Godtlevert komponerer menyer og inspirerende matkasser som gjør at du slipper å planlegge og gå på butikken – alt for å gi deg og din familie en velsmakende, variert og god middagsopplevelse.
Meld deg på som testpilot her!
Dagene før juleaften er den travleste tiden på året, og for mange er jakten på den perfekte juleribben enda en stressfaktor. Så hva ville vært mer takknemlig enn å få fiks, ferdig innkjøpt julemiddag levert på døren - med perfekt krydret ribbe og saus som bare er til å varme opp!
Godtlevert sin ribbekasse sørger for at julefreden senker seg litt raskere enn hva som vanlig er, slik at du kan nyte mer tid med dine kjære. I ribbekassen får du alt du trenger til en vellykket julemiddag for 6 porsjoner, og nå gir vi 10 testpiloter sjansen til å lage denne stressfrie julemiddagen selv.
Meld deg på som testpilot her!
Godtlevert sin ribbekasse inneholder Spesialitetsmerket ribbe fra Prima Jæren, tradisjonelle julepølser og medisterkaker, mandelpoteter, brun saus, rosenkål, rødkål og surkål samt søt og grov sennep.
Juleribbe er et av de mest tradisjonsrike måltidene vi har i Norge. Derfor har Godtlevert kun fylt opp sin ribbekasse med kvalitetsprodukter fra norske matprodusenter.
Meld deg på som testpilot her!

Ribbe 3,5 kg fra Prima Jæren
Prima Jæren baserer seg på Jærens mattradisjoner, og det er det tette samarbeidet mellom bonden og forbrukeren som gjør at kjøttet deres er en ordentlig smaksopplevelse. Kjøttet er varsomt krydret slik at den gode smaken kommer til sin fulle rett. Ribben fra Prima Jæren er den eneste i Norge som har fått Spesialitet-merket av Matmerk. Med saftig ribbe og sprø svor, blir julemiddagen en garantert suksess.
Julepølse 350 gram fra Pers Kjøkken
Julepølsen fra Pers Kjøkken i Sandefjord er en tradisjonell og smakfull julepølse laget av medisterfarse. For noen år siden fikk den faktisk gull i NM i kjøttprodukter. Disse julepølsene gjør den saftige ribbemiddagen komplett. Et lite tips er å smøre sennepen fra Cemo på pølsene.
Meld deg på som testpilot her!
Medisterkaker 360 gram fra Smedstuen Gård
Det blir ingen jul uten medisterkaker. Denne lille håndverksfabrikken har kjøttprodukter som spesialitet, og det kjennes på smaken. Disse grove medisterkakene lages av storfe- og svinekjøtt, og med deilig smak av ingefær og muskat, kommer du raskt i julestemning!
Surkål 500 gram og rødkål 500 gram fra Smaken av Grimstad
Smaken av Grimstad har laget hermetiske grønnsaker av lokale råvarer i over 100 år. Disse sur- og rødkåloppskriftene er baserte på gode, gamle tradisjonsoppskrifter. Kålen er kuttet ekstra grovt for en ekstra god smaksopplevelse. Faktisk vinner disse oppskriftene ofte smakskonkurranser. Nyt Norge, og nyt julen!
Meld deg på som testpilot her!

Brun saus 600 gram fra Matpartner
Det er mye tilbehør som skal stå klart når det er tid for å samles rundt bordet på julaften. Denne klassiske sausen er like god som hjemmelaget saus, men litt enklere. Varm opp den ferdiglagde sausen i en kjele, og hell litt over ribben og tilbehøret.
Mandelpoteter 2 kg fra Bjertnæs & Hoel
Mandelpotetene kommer fra Bjertnæs & Hoel, som holder til i Vestfold. Den melne poteten har lange tradisjoner i Norge, og er obligatorisk til julematen.
Meld deg på som testpilot her!
Rosenkål 800 gram fra Måkestad
Det finnes kanskje ingen annen grønnsak som er så tett tilknyttet julen som rosenkål. Rosenkålens friske og nøtteaktige smak, hever måltidet i all sin enkelhet.
Sennep med honning 113 gram fra Cemo
Sennep med honning fra Cemo er en søt og grov sennep som passer perfekt til julematen. Den er litt sterk, samtidig som den fremhever rettens gode smaker.
Testpiloter må være tilgjengelig for levering den 15. eller 16. November, og må ha laget julemiddagen før 19. november for å gi testresultater.