Annonsørinnhold

SPLITTER NYE MSI CREATOR Z16 P:

Maskinen som er klar for Metaverset

Noen ganger er bare det aller kraftigste bra nok. Det har MSI tatt høyde for med spesialutgaven av toppmodellen for folk som bruker den bærbare for å skape. Møt Creator Z16 P.

KRAFTPAKKE: Noen ganger må du ha det lille ekstra for å komme i mål med et krevende kreativt prosjekt. MSIs nye Creator Z16P er spesiallaget for å tåle ekstrabelastninger av enhver art. Nå - og i fremtiden. Maskinen er nemlig klar for Metaverset når det kommer.
KRAFTPAKKE: Noen ganger må du ha det lille ekstra for å komme i mål med et krevende kreativt prosjekt. MSIs nye Creator Z16P er spesiallaget for å tåle ekstrabelastninger av enhver art. Nå - og i fremtiden. Maskinen er nemlig klar for Metaverset når det kommer. Vis mer

Vi vet det: Noen ganger skulle du ønske du hadde ekstrakrefter. Uansett om du er programmerer, ingeniør - eller skaper heftige 3D-modeller eller 4HD-film, krever det mye datakraft å leve opp til skapergledens iver.

Møt MSIs splitter nye spesialutgave av flaggskipet for kreative sjeler: Creator Z16P. Den har det lille ekstra til de som virkelig trenger det.

Den taiwanske pc-produsenten MSI er vant til å levere løsninger for gamere og kreatører som stiller steile krav til maskinvaren. Denne gangen har de tatt utgangspunkt i toppmodellen Creator Z16 - og skrudd ytterligere noen omdreininger opp for prestasjonene. Det merkes.

PENNESTØTTE: Med touch- og pennestøtte kan du bruke både fingre og presisjonspekere for å modellere, tegne og skape på MSI Creator Z16P.
PENNESTØTTE: Med touch- og pennestøtte kan du bruke både fingre og presisjonspekere for å modellere, tegne og skape på MSI Creator Z16P. Vis mer

Enda mer kraft

Maskinen er utstyrt med den nyeste 12. generasjon Core™ i9 fra Intel®, og selve skjermen - som har støtte for både touch og penn - er laget i formatet 16:10. Det betyr 11 prosent mer skjermareal når du for eksempel jobber med Adobe-pakken, programmerer, rendrer 3D-modeller eller prosesserer store bildefiler.

Creator Z16P er også spekket med opptil Nvidias absolutt kraftigste grafikkort RTX 3080Ti med 16GB arbeidsminne.

Frentidssikret og klar for Metaverset

Da Facebook skiftet navn til Meta, var det et grep som signaliserte at de ser for seg en framtid der mye av samhandlingen mennesker i mellom foregår i Metaverset - et sted der Augmented reality (AR), Mixed Reality (MR) og Virtual Reality (VR) kommer til å spille en betydelig rolle for sosial kontakt.

KREATIVT FLAGGSKIP: Creator Z16P er spekket med heftig innmat - og designet for å passe inn uansett hvor du skaper og jobber. Maskinen er lekkert og solid CNC-utfrest i ett stykke aluminium.
KREATIVT FLAGGSKIP: Creator Z16P er spekket med heftig innmat - og designet for å passe inn uansett hvor du skaper og jobber. Maskinen er lekkert og solid CNC-utfrest i ett stykke aluminium. Vis mer

Nå er ikke Metaverset lansert ennå, men det nærmer seg med teknologiske syvmilsskritt.

Det er kanskje ikke så skrekkelig lenge til du kan kaste deg ut i halsbrekkende, livaktige Mountain Bike-løyper uten fare for skrubbsår. Heller ikke til du kan styre en Jumbojet med opphøyd sinnsro i en flysimulator. Eller skape innhold som eksploderer i kreativitet - på måter vi i dag har vanskelig for å se for oss.

Uansett hvordan Metaverset blir: Når det en vakker dag lanseres, gjelder det om å være klar. Og én ting er sikkert: Det kommer til å stille ekstreme krav til maskinvaren vi bruker. Både når det gjelder grafikkevnene, prosessorkraften - og bruksmulighetene.

META-KLAR: Ingen vet helt hvilke muligheter Metaverset vil bringe når det kommer, men at det kombinerer AR, VR og MR er ganske sikkert. MSIs Meta-klare maskiner inkluderer toppmodellen for skapere - Creator Z16P.
META-KLAR: Ingen vet helt hvilke muligheter Metaverset vil bringe når det kommer, men at det kombinerer AR, VR og MR er ganske sikkert. MSIs Meta-klare maskiner inkluderer toppmodellen for skapere - Creator Z16P. Vis mer

MSIs Creator Z16P er spesialbygget for å være en bro til framtidens datamuligheter. Eller som Derek Chen hos MSI sier det:

- MSI er klare til å møte de voksende forventningene til Metaverset med en serie Meta-klare bærbare maskiner.

Hos MSI går brukervennlighet hånd i hånd med både estetikk og ekstremprestasjoner. Selskapet har sin egen utvikler- og ingeniøravdeling med mer enn 2000 ingeniører, som hver dag jobber for å være på forkant med en utvikling vi bare så vidt har sett konturene av. Og tilby både gamere, VR-entusiaster og skapere det aller beste som er å oppdrive.

Dette har vært målet nå som MSI har oppgradert toppmodellen til å bli hakket hvassere. Når Metaverset lanseres, er Creator Z16P fit for fight!

Det ytre og det indre

Leonardo da Vinci var en av de første som skjønte det. At skal du skape noe, må du ha skjønnheten i bakhodet. Det gylne snitt. Fibonacci-tallrekken. Perfekte proporsjoner. Balanse. Harmoni.

Akkurat som da Vinci var forut for sin tid når det kom til tekniske nyvinninger, har MSIs ingeniørteam lagt seg i selen for å ligge i forkant både når det gjelder design - og når det gjelder siste nytt innenfor teknologi.

MSI har holdt fast i tanken på at det høyteknologiske indre skal harmonere med et vakkert design. Utseende og teknologi henger uløselig sammen.

STORT LERRET: Med en sylskarp skjerm i 16:10-format har du suverene arbeidsforhold med den nye Creator Z16P - og et digert lerret å bleke. Perfekt for skaperglede!
STORT LERRET: Med en sylskarp skjerm i 16:10-format har du suverene arbeidsforhold med den nye Creator Z16P - og et digert lerret å bleke. Perfekt for skaperglede! Vis mer

Lyssstyrken i skjermen er på kraftige 1000 nits - hvilket betyr at du lett kan jobbe på skjermen selv i sterkt dagslys. Det knivskarpe True Pixel-displayet som gir deg QHD+-oppløsning, 100 % fargespekter og fabrikkalibrert Delta-E <2 ut av boksen sørger for å gi deg knivskarpe, helt nøyaktige farger.

Selve maskinen er som sagt formet i ett eneste stykke CNC-frest aluminium. Det gir den elegante kurver, gjør den solid - og temmelig syltynn (19 mm).

Skap mer, vent mindre

Det begynner å bli noen år siden kraftfulle bærbare var ensbetydende med store, klumpete maskiner som egentlig ikke var spesielt bærbare når det kom til stykket.

De fleste forbrukere anno 2022 forventer at den bærbare maskinen de velger skal passe inn på hjemmekontoret, i stua, i møter - og ikke minst når du er på farten.

Når du er i gang med en oppgave som trenger all tilgjengelig kraft fra maskinen, kan du plugge den til strøm. Den kraftige adapteren forsyner Creator Z16P med hele 240 W, som er hele 50 W mer enn forgjengeren.

Det skulle bare mangle at maskinen også er utstyrt med en Thunderbolt 4-port som du også kan bruke for å lade den. Og for fotografer og filmfolk vil det være en stor forbedring at den kommer med plass til SD-minnekort i full størrelse. Er du programmerer, vil du garantert sette pris på at MSIs ingeniører har fått plass til en Num pad.

FREMTIDSSIKRET: Med kraft nok til fremtidens ennå ukjente oppgaver - og oppsett med Num pad og støtte for penn og touch - kan Creator Z16P klare stort sett alt du kaster etter den.
FREMTIDSSIKRET: Med kraft nok til fremtidens ennå ukjente oppgaver - og oppsett med Num pad og støtte for penn og touch - kan Creator Z16P klare stort sett alt du kaster etter den. Vis mer

MSI har årelang erfaring fra å produsere kraftige spillbærbare - og de har tatt med seg erfaringene fra gaming-verdenen for å lage den ultimate toppmodellene for folk som skaper. På veien mot Metaversets spennende fremtid sørger Creator Z16P og de andre Meta-klare maskinene i MSI Gameverse for å bygge bro mellom muligheter og kraftreserver.

- En ordentlig bærbar skal ha en så kraftfull prosessor og grafikkortløsninger at den setter fart på den skapende prosessen, sier Derek Chen hos MSI.

- På den måten kan de bruke mindre tid på å vente på at maskinen skal rendre ferdig, og mer tid på å skape.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer