Annonsørinnhold

Testpilot: Juniorkokken fra Adams matkasse

– Supert for en stresset hverdag der middagsplanlegging er et ork

– Her kan man spare penger på å slippe impulshandling på butikken når man er sliten etter jobb, sier Ingrid. Trond vil anbefale juniorkokken til alle med barn i barnehage og barneskolealder – og det vil nesten alle de andre ti testpilotene også.

GODE SMAKER: Små og store hverdagskokker satte pris på enkle oppskrifter og sunne, varierte middager.
GODE SMAKER: Små og store hverdagskokker satte pris på enkle oppskrifter og sunne, varierte middager. Vis mer

Med Juniorkokken fra Adams matkasse får du oppskrifter som er så lette å følge at barna kan være med i matlagingen. Vi lot 10 testpiloter teste en uke.

Ungene har fått være med på å skrelle og kutte grønnsaker, passe på når ting koker, og passe på hvor lenge ting skal koke og steke. Og de får prøve nye smaker og kombinasjoner. Trond

– Enkle retter å tilberede for guttene mine på 13 år, synes Camilla.

– Deilig å slippe å tenke på hva vi skal ha til middag, sier Helene.

– Supert for en stresset hverdag der middagsplanlegging er et ork

Halvparten av vårt testpanel sier at de sparer mer enn en time i uka på handling ved å ha Juniorkokken fra Adams matkasse. På spørsmål om hvilken grad matkassa gir en enklere hverdag, gir de 8.6 av 10 mulige poeng.

– Det er ett superbra konsept for en stresset hverdag der middagsplanlegging gjerne er ett problem og ett ork. Gode oppskrifter på god og hjemmelaget mat for hele familien, mener Ingrid.

Og det er ikke bare tid Ingrid og de andre testpilotene sparer:

– Her kan man spare penger på å slippe impulshandling på butikken når man er sliten etter jobb.

Hyggelig dame på døra

Flere forteller om stor forventning da kassa kom på døra.

Det beste var å slippe å planlegge, få en overraskelse (at vi ikke bestemte, samt veldig stas for barna å åpne kassen). Helene

– Det dukket opp en hyggelig dame på døra med matkassen. Jeg var veldig positivt overrasket over at kjølevarene var pakket inn i kjøleelementer for å bevare temperaturen, sier Ingrid.

Både bestillingsprosessen og førsteinntrykket får 9.6 av 10 mulige poeng. Det samme gjør hvor enkelt det er å følge oppskriftene:

– Maten var god og enkel å tilberede ved hjelp av oppskriftsheftet, forteller Terje, og får støtte fra Ingrid:

– Supert for en stresset hverdag der middagsplanlegging er et ork

– Oppskriftene var superenkle å følge. Maten var kjempegod og variert. Maten var tilberedt på ca 30 min. Ikke så langt unna tiden det tar å steke en Grandiosa. Men du verden så mye bedre. Og sunnere!

Inspirasjon til fremtidige middager

Trond sier at det alltid har vært noe ungene har likt til middag.

– Vi har fått smake smaker vi ikke er vant med å lage, og fått inspirasjon til fremtidige middager. Eldstejenta likte best fiskekaker, yngstejenta likte best biff stroganoff (spesielt villris), og de voksne syntes kylling i teryakisaus var aller best. Vil også trekke frem de bakte grønnsakene til fiskekakene som en veldig positiv overraskelse.

Jeg har aldri hatt romanescosalat i hus tidligere, men dette var jammen godt. Trond

8 av de 10 testpilotene beskriver Juniorkokken som inspirerende, lett og variert.

Maten falt også i smak blant de aller minste:

– Er veldig fornøyd. Enkle sunne middager som også 2-åringen likte godt, rapporterer Camilla.

Gøy å skrelle og kutte grønnsaker

Og de litt større har kost seg med matlaging:

– De har syntes at det er veldig gøy å kunne være med å finne frem råvarene som trengs, skrelle og kutte grønnsaker, og å smake på nye ting. Smakene er enkle å like for hele familien, og rettene har vært veldig varierte, sier Trond, og legger til:

– De største utfordringene underveis er at når en voksen og to barn skal gjøre klart ting på én gang, blir det veldig mye oppvask, så i en travel hverdag har det hopet seg litt opp med oppvask, noe vi løste med å spare kylling med teryaki til søndagsmiddag.

Positiv overraskelse

Et par melder om at de ikke fikk SMS da maten ble levert, slik de skulle.

Mathias synes buljongpulveret i Biff Stroganoff kunne ha blitt byttet ut med okse Demi Glace, og at sopp hadde vært et fint innslag, men at det var spennende å teste eggesalat til fiskekaker og alt i alt syntes han kassen var veldig bra – og en positiv overraskelse.

– Supert for en stresset hverdag der middagsplanlegging er et ork

Blant det beste med Juniorkokken synes 9 av 10 at det er at de slipper å planlegge hva de skal spise, 8 av 10 synes det er at middagene er sunne, og at oppskriftene er lette å følge.

– Og måltidene er raske å tilberede, sånn at man rekker å spise godt og sunt før podene skal videre på hobby og andre aktiviteter. Tusen takk for at jeg fikk prøve Adams matkasse. Jeg kommer helt klart til å bestille flere matkasser herfra, sier Ingrid.

– Supert for en stresset hverdag der middagsplanlegging er et ork

9 av 10 vil anbefale Juniorkokken til en venn, og totalt gir testpilotene matkassen 9 poeng.

– Supert for en stresset hverdag der middagsplanlegging er et ork
Kan anbefale juniorkokken til alle med barn i barnehage og barneskolealder. Takk for maten. Trond
Mer om