Annonsørinnhold

Testpilot: Vil du låne bil gratis i to uker?

Vi søker 3 testpiloter som ønsker å teste bilabonnementet til Fleks. Med Fleks får du din egen bil som du kan ha så lenge du vil – og bytte eller pause ved behov.

STØRRE ØKONOMISK FRIHET: Med bilabonnement fra Fleks står du fritt til å bytte bil eller pause abonnementet.
STØRRE ØKONOMISK FRIHET: Med bilabonnement fra Fleks står du fritt til å bytte bil eller pause abonnementet. Vis mer

Med rentehevinger og økte priser på både mat, strøm og drivstoff, er det mange som har blitt mer økonomiske. Ikke alle ønsker lenger å låse penger i et større billån eller sette av penger til innskudd av leasingbil.

Med Fleks slipper du dette. De er Norges største bilabonnement som har seilet opp og blitt et meget populært alternativ til å eie eller lease bil i Norge, og med Fleks får du en langt større økonomisk frihet. De tilbyr nemlig et abonnement hvor du abonnerer bil for en fast sum i måneden - helt uten innskudd i forkant.

Meld deg på som testpilot her

I tillegg er forsikring, service, veihjelp, dekkhotell og minst 1000 kilometer i måneden inkludert i prisen. Du kan også bytte bil når du ønsker, eller pause abonnementet om du ikke trenger bil i en periode.

Du kan for eksempel ha en bybil i hverdagen og bytte til en større SUV når vinteren kommer. Og når sommerferien kommer, og hele familien skal tre uker til utlandet, kan du enkelt pause abonnementet.

Meld deg på som testpilot her

FLEKSIBEL LØSNING: Ved å ha muligheten til å bytte bil når du ønsker det, kan du ha en byvennlig bil i hverdagen og bytte til en større bil når vinteren kommer - uten ekstra kostnad.
FLEKSIBEL LØSNING: Ved å ha muligheten til å bytte bil når du ønsker det, kan du ha en byvennlig bil i hverdagen og bytte til en større bil når vinteren kommer - uten ekstra kostnad. Vis mer

Til deg som vil være testpilot

Vi søker tre personer som vil prøve bilabonnementet til Fleks i to uker. Alt du trenger å gjøre er å bytte bil halvveis i testperioden i tillegg til å ta noen bilder og si din ærlige mening om bilabonnementet i etterkant. Testingen vil foregå i uke 45 og 46.

Meld deg som testpilot her eller i skjemaet under.

Mer om