Annonsørinnhold

Jobb lynraskt og problemfritt – her er den perfekte PC-en for gründere

Smidig, elegant og rask. Nå kommer nye MSI Prestige 14 Evo, som er bygget på de seneste Intel-prosessorene. Den våkner på mindre enn et sekund, og hjelper deg til å bli mer produktiv. Det er på tide å gire opp fjernarbeidet.

RASK: Nye, lynraske Prestige 14 EVO fra MSI er spesialbygd for å matche dagens smidige og oppkoblede gründere.
RASK: Nye, lynraske Prestige 14 EVO fra MSI er spesialbygd for å matche dagens smidige og oppkoblede gründere. Vis mer

MSI har over lang tid bygget seg et navn i gaming-verdenen med sine kraftige spill-PC-er. Med egen maskinvareutvikling og sterke partnerskap er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Nye Prestige 14 Evo er ikke noe unntak, i stedet for å være rettet mot gamere er den utformet for å passe dagens smidige og oppkoblede gründere. Samtidig er Prestige utstyrt med den nyeste generasjonen Intel-prosessor, noe som gjør den utrolig rask. Faktisk er den 40 prosent raskere enn en to år gammel laptop, noe som borger for lønnsom produktivitet i hendene på snartenkte gründere.

Tynn, pen og lett

Thomas Melzer er Technical Solution Specialist hos Intel i Sverige. Han forklarer hva som kjennetegner en attraktiv laptop i dag.

Lyst på ny jobb-PC? Les mer om nye Prestige 14 Evo her!

– Man velger først og fremst en laptop fordi den er mobil, så for meg er det høyeste prioritet. Den skal være tynn og lett, mens den samtidig takler å kjøre alle programmene brukeren trenger. Andre viktige kriterier er at den starter umiddelbart, har stabil oppkobling og batterilevetid til en hel arbeidsdag når det trengs. Det er en PC som kommer til å gjøre mange brukere både mer fornøyde og mer effektive når de jobber.

KRAFTPAKKE: Slank, lett - og med nok kraft til alle tenkelige arbeidsoppgaver. Møt MSIs nye Prestige 14 Evo.
KRAFTPAKKE: Slank, lett - og med nok kraft til alle tenkelige arbeidsoppgaver. Møt MSIs nye Prestige 14 Evo. Vis mer

Som leverandør til MSI er Intel opptatt av å levere høyeste kvalitet til PC-ene som bruker de seneste prosessorene. – Med Prestige 14 Evo får du en responsiv laptop med et slankt og pent design – uten å gå på kompromiss når det gjelder varighet og ytelse. Bare det å ha alt man trenger tilgjengelig på et øyeblikk, et et stort pluss i min bok.

Sjekk spesifikasjonene på Prestige 14 Evo her!

Høye krav fra Intel

Det finnes en del krav for å kunne bruke Intels Evo-plattform. PC-en må inneholde 11.-generasjons Core-prosessor, Xe-grafikk, WiFi 6 og Thunderbolt 4, og den må våkne fra hvilemodus på under ett sekund. PC-en skal også kunne hurtiglades på under 30 minutter.

Du har 12 timer lang batterilevetid til dagene du på farten, og hurtiglading med USB-C sikrer at du kan klemme ut det lille ekstra når det trengs.

– Hos Intel har vi satt opp veldig strenge regler for bruk av varemerket Evo. Det er i bunn og grunn en forlengelse av Ultrabooks, men med enda høyere krav til form, responsivitet og ytelse. Vi er veldig fornøyd med hvordan den nye standarden har blitt mottatt av produsenter som MSI, og vi er veldig imponert over designet til MSI Prestige 14 Evo. Det er en PC som kommer til å gjøre mange brukere både mer fornøyde og mer effektive når de jobber.

Tydelige fordeler for en produktiv arbeidsdag

Partrik Thorell hos MSI tipser om noen av Prestige 14 Evos spennende funksjoner.

– Thunderbolt 4 gjør det enkelt å koble til ekstrautstyr som eksternt grafikkort eller ekstra skjermer. Du har 12 timer lang batterilevetid for dager på farten, i tillegg til hurtiglading via USB-C så du kan klemme ut det lille ekstra når det trengs. Det gjør at du har en kraftig arbeidsstasjon som du kan ta med deg når du er på reisefot.

PORTABEL: Prestige 14 Evo er en kraftig arbeidsstasjon til når du er på farten.
PORTABEL: Prestige 14 Evo er en kraftig arbeidsstasjon til når du er på farten. Vis mer

En kul detalj er muligheten til å kunne vise frem en presentasjon på en flott måte til personen du sitter ovenfor.

– Skjermens hengsle gjør at du enkelt kan brette laptopen og vise frem materiale for den du har møte med. Bare trykk på F12 for å aktivere "flip-n-share", så snus bildet opp ned. Da har du plutselig en portabel presentasjonsmaskin, avslutter Patrik Thorell.

På tide å oppgradere laptopen? Les mer om Prestige 14 Evo her!

Dette er Prestige 14 Evo:

  • 11.-generasjons Intel Prosessor og Intel® Iris® Xe-grafikk, 4,5 ganger raskere enn tidligere generasjons UHD-grafikk.
  • Våkner på mindre enn et sekund. og gir 40 prosent raskere respons enn en 2 år gammel laptop.
  • Thunderbolt™ 4 gir dataoverføringshastigheter på 40 GB gjennom én enkel kabel, noe som gir mulighet for å koble til to ekstra 4K-skjermer eller én på 8K.
  • Lett: 1,29 kg med 12 timers batterilevetid.

Det finnes flere produkter i Business & Productivity-segmentet til MSI. Les mer her!

Mer om