Annonsørinnhold

Spilte for 90 kroner - vant 27 millioner

Den lykkelige spilleren som leverte inn en ferdigutfylt kupong, kunne smile hele veien til banken. Lørdag er det Super Saturday med hele 150 millioner i samlet premiepott*. Så enkelt er det å bli med.

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

Flere glade vinnere

Stalltips er den enkle måten å være med i kampen om de store premiene. En Stalltips-kupong levert i Fredrikstad lørdag 21. mai betalte ut hele 1,34 millioner kroner. Ingen hadde tippet de syv vinnerne, og med bare én kupong med seks riktige, ble utbetalingen over millionen. Kupongen kostet 288.

Svenskene har sitt eget Stalltips som de kaller Harry Boy. 23. april leverte en svensk mann i 40-årene en kupong til 90 kroner, og kunne senere juble for en gevinst på utrolige 27 millioner.

Hvem blir de heldige vinnerne denne lørdagen?

Spill Stalltips her

Spilte for 90 kroner - vant 27 millioner

150 millioner i potten

På lørdag er det duket for nok en spennende Super Saturday. Det betyr at man får to vinnersjanser i to V75-omganger på samme dag. Svenskene starter med Internasjonal V75 på Solvalla, og Norge følger opp med sin V75 med Gulljackpot på Varig Orkla Arena i Trøndelag kl. 20.00.

Det ligger hele 150 millioner i samlet premiepott, og det er mulig å vinne ca. 95 og 14 millioner med kun ett Stalltips-kjøp*.

Man kan enkelt kan ta del i kampen om den ekstra store premiepotten i Super Saturday uten å kunne noe om hest. Når du kjøper ferdigutfylt Stalltips, spiller du som en hesteekspert! Husk spillefrist lørdag kl. 16.20.

Her kan man spille på lørdagens Super Saturday med Stalltips

Slik fungerer Super Saturday

På noen utvalgte lørdager gjennom året, arrangerer Norsk Rikstoto Super Saturday. Det betyr at man kan spille på to V75-omganger på én og samme dag.

På kampanjesiden får man kjøpt en pakke bestående av to V75-spill, ett til hver V75-omgang. Prisen på Super Saturday-pakken bestemmer man helt selv, og den totale innsatsen deles likt på de to spillene.

Her kan man spille på lørdagens Super Saturday med Stalltips

Hvorfor bruke Stalltips?

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Spilte for 90 kroner - vant 27 millioner
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer