Annonsørinnhold

- Kan ikke få hjerteinfarkt av dette

Reidar Jensen fra Skien ble årets første Millionsjansevinner, da millionen ble delt ut på Bjerkebanen 20. januar.

MILLIONÆR: Reidar Jensen, sammen med Millionsjansen-ambassadør Kjetil Jansrud, jubler over gevinsten på én million kroner i Millionsjansen på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug
MILLIONÆR: Reidar Jensen, sammen med Millionsjansen-ambassadør Kjetil Jansrud, jubler over gevinsten på én million kroner i Millionsjansen på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug Vis mer

- Alle som spiller V75 kan vinne, og du trenger ikke å kunne noe om hest og spill for å bli millionær, sier Millionsjansen-ambassadør Kjetil Jansrud.

OL- og VM-vinneren i alpint har fått sansen for hest, og gleder seg til å ønske 12 nye deltakere velkommen til en unik og spennende dag med «Millionsjansen» på Bjerke travbane i Oslo lørdag 17. februar. Kvalifiseringen og trekningen er allerede nå på lørdag.

- Det er så mye nerver, og spenningen er til å ta og følge på blant de 12 når starten går og hestene posisjonerer seg. Noen holder så hardt rundt nummerskiltet de får utdelt, at knoklene blir helt hvite, forteller Kjetil.

Spiller du V75 før kl. 16.20 på lørdag, kan du bli en av de 12 som blir med i «Millionsjansen».

Spill V75 her og kvalifiser deg til Millionsjansen

– Kan ikke få hjerteinfarkt av det her

Reidar Jensen var en av de 12 som ble trukket ut uken til V75 Millionsjansen den andre lørdagen i 2024, og Skiens-mannen var lørdagen etter på plass på Bjerkebanen i Oslo for å delta i Millionsjansen. Armene kom i været etter at Helmin Skott leverte en forrykende avslutning til seier.

Den nybakte millionæren sitter reltativt rolig og fattet i restauranten på Bjerke etter at det hele er avgjort.

- Kan ikke få hjerteinfarkt av dette, ler han.

SPILL V75 HER OG KVALIFISER DEG TIL MILLIONSJANSEN

Hilser gutta

Jensen forteller at turene på travbanen har blitt færre de siste årene, men hjemmebanen Klosterskogen får som regel besøk under det tradisjonsrike Påsketravet.

- Jeg sitter mest sammen med gutta på Spilleriet i Skien, og må få hilse de og si at alle kan vinne, sier en jublende glad Jensen på Bjerke. Premierekorden hans før dagens Milliongevinst lød på 140.000 kroner.

SPILL V75 HER OG KVALIFISER DEG TIL MILLIONSJANSEN

FORNØYDE: Reidar Jensen og Tom Erik Solberg, som sørget for millionen til Skiens-mannen etter seier i Millionsjansenløpet. Foto: Eirik Stenhaug
FORNØYDE: Reidar Jensen og Tom Erik Solberg, som sørget for millionen til Skiens-mannen etter seier i Millionsjansenløpet. Foto: Eirik Stenhaug Vis mer

Ikke peiling på hest? Spill Stalltips

Man trenger ikke å vite noe som helst om hest for å spille V75. Med Stalltips får man nemlig en ferdig utfylt V75-kupong, med en blanding av favoritter og outsidere. Får du 5, 6 eller 7 rette kan du bli trukket ut som «Millionsjansen»-deltaker.

Dette er «Millionsjansen»

  • «Millionsjansen» er et tilleggsprodukt til V75 som gir spillerne muligheten til å vinne en ekstra million kroner i V75 i utvalgte omganger.
  • Alle som spiller V75 de utvalgte omgangene, og får 5, 6 eller 7 rette, er med i trekningen om å delta i «Millionsjansen».
  • Rett etter V75-løpene trekkes 12 tilfeldige deltakere. De inviteres til å oppleve V75 live på Bjerek travbane lørdag 17. februar.
  • I ett utvalgt løp vil 12 hester avgjøre hvem som vinner millionen. Rett før start trekkes hvilken hest den enkelte deltaker får.
  • De 12 heldige «Millionsjansen»-vinnerne blir invitert med partner til en fantastisk opplevelse på Bjerke travbane lørdagen 17. februar.
  • Resultatet i løpet avgjør premiefordelingen. Den som har vinnerhesten, blir millionær. Alle deltakerne er sikret en minstepremie på 10 000 kroner.
  • Sammen med alpinlegenden Kjetil Jansrud får de se hestene og «Millionsjansen»-løpet på nært hold, og ikke minst føle på den store spenningen.

SPILL V75 HER OG KVALIFISER DEG TIL MILLIONSJANSEN

Se Vinnersjanser I hjelpelinjen.no I Aldersgrense 18 år

- Kan ikke få hjerteinfarkt av dette
Mer om