Annonsørinnhold

Roborock

Tar robotrengjøringen til et nytt nivå

Synes du det er kjedelig å støvsuge og moppe gulvet? Denne roboten gjør begge deler for deg, med hjelp av noen helt rå tekniske nyvinninger!

TEKNOLOGISK VIDUNDER: Denne smarte robotstøvsugeren og -gulvvaskeren rengjør på en måte som var helt utenkelig for bare noen få år siden.
TEKNOLOGISK VIDUNDER: Denne smarte robotstøvsugeren og -gulvvaskeren rengjør på en måte som var helt utenkelig for bare noen få år siden. Vis mer

Hvis du har lyst til å ta robotrengjøringen din på et nytt nivå, er Roborock S7 MaxV Ultra akkurat det du har ventet på.

Det har aldri i historien vært enklere å vaske enn det er nå med smarte teknologiske nyvinninger. Denne smarte roboten fikser hele jobben, så du bare kan lene deg tilbake, mens den rengjør både huset sitt – og seg selv.

Du får både støvsuger og mopp i ett, og den veksler sømløst mellom gulv og tepper. Sugekraften er doblet siden forgjengeren Roborock S7, rengjørings- og ladestasjonen er helautomatisert, og et avansert kunstig intelligens-system får roboten til å unngå hindre på sin vei.

Bestill Roborock S7 MaxV Ultra her

FIKSER DET MESTE: Det er ikke alltid like gøy å støvsuge og vaske. Denne roboten gjør jobben for deg!
FIKSER DET MESTE: Det er ikke alltid like gøy å støvsuge og vaske. Denne roboten gjør jobben for deg! Vis mer

Helt rå sugekraft

S7 MaxV-støvsugeren kan skilte med en sugekraft på 5100 Pa. Og hvis det ikke sier deg så mye: Ifølge bransjestandarden har en robotstøvsuger med god kraft mellom 1000 og 2000 Pa. Så vi snakker krefter her!

Kapasiteten den har til å fange opp alt fra småsøppel på gulvet til finsmuss dypt inne i teppene er rett og slett uslåelig. Og med fem ulike innstillinger kan du selv velge den sugekraften som passer best. Dermed kan du også kontrollere robotstøvsugerens lydnivå og batteritid.

Den ultrasoniske moppen mopper gulvet med 3000 vibrasjoner i minuttet (prøv å gjøre det for hånd!), som fjerner alt fra vanskelige flekker til inngrodd smuss.

Roborocks egenutviklede VibraRise-teknologi løfter moppen helt sømløst når den kommer til et teppe.

Styrer med kunstig intelligens

Ved hjelp av kunstig intelligens registrerer den dessuten alt fra møbler til småting som måtte ligge på gulvet, for eksempel legoklosser, så her har vi en smarting som kan rengjøre bra uten å sette seg fast på veien.

Den svevende børsten i slitesterk gummi har en imponerende tilpasningsdyktighet, som fanger opp støvpartikler og hår uten floker.

Den sveiper over gulvet med minste mulige mellomrom, også der underlaget er ujevnt.

SCIENCE MEN IKKE FICTION: Med kamera, 3D-lys og kunstig intelligens beveger S7 MaxV seg smart rundt i hjemmet ditt.
SCIENCE MEN IKKE FICTION: Med kamera, 3D-lys og kunstig intelligens beveger S7 MaxV seg smart rundt i hjemmet ditt. Vis mer

Bedre og bedre kjent med hjemmet ditt

S7 MaxV er en mester på å registrere ting som måtte ligge på gulvet og andre hindre, så den rengjør med presisjon uten å sette seg fast. Det kunstige intelligens-systemet ReactiveAI 2.0 kombinerer tre spennende teknologier: RGB-kamera, strukturert lys i 3D, og en oppgradert AI akselerator (NPU).

Navigasjonssystemet, som er basert på avansert laserteknologi gir roboten evnen til å bli kjent med hele huset ditt, opptil fire ulike etasjer. For hver rengjøring får S7 MaxV et mer og mer detaljert bilde av hjemmet ditt – inkludert alle møbler, tepper og andre hindre.

IMPONERENDE TEKNOLOGI: PreciSense LiDAR-navigasjonssystemet husker hvert hjørne i hjemmet, og du kan skape opptil fire omfattende kart, et for hver etasje.
IMPONERENDE TEKNOLOGI: PreciSense LiDAR-navigasjonssystemet husker hvert hjørne i hjemmet, og du kan skape opptil fire omfattende kart, et for hver etasje. Vis mer

Kamerasystem og innebygd mikrofon

Du kan kontrollere alt fra mobilen din, i Roborock-appen. Lag timeplaner for rengjøring, juster sugekraft og vanntilførsel, og bruk hurtigkommandoer for å for å rengjøre rundt spesifikke møbler.

Med appen kan du med et par enkle klikk bestemme hvilke rom som skal rengjøres og når. Der kan du også stille inn ulik sugekraft og skrubbeintensitet for hvert rom, for eksempel om du trenger litt grundigere rengjøring på kjøkkenet eller i gangen.

ReactiveAI 2.0-systemet kan til og med identifisere forskjellige typer rom, som soverom, stue, gang og kjøkken, og regne ut den mest effektive ruten.

Kamerasystemet og den innebygde mikrofonen gir deg også muligheten til å kommunisere med barn og husdyr rett fra mobilen når du ikke er hjemme.

Tar robotrengjøringen til et nytt nivå

Oppgradert automatisk tømming

Når robotstøvsugere trenger å lades eller tømmes, returnerer den automatisk til rengjøringsstasjonen. Den kunstige intelligensen gjør roboten smart nok til å planlegge tømmingen etter behov.

Rengjøringsstasjonen har fått store forbedringer fra sin forgjenger. S7 MaxV kan nemlig kjøpes med to ulike rengjøringsstasjoner: Auto Empty Dock og Empty Wash Fill Dock.

Begge lader og tømmer robotstøvsugeren din automatisk, men sistnevnte fyller i tillegg på vanntanken, og har en selvrengjørende mopp. Etter at moppen er rengjort snur roboten seg for å naturlig lufttørke, så den blir luktfri og helt ren.

SLAPP AV: Roborock gjør hele vaskejobben for deg. Den kan også fylle egen vanntank automatisk og rengjøre seg selv.
SLAPP AV: Roborock gjør hele vaskejobben for deg. Den kan også fylle egen vanntank automatisk og rengjøre seg selv. Vis mer

Perfekt for allergikere

Ladestasjonen har syklonseparator og HEPA-filter og kan samle opptil 99,99 % partikler helt ned til 0,3 mikroner. Så her forblir det aller, aller meste av pollen og midd i støvbeholderen. Dermed trenger du ikke lenger støvposer, noe som sparer både lommeboka og miljøet.

Ønsker du som allergiker å benytte støvposer, har du også den muligheten.

Posten forsegles automatisk når den fjernes, så da kommer virkelig minimalt med partikler tilbake.

Mer om