Annonsørinnhold

Raske vårmodeller fra Msi

Trenger du en ny bærbar PC? Taiwanske MSi oppgraderer med GeForce RTX Super og 10. generasjons Intel-prosessorer.

Raske vårmodeller fra Msi

Teknologiinteresserte lesere vet det sikkert: Intel og Nvidia har nettopp lansert sin nyeste generasjon av henholdsvis prosessorer og grafikkort. Det utløser en strøm av nye modeller fra alle de ledende PC-produsentene. Dermed også MSi.

Hos MSi finner man den nye teknologien i tre modellserier: Den slanke GS66 Stealth-gaming laptopen, den litt tyngre GE66 Raider, som også er til gamere. Samt Creator 17, som retter seg til ”digitale innholdsskapere”.

Les mer om GS66 Stealth:

Raske vårmodeller fra Msi

Som et James Bond-apparat

MSI har for vane å lage fine bærbare datamaskiner, og dette gjelder spesielt GS-serien, som ikke bare leverer imponerende spesifikasjoner, men også i elegant og lett pakke.

GS66 Stealth-maskinene har alle en 15,6″ skjerm i full HD-oppløsning. På de dyreste modellene har den en 300 Hz oppdateringshastighet, mens de mindre kostbare må «nøye» seg med 240 Hz. Grafikkortet er i toppmodellene det nye Nvidia GeForce RTX 2080 Super, som skulle være 25 prosent raskere enn et alminnelig RTX 2080-kort.

Alt etter pris fås de forskjellige GS66 Stealth-modellene med opptil 10. generasjons Intel Core i9-prosessor. Men så nærmer prisen seg også 40.000 norske kroner.

- Vår bærbare datamaskin er designet av spillere, for spillere - og det har vært slik siden den første modellen vi produserte. Vi har røttene våre godt plantet i spill. Så når landskapet og kravene til bærbare spill-PCer utvikler seg, er vi i forkant, sier Patrik Thorell, sjef for markedsføring og kommunikasjon for MSI i Norden.

Gammel overtro

Han tror det finnes noen fordommer rundt bærbare spill-datamaskiner, som bunner i hvordan det pleide å være tidligere.

- Bærbare gaming-datamaskiner var tidligere trege og tunge, men slik trenger det ikke å være lenger. I tillegg er det fortsatt gammel overtro at desktop-ytelsen er helt overlegen ytelsen til den bærbare datamaskinen. Takket være utviklingen av teknologi de siste årene er det faktisk ingen vesentlig forskjell, sier Patrik Thorell.

I tillegg fungerer en bærbar PC like bra i en produktivitetssammenheng på for eksempel på skolen eller på jobben, noe som lar deg kombinere verktøy med glede i en enkelt maskin.

Utviklingen av bærbare spill-PC-er har skjedd ettersom spill har spent over flere aldersgrupper, til og med generasjoner. Det er tatt et oppgjør med forestillingen om bærbare spilldatamaskiner som tunge, klønete, trege og uelegante - og oppfatningen av spillere i det store og hele er ikke lenger så firkantet.

- En spiller er ikke nødvendigvis bare en spiller, men også en student, en forretningsperson eller noe helt annet. De siste års drastiske teknologiske utvikling gjør at det finnes en spill-PC for alle behov og enhver smak, avslutter Patrik Thorell.

Moderne laptoper for enhver gamer

Gaming er global underholdning, og det er enklere enn noen gang å ta underholdningen med seg. Det store utvalget av bærbare datamaskiner kan gjøre det ganske vanskelig å velge den riktige - vi tar for oss tre forskjellige MSI-serier her for å dekke tre veldig forskjellige behov.

GS66 Stealth - ytelse gjemt under en stilig drakt
GS66 Stealth - ytelse gjemt under en stilig drakt Vis mer

Gaming med stil

MSI GS-serien passer like godt på det stilige kontoret som på en LAN-fest. Ikke la deg lure av den utrolig tynne rammen og den lette vekten - bak den diskrete utsiden skjuler det seg et ekte spillkraftverk som visker ut grensen mellom den virkelige og den virtuelle verdenen.

Med rask NVIDIA RTX-grafikk og 10. generasjons Intel-prosessorer, en 300 Hz oppdateringsfrekvensskjerm, utmerkede Dynaudio-høyttalere og god batterilevetid, kan du nyte den gode spillopplevelsen uansett hvor du er og vinne uten å gjøre et stort nummer ut av det. For det er god stil.

GE66 Raider - den snakker for deg
GE66 Raider - den snakker for deg Vis mer

Les mer om GE66 Raider

Gamer med stor G

MSI GE-serien er designet for deg som leter etter en allsidig bærbar PC, men som ikke er redd for sterke farger. Gaming for deg skal være morsomt, fargerikt og bombastisk - og du er stolt av det. SteelSeries-tastatur med individuell bakgrunnsbelysning for hver tast, kraftig maskinvare og Giant Speaker-høyttalere setter dagsorden for ethvert spill - og du er i første rekke hver eneste gang.

GT76 Titan - hurtig som lynet
GT76 Titan - hurtig som lynet Vis mer

Når performance trumfer alt

MSI GT-serien er designet for spillere som ikke kan få nok - og for de som tar spill på alvor. Her finner du et ekte mekanisk tastatur og de raskeste komponentene på markedet. Med en bærbar GT-serie er du perfekt utstyrt, enten du har ambisjoner om å konkurrere på høyeste nivå innen e-sport eller om du bare vil spille de nyeste og mest krevende titlene med høyeste detaljnivå.

Tilbyr også mer budsjettvennlige modeller

GP- og GL-seriene er for vanlige spillere. Disse maskinene er optimalisert for å yte på sitt beste i de meste populære spillene, og de er utviklet for å prioritere din gaming-opplevelse over alt annet.

GF-serien er for dem som vil ha en lett og portabel laptop som kan håndtere lett gaming, og som samtidig passer til skolearbeid. Disse modellene sikrer at en lett og elegant opplevelse blir tilgjengelig for alle.

Content Creation-serien er der MSIs ekspertise innen gaming møter den kreative brukerens behov for høy ytelse og fantastisk design. Disse bærbare PC-ene er den perfekte krysningen mellom profesjonelt utseende og krefter til gaming - de er ideelle for både bedriftslederen, fotografen, filmskaperen, musikkprodusenten, designeren og 3D-animatøren. Disse modellene kan utstyres med ekstremt nøyaktige 4k-skjermer og Mini-LED.

Hvilken modell er best for deg?

Les mer om MSIs bærbare modeller her:

Siste 10 generasjons bærbare spillmodeller

Bærbare Content Creation-datamaskiner

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer