Annonsørinnhold

Lad telefonen i 20 minutter og ha batteri hele dagen

Opptatt av å ta knallbra bilder og at batteriet holder lenge? Da er dette telefonen for deg.

BATTERIKAPASITET: Er du litt sparsom med bruken, kan Huawei Mate 10 Pro holde i tre dager uten lading. Foto: Huawei
BATTERIKAPASITET: Er du litt sparsom med bruken, kan Huawei Mate 10 Pro holde i tre dager uten lading. Foto: Huawei Vis mer

Husker du da telefonen ikke var en del av hverdagen? Det gjør ikke vi heller. I dag er telefonen noe de fleste av oss er avhengige av i hverdagen.

Mobilen er det første vi ser på om morgenen, og det siste vi sjekker før vi legger oss. Da er det kanskje ikke så rart at kravene vi stiller til en ny telefon er stor.

Stadig flere nordmenn oppdager at det finnes svært gode alternativer til Samsung og Apple. Fremst i denne rekken er kinesiske Huawei, som nå er en av de ledende mobilprodusentene i verden.

Huawei har lansert den ene kritikerroste modellen etter den andre, og sist ute i den helt rå P-serien er Huawei Mate 10 Pro. Telefonen byr på knallbra kamera, batteri som varer lenge og hastighet som et olja lyn.

LEKKER: Huawei Mate 10 Pro frister med både lekkert design og usedvanlige gode egenskaper vi ønsker av en telefon. Foto: Huawei
LEKKER: Huawei Mate 10 Pro frister med både lekkert design og usedvanlige gode egenskaper vi ønsker av en telefon. Foto: Huawei Vis mer

Fire gode grunner til å prøve Huawei Mate 10 Pro:

1. Fantastisk batterikapasitetLad opp telefonen på kun 20 minutter og ha batteri hele dagen! Huawei holder virkelig det de lover når det gjelder batterikapasitet. I tillegg lader den usedvanlig raskt.

BATTERI: Ved normal bruk holder telefonen i to dager uten lading, og i hele tre dager om du er sparsom med bruken. Foto: Huawei
BATTERI: Ved normal bruk holder telefonen i to dager uten lading, og i hele tre dager om du er sparsom med bruken. Foto: Huawei Vis mer

Takket være batteriet på 4000 mAh, kan du ved normal bruk få telefonen til å vare i to dager uten lading - noe få andre telefoner i denne kategorien kan skilte med.

Er du litt sparsom med bruken, kan den fint holde i tre dager uten lading.

Andre nyttige funksjoner er muligheten for å la telefonen skru seg av og på automatisk, som igjen sparer mye på strømmen. Telefonens temperatur holdes også nede under lading for økt sikkerhet.

2. Tar vanvittige bra bilder
Vil man ta gode bilder, trenger man lys. Det, eller et lyssterkt kamera for å veie opp for mangelen av lys. Dette er noe Mate 10 Pro gjør til gangs.

Huawei viderefører samarbeidet med den tyske kameraprodusenten Leica, og presenterer en telefon med et videreutviklet kamera som er langt mer lyssterkt enn forrige modell.

De oppgraderte linsene slipper inn 89 prosent mer lys enn tidligere, og tar bilder med enestående farger, dybde, kontraster og skarphet.

Telefonen er som tidligere utstyrt med dual-kamera, og nå med F1.6. blenderåpning mot forrige modell som hadde F2.2. Optisk bildestabilisering som kombinerer laser-, «phase detection»-, dybde- og kontrastfokus.

KAMERA: Oppgraderte og svært lyssterke linser gir bilder med enestående farger, dybde, kontraster og skarphet. Foto: Huawei
KAMERA: Oppgraderte og svært lyssterke linser gir bilder med enestående farger, dybde, kontraster og skarphet. Foto: Huawei Vis mer

3. Utrolig rask med rå ytelse
Er du lei av telefoner som ikke henger med i svingene, at apper tar evigheter med å laste, eller når telefonen plutselig fryser når du ser på bilder eller video?

Huawei Mate 10 Pro får jobben gjort - og det i en fei! Telefonen er lynrask i alt den gjør, og jobber med tunge apper og bytter mellom dem som varm kniv i mykt smør.

LYNRASK AI-PROSESSOR: Den smarte prosessoren gjør det mulig å gjenkjenne innholdet i bilder, stemmegjenkjenning og oversettelse på direkten. Foto: Huawei
LYNRASK AI-PROSESSOR: Den smarte prosessoren gjør det mulig å gjenkjenne innholdet i bilder, stemmegjenkjenning og oversettelse på direkten. Foto: Huawei Vis mer

Med en algoritme i Huaweis nye brukergrensesnitt, lærer telefonen seg folks brukermønster og effektiviserer appene og funksjonen man bruker oftest.

Mate 10 Pro er også den første telefonen med Kirin 970-prosessoren. Den største nyheten er en «Neural-network Processing Unit», som brukes utelukkende til oppgaver som har med kunstig intelligens å gjøre.

Dette vil føre til at Mate 10 Pro blir raskere etter hvert som man bruker den mer, fordi den ikke vil bruke unødvendig kapasitet på funksjoner som ikke blir brukt.

Den smarte prosessoren gjør det også mulig for stemmegjenkjenning og oversettelse på direkten i tillegg til å kunne gjenkjenne innholdet i bilder.

BRA PRIS: Prisen er langt hyggeligere enn konkurrenter i samme klasse. Foto: Huawei
BRA PRIS: Prisen er langt hyggeligere enn konkurrenter i samme klasse. Foto: Huawei Vis mer

4. Billigere enn konkurrentene
Å kjøpe ny telefon i dag er ikke en billig affære. Men man får som oftest det man betaler for. Spesielt når det gjelder Mate 10 Pro!

Ser vi på konkurrentene, er prisen på Huawei Mate 10 Pro beskjeden i forhold. Der andre ligger på 9000-10.000 kroner, får du Mate 10 Pro til kun 8000 kroner.

Med andre ord - mye telefon for pengene!

Og du? Om du ikke klarer å vente på det siste av det siste - sjekk ut denne smakebiten på hva du kunne forvente deg 27. mars.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer