Annonsørinnhold

Testpilot: Smart, oppladbar støvsuger til hele huset

Vi søker fem testpiloter som får teste og beholde Electrolux' nye oppladbare støvsuger Ultimate 800.

ENKEL STØVSUGING: Electrolux Ultimate 800 lar deg støvsuge med bare håndtaksdelen, eller med hele støvsugeren.
ENKEL STØVSUGING: Electrolux Ultimate 800 lar deg støvsuge med bare håndtaksdelen, eller med hele støvsugeren. Vis mer

De fleste har en vanlig støvsuger, der en ledning kan skape trøbbel og hvor støpselet må plugges inn i stikkontakt etter stikkontakt.

Slik er det ikke med Electrolux Ultimate 800 oppladbar støvsuger.

Den har ingen ledning og får i stedet strømmen sin fra en ladestasjon. Det er bare å glemme rekkeviddeangst: En lading skal være nok til hele huset, rekkehus eller leilighet om du vil.

Søker fem testpiloter

Ultimate 800 er en splitter ny oppladbar støvsuger og i den forbindelse søker Electrolux etter fem testpiloter som skal prøve ut og beholde apparatet (veiledende pris ca. 5000 kr) i oktober.

Vil du teste den oppladbare støvsugeren: Søk her!

RETT UT: Støvsugeren er klar til bruk, med et lite vipp ut av ladestasjonen.
RETT UT: Støvsugeren er klar til bruk, med et lite vipp ut av ladestasjonen. Vis mer

På tross av at den er slank og bærbar, har Ultimate 800 mer enn nok batteritid og styrke til å støvsuge de fleste flater boligen kan by på, inkludert tepper, trapper og små kroker oppe og nede.

Electrolux' målinger viser at høyhastighetsmotoren i Ultimate 800 har seks ganger mer sugekraft enn tidligere tilsvarende modeller.

- Denne støvsugeren er ikke bare kraftig, den har også fremragende brukervennlighet som gjør rengjøringen enkel. I tillegg er utformingen enestående, skriver Electrolux.

Du trenger ikke å henge opp eller montere Ultimate 800 fast på veggen. Den har en flyttbar ladestasjon - hvor batteriet fullades i løpet av kort tid. Ved bruk er det bare å rulle støvsugeren ut, ingen tunge løft.

Smarte funksjoner

Støvsugeren har ikke støvsugerpose, kammeret kan tømmes rett i søpla, og den kommer med en rekke smarte funksjoner:

AVTAKBAR: Håndtakdelen blir til en smart ministøvsuger.
AVTAKBAR: Håndtakdelen blir til en smart ministøvsuger. Vis mer

• To støvsugere i én: Ved å løsne håndtaket har du en miniversjon av støvsugeren og kan i en håndvending støvsuge for eksempel flater som kjøkkenbenken eller gangen.

• Auto-underlag: Setter du støvsugeren i automatisk modus, finner den selv ut av hvilken sugekraft som skal til harde gulv og tepper

REKKEVIDDE: Med teleskoprøret rekker du høyt opp.
REKKEVIDDE: Med teleskoprøret rekker du høyt opp. Vis mer

• Regulertbart teleskoprør: Røret på den ekstra lette håndtak-delen er forlengbart, slik at du på praktisk vis rekker opp til taklister, persienner eller andre høyt plasserte steder.

• LED-lys: Munnstykket på støvsugeren er utstyrt med LED-lys. Det betyr at du enkelt ser hva som skjuler seg av støv og rask under sofa, seng eller bord.

SMART: Et praktisk fugemunnstykke er perfekt for møbler, og avtakbar batteripakke.»
SMART: Et praktisk fugemunnstykke er perfekt for møbler, og avtakbar batteripakke.» Vis mer

• Batteribytte: Dersom det medfølgende kraftige batteriet er utladet, eller du ønsker et i reserve, kan ekstra batteripakke bestilles.

• Femstegs filtersystem: Ved hjelp av fem filtere fjernes opptil 99,99 prosent av mikrostøv-partikler - noe som gir et sunnere inneklima.

• Lavt støynivå: Ved bruk er støynivået ikke høyere enn 79 desibel.

AUTOMAGISK: På automodus finner støvsugeren ut selv hvilken sugekraft som trengs, mens LED-lyset viser fram hvor rusk og rask må vekk.
AUTOMAGISK: På automodus finner støvsugeren ut selv hvilken sugekraft som trengs, mens LED-lyset viser fram hvor rusk og rask må vekk. Vis mer

Skandinavisk design

Som andre Electrolux-produkter kommer Ultimate 800 i skandinavisk design, det vil si i et lekkert, dempet fargeutvalg. Slik blir støvsugeren en naturlig del av ditt hjem.

Vil du teste den oppladebare støvsugeren: Søk her eller fyll ut skjemaet under!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer