Annonsørinnhold

Toyota

Testpilot

Test høstferie med denne helelektriske SUV-en

Toyota bZ4X er en ledestjerne for neste generasjon av innovative elbiler fra Toyota. Nå søker vi tre testpiloter, som får prøve bilen i en hel uke.

Test høstferie med denne helelektriske SUV-en

Toyota bZ4X er bilen «alle» har ventet på. Med kraftfullt SUV-design, klassens beste system for firehjulsdrift, god rekkevidde og lang levetid på batteriet, er det bare å glede seg til å sette seg bak rattet.

Nå søker vi tre testpiloter som alle får kjøre Toyotas elektriske SUV i en uke. Alt du trenger å gjøre, er å si din ærlige mening om kjøreopplevelsen. Vi ønsker å høre fra deg hva du synes om bilens kjørekomfort, design, rekkevidde, ladehastighet, bagasjeplass, sikkerhet, teknologi og framkommelighet.

Test høstferie med denne helelektriske SUV-en

Takler utfordrende underlag

Norske vei- og føreforhold kan være krevende, ikke minst når vi går inn i høsten og vinteren. Da byr Toyota bZ4X på et av de beste AWD-systemene på markedet. Den nyutviklede X-MODE-teknologien sørger at bilen stødig kan takle utfordrende underlag som grus, søle, sand, snø og is. Det lave tyngdepunktet gir bilen solid stabilitet og full kontroll.

Du kan kjøre med én pedal, og både akselerere og senke farten med «gasspedalen» alene, noe som er en komfortabel og enkel måte å kjøre på.

Test høstferie med denne helelektriske SUV-en

Panorama-tak

Kupéen har rikelig med plass til fem personer, det er rikelig med beinplass, og panoramataket sørger for lys og god utsikt i alle retninger.

Test høstferie med denne helelektriske SUV-en

Stemmestyrt teknologi

Bilen er utstyrt med en 12,3 tommers skjerm og et omfangsrikt multimediasystem. Toyota Smart Connect+ gir deg kart- og trafikkinformasjon i sanntid, oppdaterte veimeldinger og info om tilgjengelige parkeringsplasser. Voice Agent-teknologi gjør det enkelt å ha fokus på veien, så du kan kjøre tryggest mulig.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer