Annonsørinnhold

Black Friday

Her er 5 flatskjermer på supertilbud i Black Week

De fem beste Black Week tilbudene for alle dine TV-ønsker.

33% rabatt på Samsungs 82 tommers, 4K UHD, smart-TV. Det blir ikke mye bedre.
33% rabatt på Samsungs 82 tommers, 4K UHD, smart-TV. Det blir ikke mye bedre. Vis mer

Black Week prisene fortsetter å synke, her er de fem mest populære Black Friday tilbudene. Følg de beste tilbudene hele uka i vår LIVEFEED

40% Rabatt på Samsung UE65MU8005

40% Rabatt på Samsung UE65MU8005
40% Rabatt på Samsung UE65MU8005 Vis mer

Samsung 65" 4K UHD Smart-TV kommer med en bildeoppløsning som er 4 ganger høyere enn Full HD, slik at du får alle detaljer i knivskarpt format og et fargespekter med enestående kontrastnivåer. One Remote sørger for en enda mer intuitiv app-bruk og surfing. Den leverer fantastiske bilder i 4K/UHD-oppløsning i et sømløst design av børstet metall.

21% rabatt på LG OLED65C7V

40% Rabatt på Samsung UE65MU8005 gir kinoopplevelsen hjemme i stua.
40% Rabatt på Samsung UE65MU8005 gir kinoopplevelsen hjemme i stua. Vis mer

Hvorfor gå på kino når kinopplevelsen kan foregå hjemme i din egen stue, og på din egen TV? OLED C7 har støtte for både HDR, Dolby VisionTM og Dolby Atmos®, slik at du får fantastiske bilder og en utrolig realistisk lydopplevelse. TV-en er også kompatibel med andre HDR-formater som HDR10 og HLG, slik at du alltid kan se film og TV akkurat slik som regissøren vil at du skal se det.

Mer enn en billion livlige farger genereres av et 10-bits panel på denne LG OLED C7 TV-en. Dette gir deg den ultimate fargegjengivelsen med en perfekt sortfarge, slik at du kan se TV på en måte du aldri har opplevd tidligere.

33% rabatt på Samsung UE82MU7005

33% rabatt på Samsungs 82 tommers, 4K UHD, smart-TV. Det blir ikke mye bedre.
33% rabatt på Samsungs 82 tommers, 4K UHD, smart-TV. Det blir ikke mye bedre. Vis mer

Samsung 82 tommers 4K UHD Smart-TV leverer knivskarpe bilder i 4K/UHD-oppløsning med sylskarpe kontraster og virkelighetstro farger rammet inn i et sømløst design i børstet metall.

17% rabatt på Philips 50PUS6262

17% på Philips 50 tommer gir mye TV for pengene
17% på Philips 50 tommer gir mye TV for pengene Vis mer

Philips 50PUS6262 er en 50 tommers 4K-TV utrustet med Quad Core-processor som gjør det mulig at kjapt og enkelt kan navigere blant underholdning som vanlig TV, apper, spill og streamingtjenester. Utrustet med 4K oppløsning som leverer sylskarpe bilder og 2-sidig Ambilight gjør at denne TVen leverer en fantastisk bildeopplevelse uansett hva du enn velger å se på.

LG 70UJ675V

Her er 5 flatskjermer på supertilbud i Black Week

LG 70UJ675V er en 70" TV som gir deg den nyeste teknologien. 4K-oppløsning med oppskalering, bildeforbedring, berikende surroundlyd samt et bedre grensesnitt enkelt nok nok for alle i familien å håndtere. Smart-TV-en med webOS 3.5 gir deg direkte tilgang til populære applikasjoner som Netflix, Viaplay og Facebook uten å måtte koble til andre håndholdte enheter.

Med UHD-oppløsning får du fire ganger så høy oppløsning som med vanlig Full HD. Det gir fantastisk skarphet, klare detaljer og naturtro bilder. Du vil komme enda nærmere filmene og seriene du liker. Det finnes ulike tjenester som tilbyr 4K-materiale i dag, som f.eks. Netflix.Ved hjelp av oppskalering til 4K forbedres bildemateriale som ikke har samme oppløsning takket være en unik teknologi for bildebehandling.

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du bestille klær på nettet? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Zalando, Cubus, Nelly og Bubbleroom aktuelle rabattkoder. Se alle våre rabattkoder her

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer