Annonsørinnhold

Slik bedrer du økonomien umiddelbart

Renten gjorde et byks sist torsdag. Ekspertene mener den skal øke videre, helt opp til 4,3 prosent. Med enkle grep kan du spare flere tusen hver måned.

Slik bedrer du økonomien umiddelbart

Vi har nylig vært vitne til det største rentehoppet på 20 år og det er varslet at renta skal ytterligere opp. I tillegg vet vi at det aller meste vil bli dyrere. I følge Statistisk Sentralbyrå vil 400.000 nordmenn slite økonomisk pga den økte renten.

— Får ekspertene rett er det mange som vil slite økonomisk fremover, kommenterer Dag Roe, daglig leder i Scoopr med en alvorlig mine.

Slik bedrer du økonomien umiddelbart

Ingen grunn til å betale mer enn du må

Han presiserer at det likevel er håp for de som er villig til å bruke et par minutter av sommerferien til å prøve deres nye tjeneste.

Er du blant dem som har forbrukslån eller kredittkort, kan du kanskje spare mange tusen i måneden.

Selskapet har utviklet en enkel løsning som gjør at du raskt får oversikt over hvilke banker som kan gi deg bedre betingelser. Det eneste du må gjøre er å logge deg på tjenesten med BankID.

Sjekk hva du kan spare

— Folk er altfor tro mot bankene. Har du lån, må du også betale renter, men det er ingen grunn til å betale mer enn du må. Enkelte av våre kunder har spart opp mot 200.000 på å refinansiere lånet. Det er vanvittig mye penger, kommenterer han.

Slik bedrer du økonomien umiddelbart

Utgjør en enorm forskjell

Flere forbrukerøkonomer mener bankene vil heve renten, og anbefaler derfor folk om å følge med. Det er nemlig ikke sikkert at de hever renten i takt med styringsrenten.

Forskjellen på 0,4% og 0,6% i renteøkning kan utgjøre mye penger. - Følg derfor med på hvilken rente din bank setter, anbefaler Roe.

Bruker du Scoopr kan du få inntil 19 lånetilbud raskt og enkelt.

Slik bedrer du økonomien umiddelbart

Prøv løsningen helt gratis

— Du vurderes av banken på nøyaktig samme måte som om du hadde kontaktet banken direkte. Fordelen er at bankene (vet at de) konkurrer om deg, og derfor er muligheten til å få lavere rente stor, forklarer Roe og fortsetter:

— Tjenesten er gratis og gir deg en oversiktlig liste med lånetilbud fra flere banker. På den måten er det lett å se hvilken bank som lønner seg.

Renteeksempel

Hver bank har sin prismodell. Prisene varierer mellom bankene og fra kunde til kunde. Priseksempel 240.000 over 5 år. Effektiv rente 10,51%. kostnad 66.199,- Total kostnad 306.199

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer