ble avgjort.

- Kan ikke få hjerteinfarkt av dette, ler Reidar Jensen.

- Jeg sitter mest sammen med gutta på Spilleriet i Skien, og må få hilse de og si at alle kan vinne, sier den jublende glade millionæren på Bjerke. Premierekorden hans før dagens Milliongevinst lød på 140.000 kroner.

HEr kan du spille til begge v75 på lørdagens super saturday

FIKK MILLIONEN AV JANSRUD: Gleden var stor da Kjetil Jansrud overrakte millionen til vinneren av Millionsjansen. Foto: Eirik Stenhaug
FIKK MILLIONEN AV JANSRUD: Gleden var stor da Kjetil Jansrud overrakte millionen til vinneren av Millionsjansen. Foto: Eirik Stenhaug Vis mer

Vant nesten 12 millioner

Det var også stor spenning på travbanen ved Mjøsas bredd i slutten av september. Bare én kupong kom til mål med syv rette.

Den heldige vinneren fra Østlandet kunne slippe jubelen løs, etter å ha levert inn et egenutfylt spill, da favoritten King of Silver krysset målstreken. Vinneren sørget for hele 11.998.520 kroner til den eneste spilleren med syv rette.

Men man trenger heldigvis ikke å være hesteekspert for å delta i kampen om de store premiene. Stalltips er en fin løsning der kupongen fylles ut, uten at man trenger å vite annet enn at man har lyst til å være med.

Neste mulighet til å delta i Millionsjansen er lørdag 3. februar.

SPILL STALLTIPS HER

PRØV MED MOBILEN: Du kan spille V75 Stalltips på lørdagens Super Saturday. Ett spill betyr to kuponger - en til hver omgang. På mobil er det enkelt å sjekke om man vinner. Foto: Aller Concept Store
PRØV MED MOBILEN: Du kan spille V75 Stalltips på lørdagens Super Saturday. Ett spill betyr to kuponger - en til hver omgang. På mobil er det enkelt å sjekke om man vinner. Foto: Aller Concept Store Vis mer

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

SPILL STALLTIPS HER

Slik fungerer Super Saturday

På noen utvalgte lørdager gjennom året, arrangerer Norsk Rikstoto Super Saturday. Det betyr at du kan spille på to V75-omganger på én og samme dag.

På kampanjesiden får du kjøpt en pakke bestående av to V75-spill, ett til hver V75-omgang. Prisen på Super Saturday-pakken bestemmer du helt selv, og den totale innsatsen deles likt på de to spillene.

Her kan du spille til begge V75 på lørdagens Super Saturday

* Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Hele 90 millioner kroner i samlet premiepott*
Mer om