Annonsørinnhold

Nyttårsaften med stor Multijackpot

2023 avsluttes med en gedigen Multijackpot i V75, med mulighet til å vinne hele 92 millioner kroner*. Slik blir man med på moroa.

Nyttårsaften med stor Multijackpot

Nyttårsaften feirer vi ikke bare begynnelsen på et nytt år. Det er også den store finaledagen i V75 Julebonanza.

Gjennom høsten og jula har det blitt samlet opp en stor Multijackpot i Norge, Danmark og Sverige, og denne skal utbetales på årets siste dag.

Årets siste V75-omgang går på Halmstad travbane i Sverige. Det ligger hele 56,5 millioner ekstra i syverpotten, og skulle du være den eneste som har syv riktige V75-vinnere på én og samme kupong, kan du innkassere cirka 92 millioner svenske kroner.* Det kan med andre ord bli en spennende avslutning på året. Spillefristen er kl. 15.00.

SPILL V75 STALLTIPS TIL ÅRETS MULTIJACKPOT HER

JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan man være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 340 millioner i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no
JULEBONANZA: Gjennom hele jula, til og med nyttårsaften, kan man være med på årets travhøydepunkt i Norge, Sverige og Danmark med 340 millioner i samlet premiepott! Foto: www.hesteguiden.no Vis mer

Stalltips: Hest er best – med litt hjelp

Dersom du synes spill på hest kan være vanskelig, prøv Stalltips - den enkle måten å spille på hest, der hestene er valgt for deg.Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill V75 Stalltips til årets Multijackpot her

Nyttårsaften med stor Multijackpot

Fakta om Julebonanza og Multijackpot

Årets Julebonanza er den åttende på rad, og er et samarbeid mellom Sverige, Danmark og Norge. Siden landene spiller sammen, blir premiepottene ekstra store.

Nyttårsaften sender vi den største V75-raketten til værs.

Fra 8. oktober til og med 3. desember har det blitt avsett 20 prosent av alle Jackpot i Internasjonal V75 til Multijackpot. Fra 11. desember til og med 30. desember går eventuelle Jackpot fra internasjonale V75 omganger i sin helhet til dagens store Multijackpot på Axevalla.

Spill V75 Stalltips til årets Multijackpot her

* Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Nyttårsaften med stor Multijackpot
Mer om