Annonsørinnhold

Husqvarna

– Sparer meg for dårlig samvittighet

Robotgressklipperen gir Frode Andersen et enklere liv og en perfekt plen. Med Husqvarnas leasing-avtale, slipper du å tenke på vedlikehold, service, reparasjoner og uforutsette utgifter.

KVALITETSTID: Mens roboten gjør jobben, kan Frode Andersen slappe av i hagen med kona Camilla og datteren Marthe.
KVALITETSTID: Mens roboten gjør jobben, kan Frode Andersen slappe av i hagen med kona Camilla og datteren Marthe. Vis mer

Endelig er våren her igjen! Det er bare å glede seg over lys, varme, fuglesang og blomstring, og på tide å finne fram gressklipperen du har stuet bort i garasjen eller kjelleren. Sannsynligvis også for å etterfylle olje, slipe kniver, bytte tennplugger og ikke minst rengjøre, som du kanskje nå angrer på at du ikke var litt mer nøye med da høsten kom.

Dette slipper Frode Andersen (45) og familien i Sarpsborg å tenke på.

Med Lease Plus-avtale er det Husqvarna som oppbevarer gressklipperen for deg i vintersesongen. Profesjonelle tar seg av service, vedlikehold, reparasjoner og installasjon.

De aller fleste av oss liker en velstelt plen. Samtidig vil vi bruke minst mulig energi på det. Den ultimate løsningen er todelt, nemlig å gå for:

  1. En robotgressklipper.
  2. En leasing-avtale istedenfor å kjøpe.

– Sparer meg for dårlig samvittighet

Som Lease Plus-kunde slipper du å forholde deg til uforutsette kostnader. Så lenge du ikke misbruker gressklipperen, er alle eventuelle reparasjoner gratis.

Service og oppfølging inkludert

Du får også årlig service, inkludert programvareoppdatering, og originale Husqvarna-kniver for sesongen, samt påminnelser og oppfølging fra forhandleren.

Skulle-ha-gjort-følelsen er borte. Frode Andersen
– Sparer meg for dårlig samvittighet

Frode jobber som daglig leder i et storkjøkkenfirma. Både han og kona Camilla (44) har lange dager som pendlere fra Sarpsborg.

– Med to barn som er aktive i tillegg, blir kveldene fort fylt opp. Da er det greit å ha en robot som tar seg av å holde plenen fin.

– Hvor mye tid sparer du på å ha robotgressklipper?

– Det jeg i alle fall sparer meg for, er mye dårlig samvittighet. Skulle-ha-gjort-følelsen er borte. Jeg brukte sikkert en time – eller kanskje to, med raking også, forteller Frode.

– Sparer meg for dårlig samvittighet

Gjør jobben når ingen er hjemme

– Og når jeg først har tid, er det ikke alltid det passer seg å klippe, for eksempel på en søndag. Mest av alt: Når du drar på jobb 06:00 om morgenen, og er hjemme klokka 18:00, er det ganske mye hyggeligere å vippe ut stolen og sette seg i gresset enn å klippe det.

Selv om Frode synes det kan være hyggelig å klippe plenen selv, er det ofte en utfordring å få tid til det.

– Sparer meg for dårlig samvittighet

Jobben gjør robotgressklipperen mens de voksne er på arbeid, og barna på skole, så den er ikke i veien for noen.

Hos Husqvarna, som har produsert gressklippere siden 1918, finner du modeller som passer til enhver hage, enten den er stor eller liten, eller om den har bratte partier, smale passasjer og tøft terreng. De helelektriske robotgressklipperene finnes i prisklasser fra under 10.000 kroner til over 70.000, avhengig av hva du har behov for.

– Sparer meg for dårlig samvittighet

Imponerer naboene

Felles for alle Husqvarnas robotgressklippere er svingbare, barberbladlignende kniver, som sikrer rent klipp av hele plenen.

Den hyppige klipppingen gir avklipp du ikke trenger å rake bort. Tvert imot er de de kortere bitene med avklippet gress med på å gjødsle plenen og gjøre den sunnere.

De velger dessuten tilfeldige mønstre, så du unngår hjulspor i plenen. For Frode er det viktig at plenen ser bra ut:

– Automower'n gjør en minst like god klippejobb som jeg gjorde selv. Og når folk kommer innom, lar de seg imponere. Jeg hører ofte: «Du har jo den matta, jo!»

– Sparer meg for dårlig samvittighet
Mer om