Annonsørinnhold

NYE MSI KATANA GF:

Knivskarp gaming-opplevelse

Da MSI skulle pusse opp sine gaming-bærbare søkte de inspirasjon hos den legendarisk illustratøren Tsuyoshi Nagano. Resultatet er Katana GF. Kraftfull - og med et skarpskårent ytre.

SYLSKARP: MSIs nye gaming-bærbare Katana GF er kraftfull. Og usedvanlig elegant. Det er ikke tilfeldig.
SYLSKARP: MSIs nye gaming-bærbare Katana GF er kraftfull. Og usedvanlig elegant. Det er ikke tilfeldig. Vis mer

Et gammelt sagn forteller om et legendarisk sverd som en gang eksisterte. Det var gjennomsyret av dragens sjel, hadde et blad så skarpt som torden - og var så motstandsdyktig som en gyllen stein. Hvert eneste sving med sverdet hadde orkanens styrke. Hvert eneste sverdslag satte ild på himmelen. Eieren var uovervinnelig.

Den dag i dag omtales sverdet med ærefrykt, dets navn nærmest hviskes frem: "Drageklingen".

THE BLACK WARRIOR: Det er ikke mange gaming-bærbare som har sin egen karakter. Det har Katana GF, MSIs ferskeste gaming-bærbare.
THE BLACK WARRIOR: Det er ikke mange gaming-bærbare som har sin egen karakter. Det har Katana GF, MSIs ferskeste gaming-bærbare. Vis mer

Vel. La oss hente det fra legendenes sfære til virkeligheten: I dag finner man det samme ønsket om å kombinere rå styrke og eleganse i MSIs splitter nye gaming-serie av bærbare. Forbindelsen til det sagnomsuste katanasverdet "Drageklingen" er likevel ikke like søkt som den kanskje høres ut!

RÅ ELEGANSE: Med den nye GF Katana-serien går skjønnhet og teknologi opp i en høyere enhet.
RÅ ELEGANSE: Med den nye GF Katana-serien går skjønnhet og teknologi opp i en høyere enhet. Vis mer

MSIs har trukket veksler på det dedikerte håndverket som har ligget til katanatradisjonen gjennom århundrer, da de skapte Katana GF. Og fått hjelp av en legendarisk illustratør.

Katana i moderne tapning

Kullsort chassis. Ildrød LED-bakgrunnsbelysning av tastaturet. Knivskarpe, perfekt smidde kanter. Og med maskinkraften du drømmer om, for å takle eventyrene som venter.

KONTRASTER: Helt sort. Lysende rødt. En lokkende kombinasjon på den nye GF Katana.
KONTRASTER: Helt sort. Lysende rødt. En lokkende kombinasjon på den nye GF Katana. Vis mer

Støpningen av et ekte katanasverd har det til felles med MSIs nye Katana GF at begge deler foregår med den ytterste presisjon.

Ikke bare har den alt du trenger for å kaste deg inn i kampen og delta i raids, den er også den aller første gangen gamingprodusenten MSI har innledet et samarbeid med illustratøren Tsuyoshi Nagano i arbeidet med utformingen av en gaming-bærbar. Det har båret frukt.

LEGENDESTATUS: Illustratøren Tsuyoshi Nagano har bistått MSI i arbeidet med Katana GF.
LEGENDESTATUS: Illustratøren Tsuyoshi Nagano har bistått MSI i arbeidet med Katana GF. Vis mer

Nagano er kjent som opphavsmannen til omslagskunstverkene på de klassiske "Romance of the Three Kingdoms"-spillene fra 80-tallet og "Nobunaga's Ambition". Han er kjent for sin detaljerte og realistiske stil. I arbeidet med GF Katana-serien har han skapt sine helt egne karakterer til maskinene: The White Swords Man og The Black Warrior.

Resultatet er som bladet på en kvesset kniv: Sylskarpt. Elegant. For gamere er ikke bare interessert i at maskinen har kraft nok. Den skal se ut som den har det også!

Du ser det allerede på utformingen av gaming-pc-en at den er særpreget. Designet er inspirert av Naganos sofistikerte pennestrøk, og harmonerer med karakteren illustratøren har skapt spesielt for den kresne gameren.

SORT OG HVIT: The White Swords Man og The Black Warrior i aksjon.
SORT OG HVIT: The White Swords Man og The Black Warrior i aksjon. Vis mer

GF-serien kommer i to versjoner. Den helhvite Sword og den beksvarte Katana GF. Det er sistnevnte som lander her på berget.

Les mer om MSI Katana GF her!

Oppgradert innmat

Men én ting er utseendet. Moderne spill har aldri krevd mer maskinkraft, og enhver gamer vet at ytelsen må stå i stil med innpakningen.

Her kommer MSIs lange tradisjoner som gaming-maskinsnekkere inn i bildet. Alle MSIs nye modeller kommer med NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series-grafikkort. Det betyr at de er modne til å takle de kjappeste spillene uten å gå på kompromiss med bildekvaliteten.

VELSMIDD: Utvendig sørger Katana GF for elegante linjer. Innvendig? Rå spilleglede.
VELSMIDD: Utvendig sørger Katana GF for elegante linjer. Innvendig? Rå spilleglede. Vis mer

Samtidig er GF Katana-serien utstyrt med Intel® sin nye 11-generasjons H-Series-prosessor, som sørger for en mer responsiv spilleopplevelse.

Ellevte generasjons i7-11800H har 82 prosent mer kraft enn forgjengeren i7-11375H. Og det samme gjør seg gjeldende med ellevte generasjon i5-11400H, der prosessorkraften fra i7-11300H har økt med svimlende 93 prosent.

Med andre ord: Farvel lagging. Med specs som er like sterke og kraftfulle som et ekte katanasverd, er maskinene lagd så gamere kan fokusere på å kjempe.

COOLER BOOST: Det spesialkomponerte Cooler Boost-kjølesystemet sørger for perfekt avkjøling underveis i spillingen. Så kan du konsentrere deg om å seire.
COOLER BOOST: Det spesialkomponerte Cooler Boost-kjølesystemet sørger for perfekt avkjøling underveis i spillingen. Så kan du konsentrere deg om å seire. Vis mer

Gaming-pc-ene er også ganske enestående utstyrt med MSIs egenutviklede Cooler Boost-kjølesystem. Det vil si at de har seks kjølerør i stedet for to. Det sørger for perfekt avkjøling i kampens hete. Og gjør at du kan konsentrerer deg om å briljere i spillet!

Her kan du sjekke ut specs-ene på Katana GF!

Andre gaming-pc-er fra MSI

Om drageklingen ikke helt matcher dine krav til hva en gaming-pc skal være i stand til, kan du gløtte til toppmodellene GE og GS.

MSIs GS Stealth-serie høstet lovord på årets CES-messe, blant annet for sin "flammende raske skjerm".

STEALTH: MSIs toppmodellsråskinn GS Stealth røper seg ikke før det trengs. Men når den først kommer på banen!
STEALTH: MSIs toppmodellsråskinn GS Stealth røper seg ikke før det trengs. Men når den først kommer på banen! Vis mer

Navnet GS Stealth røper kanskje at dette er en maskin som glir inn der det skal være. Uansett om det er på forretningsreisen eller det handler om å la seg oppsluke av det ferskeste spillet. Hva er vel bedre etter et langt møte, enn å gyve løs på quests?

Les alt om GS Stealth-serien her!

GAMINGGØY: Det skader jo ikke at gaming-pc-en din tar seg godt ut fra alle vinkler?
GAMINGGØY: Det skader jo ikke at gaming-pc-en din tar seg godt ut fra alle vinkler? Vis mer

MSI GE Raider-serien er gaming-maskinen for deg som har skjønt at det er på tide å oppgradere. Til det maksimale.

Her får du en maskin som tilpasser seg deg til fingerspissene, som gir deg kraften du trenger for å briljere. At den også ligner en million, gjør vel ikke noe?

Her kan du sjekke ut siste nytt om MSI GE-serien!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer