Mange tenker på majones som noe man kun har på rekene, men det finnes et hav av muligheter å bruke majones til. Deilige dressinger, pastasauser, dipper eller smakfulle salater er bare noen eksempler.
Vi lot fem ivrige lesere få teste Hellmann's Ekte majones noen dager. Målet var å bruke majonesen på en kreativ måte i matlagingen, og det eneste vi ville ha til gjengjeld, var deres ærlige tilbakemelding.
Konklusjonen etter testingen var enstemmig: 5 av 5 testpiloter anbefaler Hellmann's Ekte majones til venner og familie.
Veldig positiv smaksopplevelse, og den er ikke langt unna hjemmelaget i smaken! Testpilot Trine
Karakter 9,1 av 10
Totalsnittet for majonesen endte opp på imponerende 9,1 av 10 mulige poeng. Se alle karakterene, samt tomler opp og ned, helt nederst i artikkelen!

Men først til det aller viktigste: Smaker majonesen fra Hellmann's godt? Spør vi de fem testpilotene, får vi et rungende ja. La oss starte med testpilot Trine.
- Veldig positiv smaksopplevelse, og den er ikke langt unna hjemmelaget majones. Den har heller ikke den typiske ferdigmajones-smaken, sier Trine.
Testpilot Line er enig: - Meget positivt overrasket over smaken. Jeg synes smaken er rund og god, og den passer både på og i mange ulike retter.
Rakib som også var en av tespilotene slenger seg på:
- Hellmann's majones er mer anvendelig til matlaging enn andre typer majones, da den har en mer nøytral smak.
Karakter på smak ble totalt 9,2 av 10 mulige.
Her kan du lese mer om Hellmann's produkter

Enkel å bruke i matlaging
Våre fem testpiloter synes at Hellmann's Ekte majones var enkel å bruke i matlagingen. De disket opp alt fra coleslaw, druesalat, karrisalat (med sursild), chilimajones til auberginsalat og mye mer.
Konsistensen på majonesen passet veldig bra inn i alle typer påleggssalater Testpilot Trine
Testpilot Ilan er først ut:
- Quesedillas med egg og majones ble en svært god kombinasjon! Jeg lagde også aioli og guacamole med majonesen, noe som ble tipp topp. En annen variant var grillet auberginsalat som ble veldig godt. Det fine med majonesen er den friske og fine fargen, i tillegg til den runde og gode smaken, sier han.

Stefanie var også utforskende med majonesen:
- Jeg lagde mange ulike dipper. Aioli til reker, tartarsaus og chipotlemajones til hjemmelaget fish and chips, sier hun.
Testpilot Ilan klinket også til med Dijonaise med estragon - en slags kald bearnaise, med avokado, rødløk og avokado i tortillalefse som et deilig mellommåltid eller snack. Anbefales!
Line prøvde seg blant annet på på ulike dressinger:
- Vi brukte majonesen til å lage en currymajones til kylling, og en chilimajones til svin og pasta, sier hun.
Mer anvendelig til matlaging enn annen type majones da Hellmann's har en mer nøytral smak. Rakib
Testpilot Rakib klarte også å lure kone på en artig måte:
- Jeg brukte majonesen til burger, salat og pastasalat. Spesielt gøy at pastasalaten ble så bra, da kona ikke merket at jeg hadde brukt majones i. Hun ikke er egentlig ikke så stor fan av majones generelt, humrer han.

Karakter på Hellmann's ekte majones i matlagingen ble totalt 8,8 av 10 mulige.
Til slutt kunne testpilotene si hva de måtte ha på hjertet. I tillegg til at Hellmann's majones har inspirert alle fem til å bruke majones mer i matlagingen, kunne de si følgende:
Line: - Da vi snakket med venner og familie, svarte de fleste at de liker denne majonesen aller best. Selv bruker vi ikke majones til så mye annet enn til reker og fisk til vanlig, men nå tror jeg at vi kommer til å utvide majonesbruken.

Ilan: - Smaken er det aller viktigste. Litt mer dybde gjennom bruk av eggeplommer som har mer smak, og litt mer syre for å spisse det litt, vil løfte majonesen til nye høyder. Jeg hadde garantert kjøpt produktet hvis det i tillegg hadde vært av den økologiske typen, sier han.
Rakib får avslutte: - Jeg har egentlig aldri tenkt på å bruke majones til matlaging før, men har blitt inspirert og kommer til å vurdere det i sterkere grad fremover, sier han.