Annonsørinnhold

Godtlevert

Testpilot

Prøv Godtlevert sin ribbekasse - helt gratis!

Vi søker 10 testpiloter som vil lage stressfri julemiddag med de aller beste råvarene Norge har å by på!

NORSKE RÅVARER: Godtlevert har selvfølgelig kun valgt ut de beste råvarene fra norske produsenter til årets julemiddag. Nå får du sjansen til å teste en tradisjonsrik ribbekasse selv!
NORSKE RÅVARER: Godtlevert har selvfølgelig kun valgt ut de beste råvarene fra norske produsenter til årets julemiddag. Nå får du sjansen til å teste en tradisjonsrik ribbekasse selv! Vis mer

Godtlevert komponerer menyer og inspirerende matkasser som gjør at du slipper å planlegge og gå på butikken – alt for å gi deg og din familie en velsmakende, variert og god middagsopplevelse.

Meld deg på som testpilot her!

Dagene før juleaften er den travleste tiden på året, og for mange er jakten på den perfekte juleribben enda en stressfaktor. Så hva ville vært mer takknemlig enn å få fiks, ferdig innkjøpt julemiddag levert på døren - med perfekt krydret ribbe og saus som bare er til å varme opp!

Godtlevert sin ribbekasse sørger for at julefreden senker seg litt raskere enn hva som vanlig er, slik at du kan nyte mer tid med dine kjære. I ribbekassen får du alt du trenger til en vellykket julemiddag for 6 porsjoner, og nå gir vi 10 testpiloter sjansen til å lage denne stressfrie julemiddagen selv.

Meld deg på som testpilot her!

Godtlevert sin ribbekasse inneholder Spesialitetsmerket ribbe fra Prima Jæren, tradisjonelle julepølser og medisterkaker, mandelpoteter, brun saus, rosenkål, rødkål og surkål samt søt og grov sennep.

Juleribbe er et av de mest tradisjonsrike måltidene vi har i Norge. Derfor har Godtlevert kun fylt opp sin ribbekasse med kvalitetsprodukter fra norske matprodusenter.

Meld deg på som testpilot her!

GODT TILBEHØR: Julepølse er et selvfølgelig tilbehør til julemiddagen, og årets julepølse er hentet hos Pers Kjøkken i Sandefjord.
GODT TILBEHØR: Julepølse er et selvfølgelig tilbehør til julemiddagen, og årets julepølse er hentet hos Pers Kjøkken i Sandefjord. Vis mer

Ribbe 3,5 kg fra Prima Jæren

Prima Jæren baserer seg på Jærens mattradisjoner, og det er det tette samarbeidet mellom bonden og forbrukeren som gjør at kjøttet deres er en ordentlig smaksopplevelse. Kjøttet er varsomt krydret slik at den gode smaken kommer til sin fulle rett. Ribben fra Prima Jæren er den eneste i Norge som har fått Spesialitet-merket av Matmerk. Med saftig ribbe og sprø svor, blir julemiddagen en garantert suksess.

Julepølse 350 gram fra Pers Kjøkken

Julepølsen fra Pers Kjøkken i Sandefjord er en tradisjonell og smakfull julepølse laget av medisterfarse. For noen år siden fikk den faktisk gull i NM i kjøttprodukter. Disse julepølsene gjør den saftige ribbemiddagen komplett. Et lite tips er å smøre sennepen fra Cemo på pølsene.

Meld deg på som testpilot her!

Medisterkaker 360 gram fra Smedstuen Gård

Det blir ingen jul uten medisterkaker. Denne lille håndverksfabrikken har kjøttprodukter som spesialitet, og det kjennes på smaken. Disse grove medisterkakene lages av storfe- og svinekjøtt, og med deilig smak av ingefær og muskat, kommer du raskt i julestemning!

Surkål 500 gram og rødkål 500 gram fra Smaken av Grimstad

Smaken av Grimstad har laget hermetiske grønnsaker av lokale råvarer i over 100 år. Disse sur- og rødkåloppskriftene er baserte på gode, gamle tradisjonsoppskrifter. Kålen er kuttet ekstra grovt for en ekstra god smaksopplevelse. Faktisk vinner disse oppskriftene ofte smakskonkurranser. Nyt Norge, og nyt julen!

Meld deg på som testpilot her!

PRIKKEN OVER I´EN: Ingen ribbe uten saus! I Adams Ribbekasse får du med 600 gram ferdiglaget, brun saus fra Matpartner.
PRIKKEN OVER I´EN: Ingen ribbe uten saus! I Adams Ribbekasse får du med 600 gram ferdiglaget, brun saus fra Matpartner. Vis mer

Brun saus 600 gram fra Matpartner

Det er mye tilbehør som skal stå klart når det er tid for å samles rundt bordet på julaften. Denne klassiske sausen er like god som hjemmelaget saus, men litt enklere. Varm opp den ferdiglagde sausen i en kjele, og hell litt over ribben og tilbehøret.

Mandelpoteter 2 kg fra Bjertnæs & Hoel

Mandelpotetene kommer fra Bjertnæs & Hoel, som holder til i Vestfold. Den melne poteten har lange tradisjoner i Norge, og er obligatorisk til julematen.

Meld deg på som testpilot her!

Rosenkål 800 gram fra Måkestad

Det finnes kanskje ingen annen grønnsak som er så tett tilknyttet julen som rosenkål. Rosenkålens friske og nøtteaktige smak, hever måltidet i all sin enkelhet.

Sennep med honning 113 gram fra Cemo

Sennep med honning fra Cemo er en søt og grov sennep som passer perfekt til julematen. Den er litt sterk, samtidig som den fremhever rettens gode smaker.

Testpiloter må være tilgjengelig for levering den 15. eller 16. November, og må ha laget julemiddagen før 19. november for å gi testresultater.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer