Annonsørinnhold

V75 med 60 millioner i potten*

På lørdag kan man vinne cirka 34 millioner* som alenevinner, og det er en enkel sak å bli med og kjempe om potten.

V75 med 60 millioner i potten*

Denne helgen er det igjen tid for nok en internasjonal thriller i V75. Lørdagens omgang foregår på Bjerke med hele 60 millioner i premiepotten. Det utgjør cirka 34 millioner til alenevinner.*

Spillefrist kl. 16.20

Spill på lørdagens V75 med Stalltips her

80 år siden publikumsrekorden på Bjerke

En høstdag i 1942, i et Norge under okkupasjon, kom den svenske travstjernen Big Noon på besøk til Bjerke. 24 000 tok turen opp til travbanen for å få med seg den store begivenheten, og en dramatisk og spektakulær oppvisning endte i vill jubel.

Spill Stalltips her

Lørdag kjøres løpet om Big Noon pokalen, og nye stjerner stiller til start i Oslo. Blant de norsktrente hestene stiller Stoletheshow. Etter seier i årets Nettavisen Oslo Grand Prix, og nylig deltagelse i VM for travhester i New York, blir han manges favoritt. Vil han leve opp til navnet?

THRILLER PÅ BJERKE: Det blir stemningsfullt på Bjerke på lørdag kveld. Foto: Hesteguiden.com
THRILLER PÅ BJERKE: Det blir stemningsfullt på Bjerke på lørdag kveld. Foto: Hesteguiden.com Vis mer

Små og store gleder med Stalltips

Lørdag for to helger siden kunne så mange som 25 Stalltips-spillere glede seg over rundt 25.000 kroner hver i V75-gevinst.

Tirsdag 11. oktober kunne to glade spillere konstatere at deres V75 Stalltips-spill gikk inn med syv riktige. Gevinsten ble nesten 220.000 kroner for hver av de to heldige spillerne.

Spill Stalltips her

Flere nye millionærer

En Stalltips-kupong levert i Fredrikstad lørdag 21. mai utbetalte hele 1,34 millioner kroner. Ingen hadde tippet de syv vinnerne, og med bare én kupong med seks riktige, ble utbetalingen over millionen. Kupongen kostet 288.

Tidligere i år kunne også en mann fra Mo i Rana slippe løs jubelen. Han var en av tre norske med syv riktige vinnere i den internasjonale V75-omgangen i Sverige lørdag 6. mars. Mannen hadde spilt V75 Stalltips og kunne juble for en gevinst på nesten 1,4 millioner kroner.

Spill enkelt Stalltips her

V75 med 60 millioner i potten*

Hvorfor bruke Stalltips?

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

V75 med 60 millioner i potten*
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer