Annonsørinnhold

Ekstra grundig toppmodell:

Styr støvsugeren med stemmen

Ville det ikke ha vært deilig om du kunne be robotstøvsugeren rydde opp - fra sofaen? Det kan du!

OPPGRADERT: Den nye toppmodellen fra ECOVACS - DEEBOT OZMO 950 - er intelligent, stappfull av teknologiske finesser. Og viktigst av alt: den gjør jobben den er skapt til.
OPPGRADERT: Den nye toppmodellen fra ECOVACS - DEEBOT OZMO 950 - er intelligent, stappfull av teknologiske finesser. Og viktigst av alt: den gjør jobben den er skapt til. Vis mer

Du skulle også gjerne hatt mer tid til det du har lyst til å holde på med? Med ECOVACS' nye robotstøvsuger DEEBOT OZMO 950 er det akkurat det du får. La robotstøvsugeren ta seg av støvet - og skitten!

Toppmodellen OZMO 950 er nemlig ikke bare en robotstøvsuger. Spekket med de siste innovasjonene innen hjemmerengjøring, er maskinen også utstyrt med et eget moppesystem.

Med en romslig vanntank og elektronisk vannpumpe, sørger robotstøvsugeren for både støvsuging og mopping på samme tid. Resultatet? Et helt rent gulv. Med app-en kan du justere hvor mye vann den bruker, så du kan tilpasse den forskjellig underlag.

MOPPEROBOT: Ikke bare støvsuger den: ECOVACS nye toppstøvsuger OZMO 950 er også utstyrt med en egen moppefunksjon - og gjør gulvet rent samtidig som den fjerner støv!
MOPPEROBOT: Ikke bare støvsuger den: ECOVACS nye toppstøvsuger OZMO 950 er også utstyrt med en egen moppefunksjon - og gjør gulvet rent samtidig som den fjerner støv! Vis mer

Det sparer deg rett og slett for verdifull tid i hverdagen.

Om gulvet er ekstra møkkete, har OZMO 950 to ekstra gir å dra på. Med Max eller Max+-nivået aktivert fjerner støvsugings- og moppefunksjonen opptil 99 % av alle skadelige jordbakterier.

- Det er spesielt to ting vi gjerne vil fremheve ved OZMO 950 sammenlignet med andre robotstøvsugere på markedet, sier Yulia Ramos som er ECOVACS Robotics' markedsføringskoordinator for det nordiske markedet.

- Ja?

- For det første er DEEBOT OZMO 950 - ifølge IEC 62929:2014-standarden for harde gulv - hele 94 % mer effektiv enn konkurrentene, hvilket vil si at den rengjør dypere. Det sammen med det faktum at den fjerner mer enn 99 % av alle bakterier betyr helt rene og sunne gulv - uten bruk av kjemiske produkter.

Kartlegg opp til tre etasjer

En av de teknologiske nyvinningene om bord på den nye robotstøvsugeren OZMO 950 er at den bruker nyeste generasjons Smart Navi 3.0-teknologi. Det betyr at maskinen er i stand til å laserskanne og kartlegge tre etasjer. Ideelt for om du har et stort - eller kanskje bare et høyt og smalt - hus som skal støvsuges og holdes rent.

- OZMO 950 kan kartlegge opp til tre etasjer i et hus, hvorfor var det en viktig egenskap å tilby kundene?

- Det var viktig for oss fordi brukerne våre etterspurte en støvsugerrobot som kunne brukes i mer enn én etasje. Tidligere måtte roboter lage et nytt kart hver gang den ble flyttet en etasje. Med DEEBOT OZMO 950 er det mulig å lage to kart, og ett ekstra. Da er det bare å flytte roboten, så klarer den resten selv, sier Yulia Ramos.

Som en bonus kan du også ta med deg robotstøvsugeren til et annet hus. Den kan nemlig lagre tre forskjellige kart. Kjekt hvis du innimellom hjelper barna eller foreldrene med rengjøringen.

Teknologien sørger dessuten for at robotstøvsugeren selv finner ut av hva som er den smarteste støvsugings- og rengjøringsløypen gjennom huset.

Og jo da: den har en smart trappe-sensor som gjør at den ikke faller ned fra tredjeetasje til andre. Eller ned kjellertrappen.

OZMO 950 er bare 9, 3 cm høy. Det gjør at den lett kommer innunder sofaer, lenestoler og senger - og får fjernet hybelkaniner som ellers ville ha gjemt seg der. Den kommer seg også over høydeforskjeller på opptil to centimeter.

BARRIERE: Med Virtual Boundary sørger ECOVACS splitter nye robotstøvsuger DEEBOT OZMO 950 for ikke å tråkke i salaten. Eller blande seg i byggeprosjektet til ungene.
BARRIERE: Med Virtual Boundary sørger ECOVACS splitter nye robotstøvsuger DEEBOT OZMO 950 for ikke å tråkke i salaten. Eller blande seg i byggeprosjektet til ungene. Vis mer

Samtidig er den utstyrt med Virtual Boundary - hvilket gjør at du kan sikre deg områder OZMO 950 ikke skal gjøre rent i. For eksempel ungenes store Lego-prosjekt på lekerommet. Eller matskålen til pus. Ikke svelger den sokker, heller.

- Var det vanskelig å få støvsugeren til å la være med å svelge sokker?

- Hos ECOVACS prøver vi hele tiden å gjøre hver eneste robot smartere enn den forrige. Og for oss er det å oppdage forhindringer et svært viktig poeng, ettersom det er noe av det som vanligvis forårsaker mest problemer for robotstøvsugere.

- Så hva gjorde dere?

- På grunn av den forbedrede Smart Navi 3.0 laserbaserte navigasjonsteknologien er roboten bedre på å lage et presist kart over et hus. Det gjør at den forstår hva som er en del av hjemmet - og hvilke elementer som er hindre som skal unngås.

At robotstøvsugeren i tillegg er utstyrt med en teppegjenkjenningsfunksjon gjør at den vurderer hvilken sugekraft som er nødvendig på akkurat det teppet den befinner seg på. Om maskinens moppefunksjon er slått på, kan du også være trygg på at den ikke gjør teppene dine våte.

HER KAN DU LESE MER OM DEEBOT OZMO 950

Styr den med stemmen - eller app-en

På smartelefonen din kan du sette ECOVACS DEEBOT OZMO 950 til å programmere en ideell rengjøringsrute for huset ditt. Den gjør det helt av seg selv. Samtidig kan du kjapt og enkelt danne deg et overblikk over rengjøringsstatusen i heimen.

APPSTYRT: ECOVACS DEEBOT OZMO 950 gjør like godt rent og støvfritt uansett om du bruker app-en eller snakker til den.
APPSTYRT: ECOVACS DEEBOT OZMO 950 gjør like godt rent og støvfritt uansett om du bruker app-en eller snakker til den. Vis mer

Har du Amazon Echo eller Google Home hjemme, kan du også styre OZMO 950 fullstendig trådløst. Alt du trenger å gjøre, er å slenge deg i sofaen - og fortelle robotstøvsugeren at den skal begynne å gjøre rent!

FULLFØRER JOBBEN DEN ER SATT TIL

Fordi den er utstyrt med et 5200 mAh batteri kan robotstøvsugeren DEEBOT OZMO 950 holde støvsuging og rengjøring gående i omkring tre timer på én oppladning.

- Det tilsvarer et areal på 300 kvadratmeter. Vi er veldig stolt av batterikapasiteten i den nye roboten vår, sier Yulia Ramos hos ECOVACS.

Og når batteritiden begynner å lakke mot enden, kjører robotstøvsugeren DEEBOT OZMO 950 automagisk tilbake til ladestasjonen sin. Når den er ferdigoppladet fortsetter den der den slapp!

Så slipper du å bekymre deg over halvgjort rengjøring.

ECOVACS DEEBOT OZMO 950 FINNER DU HOS POWER

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer