Annonsørinnhold

Roborock

La roboten ta rengjøringa

Med Q7 Max fra Roborock trenger du ikke tenke på husvasken lenger. Og den kan gå 7 uker uten å tømmes!

PERFEKT FOR DEG MED HUSDYR: Robotrengjøreren har seriøs sugekraft, og tar alt av hundehår og annet smuss.
PERFEKT FOR DEG MED HUSDYR: Robotrengjøreren har seriøs sugekraft, og tar alt av hundehår og annet smuss. Vis mer

Tenker du noen gang at det hadde vært deilig med vaskehjelp? Istedenfor å låne bort husnøklene til en fremmed person, velger stadig flere å skaffe seg en rengjøringshjelp fra Roborock.

Med en seriøs sugeevne (4200 Pa, som er i toppsjiktet) suger Q7 Max effektivt opp det som gjemmer seg i teppene og i sprekkene mellom gulvplankene, og samtidig våtmopper den gulvet ditt grundig.

En full vanntank holder til rundt 240 kvadratmeter gulv, så den får tatt hele huset uten pause - mens du kan holde på med noe annet du har mer lyst til enn å støvsuge og vaske.

Du kan velge å kjøpe bare Q7 Max, eller om du vil gjøre livet enda enklere: Gå for Q7 Max+, da du får en egen superpraktisk ladestasjon med automatisk tømming.

LETTVINT OG SMART: Roborock tar bruk av avansert teknologi - for å gjøre livet ditt lettere.
LETTVINT OG SMART: Roborock tar bruk av avansert teknologi - for å gjøre livet ditt lettere. Vis mer

Revolusjonerer rengjøringen

Roborock har virkelig revolusjonert rengjøring siden oppstarten i 2014, og siden da levert generasjon etter generasjon av robotstøvsugere. I Q7 Max får du noe av det beste markedet har å by på, i form av avansert teknologi og brukervennlige systemer.

Den kompatible ladestasjonen tømmer støvet automatisk ned i støvposen, og selv om du (eller rettere sagt: roboten) rengjør ofte, kan du vente opptil 7 uker med å bytte støvposen.

Byttet gjør du enkelt på få sekunder.

FÅR MED SEG ALT: Med Q7 Max får du en robot med seriøs sugekraft.
FÅR MED SEG ALT: Med Q7 Max får du en robot med seriøs sugekraft. Vis mer

Renser også luften i hjemmet ditt

Luftfilteret har blitt testet grundig, og viser seg å filtrere bort 99,7 prosent av alle pollenpartikler, så Q7 Max hjelper deg også å rense luften i rommet ditt.

Ikke minst er dette praktisk for deg som har kjæledyr!

Moppefunksjonen er imponerende, og fanger opp finsmuss. Roboten er utstyrt med en elektrisk pumpe og kan by på 30 ulike vannstrømmingsnivåer. Du kan enkelt finjustere rengjøringen etter ulike gulvtyper og hva du selv fortrekker.

AVANSERT TEKNOLOGI: Roboten har ikke bare god sugekraft og konstant moppetrykk, men har også smarte kartlegginssystemer som sørger for effektiv rengjøring.
AVANSERT TEKNOLOGI: Roboten har ikke bare god sugekraft og konstant moppetrykk, men har også smarte kartlegginssystemer som sørger for effektiv rengjøring. Vis mer

3D-kartlegging og etasjegjenkjennelse

Hjernen bak robotens ekstraordinære evne til å finne den mest effektive måten å rengjøre hele hjemme ditt på, kalles PreciSense LiDAR-systemet, og er spesialutviklet av Roborock.

Den kan kjenne hjemmet ditt nesten bedre enn du kjenner det selv.

Systemet bruker 3D-kartlegging, som kan inkludere møbler, gulvmaterialer, og automatisk gjenkjennelse av ulike etasjer (opptil fire, så det holder for de fleste hjemme).

Alt kontrolleres enkelt i Roborock-appen. Der kan du også sugekraft for de enkelte rommene, samt tid på døgnet, så du trenger ikke en gang være hjemme selv mens rengjøringsjobben.

Du kan også definere no-go-soner for områder du ønsker at Q7 Max skal styre unna, så du kan jobbe uforstyrret på hjemmekontoret ditt, for eksempel.

Du kan også bruke Amazon Alexa, Google Home eller Apple Siri om du ønsker å stemmestyre «vaskehjelpen» din.

STILLEGÅENDE: Roboten har lavt støynivå, og du kan uforstyrret slappe av i sofaen mens den gjør jobben sin.
STILLEGÅENDE: Roboten har lavt støynivå, og du kan uforstyrret slappe av i sofaen mens den gjør jobben sin. Vis mer

Faller ikke ned trappen

Sensient-systemet, som blant annet inneholder sensorer for kanter, akselerometere og støtfanger, sørger for at Q7 Max ikke faller ned trapper, blir fanget eller smeller inn i en vegg.

Kombinerer du støvbeholderen og vanntanken, øker du kapasiteten til begge. Det gjør det også lettere å tømme beholderen og fylle tanken på én tur.

Støvbeholderen har en kapasitet på 0,47 liter, og vanntanken 0,35 liter.

Roboten er drevet av et stort 5200 mAh Li-ion-batteri. På en enkel lading kan den rengjøre uten stopp i opptil 3 timer, noe som holder lenge for de fleste hjem.

Ønsker du å lese mer? Gå til Roborocks offisielle hjemmesider.

TRYGT OG GODT: Ved å bruke barnesikringen kan du forhindre at nysgjerrige barn og kjæledyr starter rengjøringen ved å komme borti en knapp.
TRYGT OG GODT: Ved å bruke barnesikringen kan du forhindre at nysgjerrige barn og kjæledyr starter rengjøringen ved å komme borti en knapp. Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer