Annonsørinnhold

Stort salg på Bosch verktøy

Nå kan du gjøre et skikkelig kupp.

Stort salg på Bosch verktøy

Godt verkøy er iallefall halve jobben, så om du benytter dette salget på Bosch verktøy så er du snart ferdig med de nye prosjekene.

Du kan se hele kampanjen her, og under finner du de beste dealene akkurat nå:

Halv pris på borskrutrekker

Borskrutrekker på 18 V med kraftig børsteløs motor, turtall på opptil 1750 o/min og dreiemoment på maksimalt 55 Nm.

Stort salg på Bosch verktøy

Førpris 3369 kr, nå kun 1680 kr.

Bestill nå og få 50% rabatt

Kapp- og gjærsagen du ønsker deg

Stort salg på Bosch verktøy

Kapp- og gjærsag på 1600W med skjærebredde opp til 312mm och skjærehøyde opp til 70mm. Utstyrt med mykstart, dobbel støvavsugingskanal for bedre støvavsug og lasermarkør som tydelig markerer sagsnittet.

Bestill her og spar 1938 kr

Verktøypakke med det meste du trenger

Stort salg på Bosch verktøy

Bosch verktøypakke er en batteridrevet verktøypakke på 18 V med skrutrekker, tigersag, stikksag, sirkelsag og vinkelsliper. Pakken inneholder også tre 4,0 Ah-batterier, lader og verktøyveske.

Normalpris er 13 368 kr, men nå får du den på kampanje til kun 8869 kr.

Bestill her og spar 4500 kr

Slagbor/skrutrekker

Bosch GSB 18V-60 C er en slagbor/skrutrekker på 18V som du kan styre med smarttelefonen ved hjelp av Bluetooth-modulen Simply Connected. Chuck på 13 mm, dreiemoment på 60 Nm og opptil 1900 o/min i andre gir.

Stort salg på Bosch verktøy
  • Utviklet for intensiv bruk takket være den børsteløse EC-motoren og den robuste metallchucken
  • Elverktøyet slår seg av hvis det begynne å rotere rundt boraksen
  • Innovative CoolPack-batterier gir optimal varmeavledning og forlenger dermed levetiden med opptil 100 % sammenlignet med Li-Ion-batterier uten CoolPack
  • Det elektroniske motorvernet (Electronic Motor Protection, EMP) beskytter motoren mot overbelastning og gir den lang levetid

Bestill her for kun 2460 kr nå

Trådløs sirkelsag

Bosch GKS 18 V-57 G Professional er en sirkelsag på 18 V med kappedybde opptil 57 mm. Utviklet for alle typer bruk på byggeplassen, også på tak og stillas.

Stort salg på Bosch verktøy

Bestill nå og få batteri inkludert

Trådløs bajonettsag med 35% rabatt

Stort salg på Bosch verktøy

Bosch GSA 18 V-LI Professional er en ledningsfri bajonettsag på 18V med høyest turtall på 2700 slag/min for effektiv saging. Den kapper opp til 100 granbjelker på en eneste lading. Bajonettsagen er ustyrt med unik litiumionteknikk som gir 400% lengere livslengde og uslåelig batterikapasitet. Dessuten går det fort å lade opp batteriet takket være Bosch Hyper Charge. Hurtiglading som gjør at batteriet er ladet til 75% allerede etter halve ladetiden.

Bestill nå og spar 1332 kr.

Skrutrekker til kun 554 kr nå

Stort salg på Bosch verktøy

IXO trådløs skrutrekker er en praktisk liten hjelper å ha liggende i huset. Den har en ergonomisk design for et naturlig og behagelig grep og intuitiv håndtering. Den har også et integrert PowerLight-konsept med LED-belysning som kan belyse et fokusert punkt eller en bredere belysning for å forbedre synligheten under arbeidet.

Spar 258 kr her

Avstandsmåler

Stort salg på Bosch verktøy

Avstandsmåler som måler opp til 30 meter med en nøyaktighet på ±2 mm. Avstandsmåleren har bare en eneste tast, som gjør den svært enkel å håndtere! Utstyrt med AutoSum-funksjon som adderer måleresultatene.

Spar 338 kr nå, bestil til kun 822 kr her

aa

Stort salg på Bosch verktøy

Den trådløse EasyDrill 1200 er utformet for å gå rett på sak. Den er liten og lett og har intuitive innstillinger for enkel bruk og håndtering uten å gå på kompromiss med ytelsen. Den har 20 dreiemomentinnstillinger og en togiret girkasse som gir optimal effekt og hastighet for hvert bruksområde. En innebygd LED-arbeidslampe belyser arbeidsstykket og sikrer god synlighet under alle arbeidsvilkår. Chucken med enkel hylse gir raske og enkle bytter av bits. Dette boret er perfekt for rask start av prosjekter som krever skruetiltrekking eller jobber som innebærer boring i tre, metall og plast.

Spar 27% (405 kr) og bestill her

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer