Annonsørinnhold

Testpilot: Elegant luftrenser som tar 99,93 prosent

Vi søker fem testpiloter som får teste og beholde Electrolux' splitter nye luftrenser Well A7.

BÆRBAR DESIGN: Den nye luftrenseren Electrolux Well A7 kan bli din, hvis du har lyst til å teste den ut hjemme hos deg selv.
BÆRBAR DESIGN: Den nye luftrenseren Electrolux Well A7 kan bli din, hvis du har lyst til å teste den ut hjemme hos deg selv. Vis mer

Et godt Inneklima er helt avgjørende for helse og trivsel.

Ifølge helsemyndighetene finnes det en rekke helseplager som kan forverres dersom lufta inne ikke er god nok nok: Hodepine, allergi, astma, hud- og slimhinneirritasjoner.

Søker fem testpiloter

Med hjemmekontor og lite reiser tilbringer nordmenn stadig mer tid i hjemmet. Dette tar Electrolux på alvor med sine testvinnende luftrensere - blant annet med terningkast 6 hos TV2 i januar.

Nå søker Electrolux etter fem testpiloter som skal få prøve ut og beholde den helt nye modellen Well A7 Luftrenser (veiledende pris 4399 kr).

Vil du bli testpilot: Søk her!

Hvis du blir plukket ut forplikter du deg til å svare på et elektronisk svarskjema etter testingen. Enkelte testpiloter blir også valgt ut for et intervju med fotografering. Luftrenseren beholdes uten vederlag, etter testperioden.

Mot pollen og støv

Electrolux Well A7 skiller seg fra andre luftrensere flest på flere felt, men først og fremst beskytter den luften mot partikler som pollen, bakterier, støv og vond lukt. Takket være en kraftig motor renser den luften i rom på opptil 66 kvm.

Straks luftrenseren registrerer for eksempel partikler av pollen eller dyrehår, intensiverer den nøytraliseringen av inneluften inntil nivåene er på korrekt nivå igjen.

Et avansert femtrinns luftrensingssystem gjør at luftrenseren fanger opp inntil 99,93 % av partikler så små som 2,5 mikrometer (PM2,5) i størrelse og inntil 92 % av vanlige flyktige organiske forbindelser.*

Smakfullt design

Dette er en luftrenser du slett ikke trenger å gjemme bort. Med sitt smakfulle skandinaviske design og flotte tekstiltrekk i flere farger kan du feste den på veggen, eller den kan stå på medfølgende ben.

- Vi ønsket å endre oppfatningen av hva en luftrenser er, sier Electrolux-designer Sara Hallin Sanström om Well A7.

Luftrenseren kan lett bæres fra stue til soverom, eller omvendt, avhengig av hvor du trenger rens.

Luftrensingen foregår uten kraftig støy, nivået på 24 desibel (dba) tilsvarer mykt regn (målt på laveste viftenivå med 1 meter avstand).

RASK RENS: Ved hjelp av Well A7s luftstrømsystem renses luften rask i rommet.
RASK RENS: Ved hjelp av Well A7s luftstrømsystem renses luften rask i rommet. Vis mer

360 graders luftinntak

Well A7 er den første i Electrolux' nye serie av luftrensere med flere nivåer. Den har et luftstrømsystem som tilbyr 360 graders luftinntak – som dekker kantene på frontpanelet.

Les mer om Well A7 hos Electrolux

Last ned Electrolux Wellbeing-appen der du kan sette opp oppgaver til den wifi-oppkoblete luftrenseren, slik at den i smartmodus justerer rengjøringshastigheten etter luftverdiene i ditt hjem. Det betyr at du kan følge luftrenserens arbeid mens det skjer, på appen.

Vil du bli testpilot: Søk her!

RØDT OG GRØNT LYS: Luftrenseren kan følges via appen eller via lyssignalet på toppen.
RØDT OG GRØNT LYS: Luftrenseren kan følges via appen eller via lyssignalet på toppen. Vis mer

*Basert på tester utført av et eksternt organ i 2020, i henhold tilGB/T 14295-2008, GB/T 18801-2015 standard.

Søk også her:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer